Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt. ábrus! el kell mennem, úgyhogy az akksit se tudom meg, hogy fel töltött-é. Ettől még örömmel veszem persze a hívásod meg az okítást, de nem leszek itthon
Jó reggelt
JA csak szept 8-28 reklámforgatás azért mondom hogy csak szombaton megyek le és vasárnap fel.
Na akkor próbálom összeszedni: (Ábrus: csak próbáltam dobogós lenni, már azt se szabad?)

Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)

ábrus: időpont: jó, úticél: tökmindegy
bekessanyi:időpont: jó, úticél: tökmindegy
Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra. úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
Ikim2025: Időpont: Jó Hely : Tökmindegy,de Tiszavalami jól hangzik,szerintem intézkedj!
Fzr.”nemérekrácsakszombaton”hooligan: talán jó
Mlas: időpont jó, hely mindegy, ha jól értettem
csövi: időpont jó, (25-26) úticél mindegy, egyformán messze van, de talán a Tisza az érdekes lehet...
Thomas007: csak Tiszavalami és vonzáskörzete 100 km-ig ok
jaszipapa: nekem aztán kurva mindegy
Gyorshajtó rendőröket videóztunk
Ezt már olvastátok?
Nincs olyan hogy opció hogy :Én lehet csak szombatra tudok lemenni.
Az elsőt is ellógtad. Tessék rendesen végigcsinálni!
Látom azért szelektálgatod a mezőnyt!
Rendben
Bikerek nyilatkozzatok:

Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)

jaszipapa: nekem aztán kurva mindegy Ott leszünk....
hétfőn megírom, hogy milyen szálláshelyek vannak cégesbe. 500 Ft-től 4 e Ft-ig minden van. 4-ért reggeli ebéd-vacsi van benne 3 * de, az a Balaton...
(persze ez hétvégére is működik)
A Tisza valami, vagy pl. Tivadar (az is Tisza part) már ok. Oda ha tolom az FZR-t is elmegyek.
HA kibírtok egy hetet egymás társaságába, és van is 1 hét szabitok a céges üdülőt Tivadaron elkérem 700 Ft / nap/ fő.
Kicsit drága, de ez van...
Jó munkát Nektek!
Most indulok.Csá mindenki.
Na mivan, csak én dolgozom? ábrus?
Jól van P testvér holnap megcsörizlek ha feltámadtam.
Ez qrva jó lesz!
Én ha elindulok akkor nem a szomszéd faluig szeretnék menni hanem többszáz km-t,mert erre építettem Frét is. (Ide a városba be sem szoktam indítani mert egyszerűen rossz vele menni)
Ráállni vele 140-160-ra és kimenni a világból,na ez az Ő világa.
Ehhez csináltam a kétszemélyes kényelmes ülést,a kényelmes rugózást,az alacsony lábtartókat,a bazinagy idomot előre és a hosszabb áttételt.(a széltoló plexi még nincs meg sajna)
Szóval hogy a picsába ne!

Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra.
úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
csövi: időpont jó, (25-26) uticél mindegy, egyformán messze van, de talán a Tisza az érdekes lehet...
Na jó éjszakát urak mentem mert kimerítő nap volt a mai.
Hát én már előzőleg is említettem a közelgő baba miatt szeptember második felétől messze nem megyek. Ebbe max 100-150km fér bele.
Az már megy
Attól ne rinyálj,tényleg megszokod!
Meg atópálya végig,akárhová megyünk és ott nem lehet gond,csak egyenesen kell menni.Ott majd szokod a gázadagolást.
Vazzze! Lehet azzal lassan is menni!
Nem attól fosok beszarik valami, hanem erős mint az állat szokni kell de addigra megszokom. vagy nem
Ha megyünk eggyütt és hozol magadnak szerszámot,meg ha szólsz,valamit én is tudok vinni,akkor ha szerelni kell segítek!