Igen, Én is ezért szerettem volna, hogy Bagoly szerelje a frézit, de sajnos nem tudtuk összehozni. Remélhetőleg semmi nagyobb baj nincs is, csak valami kis apróság.
Szerintem egy rongyal és kézzel vagy csavarhúzó végével meg tudod nézni a kompressziót!Azt nem fogod tudni,hogy mennyi,de a tudsz egymáshoz viszonyítani,így rájöhetsz melyik nem jó!Volt már ilyen is!
Sajnos hiába reklamálnék,szelepjavításról nem volt szó,igaz arról se,hogy még rosszabb lesz.Többet oda nem viszem,ez a tanulság.Én bízom benned,tudom milyen munkát csinálsz,(lásd Sárga),és szívesebben fizetnék ismerősnek,hátha jobb munkát végez!
Gyulám! Nem a semmiért adtad ki azt a pénzt,dehogy is. Próbálom leszoktatni az embereket arról,hogy eljőve a szervizből tudomásul vegyék hogy ez így jó és normális. Pont az az előnye ha szervizbe viszed hogy oda visszamehetsz érdeklődni hogy oké hogy megcsinálták de akkor miért nem jó? (nem pedig az ilyen házikontárok mint én akik vigyorogva tárják szét a kezüket hogy miért ide hoztad ) westel/8669108
Köszi Ábrus,egyelőre még nem tudom mitévő legyek,most adtam ki50000-et a semmiért,csak azt nem értem ,a szerelő nem vette észre?Azt mondta jók a szelepek,összerakja és visszaadja szelephibával? Lehetne konzultálnunk telefonon?Emailomra kérlek küldd el a számod.
Nem: akkor húzol ki a garázsba lakni az új barátnődhöz!
(ha esetleg a hálószobát említettem volna,mondjuk az esküvői képünk mellett,szerintem már nem élnék) asszonyom megértő teremtés.
(ha esetleg a hálószobát említettem volna,mondjuk az esküvői képünk mellett,szerintem már nem élnék) asszonyom megértő teremtés.
jön a biztosítós az új ablaküvegeket intézni