Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hogy televagyok 1 kicsit túlzás mert most volt a forgatás végén sok festés és abból 200e jön majd. meg megkaptam előre szept 1 hétvégéjéig a fizut. És jön a beiskolázás és a kisebbik tesómnak kell segítenem.
Ha má mecceller, akkor előre én Racetech-t vennék, puha, de úgyse mész annyit, meg amúgy is tele vahgy lével viszont az tapad.
A múlkor mentem 1 gixer 1000rel, azon az volt, gazdája esküszik rá.
Megérte sztem, nem néznek ki gagyinak. A kesztyú hasznos tud lenni aszfalt símogatáskor a csimma is, mert engem már qrt bokán kavics motoron kiscipőben, megkönnyeztem...ha meg fexik az emberfija, bokával a csúszó motor alatt, azt jobb nem is átgondolni.
A ringen 24 ó autóverseny van ide hallani nagyon szopacs este nemtom hogy lehet aludni tőlük majd. . .
Hát ha valami xar, az xar, mind1, hogy dízel vagy nem. Haverom II Golfja a legnagyobb mínuszban is beindult (jó akkuval) pedig van benne vagy 600 ekm. Még nem volt nagyjavítva, gyűrűzve 1x asszem. Persze mindig van valami apró baja, de megy, most 20 éves.

A korszerű dízellel meg 6,5el jártam meg Horvátot, végig pálya 150+, full tele, klíma.

A megtérüléseknél meg vedd figyelembe, hogy azzal kezded, hogy BEFIZECC, aztán számolod, hogy mikor leszel nullán - és mi van, ha soha? (eladod, megunod, ellopják, öszzetörik,stb)
NA alszik megint mindenki
Fú gyerekek leszedtem a metallica összes albumát és van közte 1999 ből amikor szimfónikusokkal tolják a zenét nagyon ott van.
Haha elit rangom lett a bithorlón.
Ajánljatok első gumit elfogadható áron hátul metzeller roadtec Z6 van az majdnem új. Holnap ránézek még a fékre nem e levegős mert nyúlósan fog úgy érzem.
Drága barátom már megint akkor jössz mikor nem vagyok itt.
Össz fizettem 20400ft ot és mégse sportcipő és csupasz kéz.
Jól néznek ki cuccok!
A 15e ftost bemboba.
Papa minden ok hasít mint az állat a várost nem szereti araszolás volt és majdnem felforrt de ez már az autópálya felé volt és a jókis 150es menetszél lehűtötte. De az első gumit sos be cserélem mert tapadni tapad mint állat kanyarba de egyenesen fékezve nyikorog és én úgy érzem nem elég stabilan fékez.
Milyet sikerült venni?
Elmentem vettem kesztyűt meg csizmát. A csizma nagyon fasza és kényelmesebb mint az edző cipőm és jól tartja a lábat és sétálni sem szar benne. A kesztyűt szokni kell.
Na minden oké a géppel?
Benzinnel megy most is beleraktam 70km ert.
Bocs, én leghamarabb hétfőn tudok mobdani bármit is...
Nos kiderítettem mindent a szállásról Tiszacsege,közvetlen vízpart,nagy betonstéggel
8 szoba van
4db 4 férőhelyes -8400ft szoba/éjszaka
4db 2 férőhelyes -5400 szoba/éjszaka
- ha a négy férőhelyesben 2 pocogány szeretne hunyni akkor csak 6200

Mindegyik szoba külön wc, zuhanyzó
Közös,igen jól felszerelt konyha,+kinti sütő+bogrács
Hősugárzós fűtés(lehet akkor már kell )
--ha nem féltitek a popótokat 1 mástól akkor a 4 ágyasbankb 2000 ft/éjre jön ki
Közelben 800 méterre csárda, 3 km-re a város
Ja és a motorokat is be lehet tető alá rakni,zárható,udvar,garázs
szép hely már voltam ott
Tamás? Neked mi sikerült?
volt dízel kishaszon.
sosetöbbet szart.
télen nem indul.
persze, ha van egy vég kettesgolf, aminek a full blokkját felújítod, akkor qva jó.

Öcsém jól járt vele. Most jöttek haza vele a Balcsiról. Annyi változott ahhoz képest, amikor elmentek, a kocsi jobban megy. A sok országutazás kikormoltam.
Ja, amúgy látom, hogy amíg nem voltam, jöttek új FZR-esek - ÚDV !
Mijafaszé nem vettetek dízel autót... haszongépjárműbe az való, vagy láttatok már kamiont meg teherhajót benzinmotorral ?
Mert azt ne mondjátok, hogy élvezkedni kell, 1400as Skoda, meg Suzuki - 7köznapi igavonónak meg jobb egy igénytelen kattogós xar dízel.
Sziasztok!
Van valakinek eladó balos tükre FZR600R-hez 95-ös 4JH( nem a csepp formájú, és lehetőleg fehér)
Köszi Tel:06702413599