Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én felajánlottam h tudok 1 tiszacsegei házat,folyóparton,holtág mellett ,nagy betonstéggel,sütés-főzés,+ konyha,amiben van vagy 10-15 apartman ócsó pénzért,autópályától nem túl messze,szép hely
igaz akkor az meg a másik irányból érkezőknek van messze
Szivesen átmennék érdeklődni,innen vagy 50 km
Bikerek nyilatkozzatok:

Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)

ábrus: időpont: jó, úticél: tökmindegy
bekessanyi:időpont: jó, úticél: tökmindegy
Algopirinre a Villányi vörös fasza? Mer akkó 1X élünk!
Bikerek nyilatkozzatok:

Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)

ábrus: időpont: jó, úticél: tökmindegy csak ne Mezőfalva(szomszéd falu és ott lakik az anyósom)
Na visszaolvastam (gyors vagyok)

Huli szétszedte a notorját, de minek de lényeg, hogy jó lett.
Poti meg Sanya összetörte pofáját biciklin (hiába pofázom állandóan, hogy veszélyes )
AdamFZR meg keresztelkedni akar AdamGSX-re
Ábrus, szívacc, nem is volt szó tali időpontról, pedig kellene, mert foglalnom kéne a szeptemberi hosszú hétvégémet - ez az állandó wellness meg nyaralás, ááá, ne tudjátok meg, milyen xar

Motoromnak semmi baja (ez itt úgy látom, már HÍR) holnap gurulok, ma nem, mert már ma vezettem 300-at, tegnap meg 600-at, most elég volt járműből, mék TVzni meg netezek.
Szerintem legyen meglepetés,
menjünk Bakosi kollégához Siófokra
De psszt, neki egy szót se
Kérdeztem én de csak annyit mondtál hogy akár itt nálam is elférünk.Pont. Én először arra is terveztem de halotti csend volt mindenhonnan hogy kik,mikor,hová.
Nekem személy szerint tökmindegy hogy merre megyek,csak az a lényeg hogy jó környék legyen látnivalókkal és legyen benne motorozás a környéken. (én azért mondtam hogy nem szervezek ide semmit mert itt lófasz sincs a környéken,még egy rohadt domb se ahová érdemes lenne felmenni)
Szóval mivel onnan csend volt,ezért kezdtük el feszegetni Pécs környékét Sanyival.
Én annyit tudtam vállalni hogy baszogatom a közösséget hogy mikor,hová és kik mennének és ott mit csinálnának de akárhová megyünk kell egy helyi erő aki ismeri a lehetőségeket és ott ha minimálisan is de szervez és utánanéz a lehetőségeknek.
Na akkor most mi légyen? Debrecen,vagy Sikonda? Akkor viszont,akkor is megyek! Legalább motorozok 1 jót! Persze csakis normális időben.
Na, megyünk shoppingolni.
Majd leszek...
Csak? hmm.
Biztosan velem van a baj, de ültem már GSXR haccázon, és kényelmesebb volt.
Nem értem mit nyafogtok,most néztem alig 432km az út oda.
IGEN !

Mondtam nem, hogy lehet ide jönni hozzám? 1 km-re van a Tó vendégház, ott lehet aluszni. Itt nálam van hely a teraszon kb. 20 embernek, szalonnasütő helyen is 8 ember letud ülni + a kert 1000 nm. Elférük. Az udvarra multkor 5 autót tudtam bezárni, motorok is elférnek. A garázsba elfér kb 10 FZR.
haggyad máááár, te béna puhány, ez nem is igazi sportmotor, manapság max sporttúrának menne el, azt sírsz? eeej.. szégyelld magad.
Előnyös kép. (Te a háttérben maradtál)
No nyafogás-motorozás. (előállt valaki Debrecen környékén valamivel?)
Sajnálom nagyon, de Pécs már nagyon messze van. Nekem a motoron 100 km alatt a hátam szét akar menni, és utána 2 napig kinlódás, és Kinga popsija se bírja ezt a kis sportmoci ülést huzamosabb ideig. (megjegyzem a motor most nem is üzemel)
Jó szórakozást nektek:
Én azt gondolom hogyha az asszonyt is viszem akkor ugye két fő,és a vendégház vagy a két részre osztott faház lenne a legjobb választás.(aki akar az így asszonyostól külön lehet) Az elvetemültebbek sátorozhatnának,grillcucc bérelhető és akár egy faház teraszán össze lehetne ülni.
Ha egyedül megyek akkor (nemhorkoló és pávamentes környezetben) tökmindegy hogy hol alszom,én bírom a ridegtartást is.
Vaze! nagyonkibaszottúlmesszevandebrecenvárosától!
Basszus erre mondják hogy Project Bike.
Sikonda Mindig elfelejtem a linket!