Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha hiszed, ha nem, megfordult már a fejemben, hogyha pl ellopják kocsim, motorom, és MÉG tele is tankoltamm pont.. tuti pluszban agyfaszt kapnék..
Nincs értelme felesbe szarakodni vele. úgy a jó igazán, ha csak azt tankolsz bele...ennyi erővel tehetnél bele fele vizet, meg denaturált szeszt is...
Cső! pécsi vagy?
5,5 liter maradt a kocsiban. Most tankoltam 10 etanolt, és 10 benyát ábrusfőszakinagycsávó javaslatára. nincs különbség, csak így a 20 liter benya ha úgynézzük 279 / literért.
sziasztok.
Nem tudja valaki milyen aksi kell fzr 250 -es hez.
Akkor jól elment. Nem sajnáltad? Mert én az enyémet nagyon,bááár amikor hazaindultam a naggyal,akkor tudtam,jól választottunk.

Ennyi erővel nem szabad a kocsit szinig tanolni, mert ha mész vele 30 km-t, és elopják.
jajj a sok benyának..
persze, értem mit mondassz
ja, meg 20asér ami apróságom van hozzá, kipuff,meg pár cucc
Na az gáz! És a belső tér érzékelő működik?
Szerintem ezek is vannak olyanok,mint a Suzi!
FZ
FJ
Ugyan semmi közöm hozzá,és nem kéne beleugatni,de akkor is!
Én raktam riasztót a motorba, de nem sok értelmét látom... (nem viszi a centrált és az ablakot )
Úgy vitték el,ahogy szeretted volna? 220-ban?
A csimma annyira király amennyire a kesztyű nem - SZERINTEM. Csimma 15 volt?
Akkor sem jó ez a motor és nagyon nem illik Hozzád...de Te tudod töki.
amikor star wars van a tv-ben?
Na mentem alukálni joccakát.
a 4. képen úgx nézek ki mint azok a hatalmas dagadtnégerek, az amerikai fotókon
Elkelt a moci papa Hát mi lesz velünk nélküled .
na megnézték, csütörtökön megyünka baronba intézni a papírokat. mintha akiskutyám, vagy gyerekem mutogattamvolna,h vigyék..
Ok körbenézek elfogadható áron van e a hivatalos forgalmazón kívül.
Ez van, banyek, a barázda rontja a viselkedést, valahol kompromisszumot kell tenni
Én nem mék esőben, ha meg kell (szinte mindig, ha Zsótival mék valahova ) akkor lassan.
De szárazon jó a tudat, hogy a gumi többet tud, mint én.
Igen ennek a profilját néztem és nem sok esőelvezetése van és ez paráztat engem.
Valami ilyesmi, de sztem mind1, a mi szintünkön. Valami lágy supersport gumma legyen. Egy ilyen újjal több szezont elmész, én a használtan vett Michelinemet se jártam még le, az kb 5be volt, még nem kopott le teljesen, de mikor Zsótival mentünk szakadó esőben, éreztem, hogy nem az igazi már.