Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeken kéne átfújnom, vagy alapból átlátnom?
Áhh értem. Örök hálám. Legalább most már ezt is tudom.
Na csináltam másikat
Nem mert nincs
Nem hajtom Én nagyon, amióta megvan kb. 2x húzattam meg nagyon
Jó! Tudom,nem vagyok nagy máher,de sztem csak valami kosz lehet a ludas! Nagyon szurkolok Neked,hogy végre jó legyen a masinád! És ha jó lesz,tessék rá vigyázni,nem széthajtani!
Feldobod az eredeti képet is pls?
Sanyibácsi. Benn ülök a meló helyen és várom az 5 órát, hogy mehessek haza a motort szerelni. De örülök, hogy így távból megmondod, hogy nincs nagy gondja, este már nyelezni akarnám!
Na figyel az ilyen volt felirat az nem rád vonatkozik csak más lép nem volt.
Úszó a sárga baszás a 2 herével alatta a tűszelep.
Főfúvóka 1 nagy 6lapos rúd tetején balra mellette az alapjárati.
Mind1ikkel óvatosan mert könnyen törik.
Csináld már a motort!Kíváncsi vagyok mi van vele,mert nagy gond az nincs az már tuti!
Ez így...pfff..első kérdésem: hülye vagy bazdmeg? le nézni nem mernék a széléről, nem leugratni motorral...
Milyen pöpecül festene az én kis fzr-em ezzel a matt sötét szürke - arany csík kombóval? Arany felnik, arany féknyereg ... hmmm
Ő is kint szokott lenni a nyUgatinál.
Áhá. Thanks. Akkor a kövi kérdés: ez mi ez, és hogy néz ki és hol találom:
Kivenném az alapjárati és a főfúvókát és belenéznék-belefújnák(ideális esetben látod a fényt ) Ha ez rendben akkor összerakás.
Úúú de fasza. "kéne"
A teteje ami előremutat, az alja felirat ha hátulról benézel feléd van na azt kell leszedni az az úszófedél. remélem el tudod vizuálisan képzelni.
Mivan szelepház úszófedél?
Bakker az az úszóház amit a múltkor tekergettél hogy lejöjjön a szmötyi 4db csavar tartja alatta az úszó a tűszeleppel +1 főfúvóka és nemtommimég.
Hol található pontosan és hogyan néz ki egy 250-esen a karburátor szelepház úszófedél?
Nem haccáz vót aaz?