Azt. ábrus! el kell mennem, úgyhogy az akksit se tudom meg, hogy fel töltött-é. Ettől még örömmel veszem persze a hívásod meg az okítást, de nem leszek itthon
Na akkor próbálom összeszedni: (Ábrus: csak próbáltam dobogós lenni, már azt se szabad?)
Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)
ábrus: időpont: jó, úticél: tökmindegy
bekessanyi:időpont: jó, úticél: tökmindegy
Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra. úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
Ikim2025: Időpont: Jó Hely : Tökmindegy,de Tiszavalami jól hangzik,szerintem intézkedj!
Fzr.”nemérekrácsakszombaton”hooligan: talán jó
Mlas: időpont jó, hely mindegy, ha jól értettem
csövi: időpont jó, (25-26) úticél mindegy, egyformán messze van, de talán a Tisza az érdekes lehet...
Thomas007: csak Tiszavalami és vonzáskörzete 100 km-ig ok
jaszipapa: nekem aztán kurva mindegy
Ez qrva jó lesz!
Én ha elindulok akkor nem a szomszéd faluig szeretnék menni hanem többszáz km-t,mert erre építettem Frét is. (Ide a városba be sem szoktam indítani mert egyszerűen rossz vele menni)
Ráállni vele 140-160-ra és kimenni a világból,na ez az Ő világa.
Ehhez csináltam a kétszemélyes kényelmes ülést,a kényelmes rugózást,az alacsony lábtartókat,a bazinagy idomot előre és a hosszabb áttételt.(a széltoló plexi még nincs meg sajna)
Szóval hogy a picsába ne!
Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)
Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra.
úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
csövi: időpont jó, (25-26) uticél mindegy, egyformán messze van, de talán a Tisza az érdekes lehet...
Attól ne rinyálj,tényleg megszokod!
Meg atópálya végig,akárhová megyünk és ott nem lehet gond,csak egyenesen kell menni.Ott majd szokod a gázadagolást.
Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra. úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
Ikim2025: Időpont: Jó Hely : Tökmindegy,de Tiszavalami jól hangzik,szerintem intézkedj!
Fzr.”nemérekrácsakszombaton”hooligan: talán jó
Mlas: időpont jó, hely mindegy, ha jól értettem
csövi: időpont jó, (25-26) úticél mindegy, egyformán messze van, de talán a Tisza az érdekes lehet...
Thomas007: csak Tiszavalami és vonzáskörzete 100 km-ig ok
jaszipapa: nekem aztán kurva mindegy
Ezt már olvastátok?
Az elsőt is ellógtad. Tessék rendesen végigcsinálni!
jaszipapa: nekem aztán kurva mindegy Ott leszünk....
A Tisza valami, vagy pl. Tivadar (az is Tisza part) már ok. Oda ha tolom az FZR-t is elmegyek.
Kicsit drága, de ez van...
Én ha elindulok akkor nem a szomszéd faluig szeretnék menni hanem többszáz km-t,mert erre építettem Frét is. (Ide a városba be sem szoktam indítani mert egyszerűen rossz vele menni)
Ráállni vele 140-160-ra és kimenni a világból,na ez az Ő világa.
Ehhez csináltam a kétszemélyes kényelmes ülést,a kényelmes rugózást,az alacsony lábtartókat,a bazinagy idomot előre és a hosszabb áttételt.(a széltoló plexi még nincs meg sajna)
Szóval hogy a picsába ne!
Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra.
úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
csövi: időpont jó, (25-26) uticél mindegy, egyformán messze van, de talán a Tisza az érdekes lehet...
Meg atópálya végig,akárhová megyünk és ott nem lehet gond,csak egyenesen kell menni.Ott majd szokod a gázadagolást.