Lászlótanya, Rakamaz, Tivadar.
Ott a környéken ilyen üdülőink vannak. Van Berekfürdő még, de az szar és nincs ott semmi.
Ezentúl a többi a dunántúlon van... Fertő Tó, Balaton parton vagy 2. BFüreden pl. már voltam.
Megnézem nektek milyenek vannak hétfőn, és döntünk. Olcsó lesz, azt biztos. Max 1 rongy / éjj.
Csak nehezen fogják elhinni, hogy 20 fős családdal megyek, és mind tökugyanolyan motorral. De, ezt megoldom.
Feltételezésed helytálló. TRAKIS - budapest LILIPUT - ennyi van ráírva, meg értékek, de ha ez a masina nem 30 éves, akkor 1 se. Majd csinálok róla képet, de mostmár tényleg rohanok. További szép kellemes napot!
Bocsánat, csak a mellettem lévő szobába alszik a nővérkém, és a fal ami elválaszt Tőle, ytong-ból van...most dolgozott le 2 napot egyhuzamba és nem akartam felébreszteni 1.
2. indulnom kell és nem akartam a számládat növelni DE fogsz Te még utálni engem, a hívásaim és az idióta kérdéseim miatt elszúrtad az életed ezzel
Feltételezem nem motor akku töltőd van, úgyhogy....
Ha rádugod, oszt pezseg, akkor tölt.
Onnantól 8-10 óra és felvan töltve.
Megjegyzem nem tesz neki jót, hogy pezseg. Egyébként én is kocsi töltővel szoktam tölteni. A töltő 12 AH-tól jó, az akku meg tán 8 AH-s
Igen és nem lepődtem meg...ez ugyanaz mint a bmw-s, audi-s, merci-s köcsögök, akiknek mindent szabad. Nekem az is csak 1 lerúgandó visszapillantó tükör
Kollégáktól gyűjtök be.
Ott a környéken ilyen üdülőink vannak. Van Berekfürdő még, de az szar és nincs ott semmi.
Ezentúl a többi a dunántúlon van... Fertő Tó, Balaton parton vagy 2. BFüreden pl. már voltam.
Megnézem nektek milyenek vannak hétfőn, és döntünk. Olcsó lesz, azt biztos. Max 1 rongy / éjj.
Csak nehezen fogják elhinni, hogy 20 fős családdal megyek, és mind tökugyanolyan motorral. De, ezt megoldom.
Az szép.
2. indulnom kell és nem akartam a számládat növelni DE fogsz Te még utálni engem, a hívásaim és az idióta kérdéseim miatt elszúrtad az életed ezzel
Votl egy töltőm, ami a motorhoz nagy volt, a Berlingo-hoz meg kicsi
Ha rádugod, oszt pezseg, akkor tölt.
Onnantól 8-10 óra és felvan töltve.
Megjegyzem nem tesz neki jót, hogy pezseg. Egyébként én is kocsi töltővel szoktam tölteni. A töltő 12 AH-tól jó, az akku meg tán 8 AH-s