Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyibá annyi fajta van győzzünk válogatni nekünk nem sok hely van benne jól meg kell nézni mit veszünk.
De jó hogy említetted vennem kell azt is.
Van valakinek riasztó a motorjában? És ha van,milyen?
De jó Neked! Még mindig nem vagyok mobil.
Na vissza is értem sajnos de lehet mindjárt hazamegye olyan jó idő van itt a motor és usgyi.
Mindegy, majd eldöntjük mi lesz. Adva van pár lehetőség,akkor az még csak jobb,lehet válogatni is. Motorozni pedig szeretek.
Na megyek gurulok 1et lemegyek Fótra bevásárolni.
Tivadathoz asszem lesznek fotóim majd.
Kollégáktól gyűjtök be.
Lászlótanya, Rakamaz, Tivadar.
Ott a környéken ilyen üdülőink vannak. Van Berekfürdő még, de az szar és nincs ott semmi.
Ezentúl a többi a dunántúlon van... Fertő Tó, Balaton parton vagy 2. BFüreden pl. már voltam.
Megnézem nektek milyenek vannak hétfőn, és döntünk. Olcsó lesz, azt biztos. Max 1 rongy / éjj.
Csak nehezen fogják elhinni, hogy 20 fős családdal megyek, és mind tökugyanolyan motorral. De, ezt megoldom.
537 ?
Az szép.
Cső Tamás! Ez a Tivadar 537km tőlünk. Mint kb Trogír! Nem bánom,de én csak 24,25,26-án tudok menni.
Feltételezésed helytálló. TRAKIS - budapest LILIPUT - ennyi van ráírva, meg értékek, de ha ez a masina nem 30 éves, akkor 1 se. Majd csinálok róla képet, de mostmár tényleg rohanok. További szép kellemes napot!
Még szerencse hogy óvatos vagyok és a biztosítási üzletkötőm számát adtam meg.
Szereted a nővéred?
Bocsánat, csak a mellettem lévő szobába alszik a nővérkém, és a fal ami elválaszt Tőle, ytong-ból van...most dolgozott le 2 napot egyhuzamba és nem akartam felébreszteni 1.

2. indulnom kell és nem akartam a számládat növelni DE fogsz Te még utálni engem, a hívásaim és az idióta kérdéseim miatt elszúrtad az életed ezzel
Hehh. Még a Berlingo idejében volta az.
Votl egy töltőm, ami a motorhoz nagy volt, a Berlingo-hoz meg kicsi
Feltételezem nem motor akku töltőd van, úgyhogy....
Ha rádugod, oszt pezseg, akkor tölt.
Onnantól 8-10 óra és felvan töltve.
Megjegyzem nem tesz neki jót, hogy pezseg. Egyébként én is kocsi töltővel szoktam tölteni. A töltő 12 AH-tól jó, az akku meg tán 8 AH-s
De mi a frászért nyomtad ki?
megvagy, elmentettelek
Szerintem Te nem is buktál, hanem valakinek lerúgtad a tükrét, akinek nem lett volna szabad, oszt megruháztak...
Semmi gond,én most megcsörizlek és ha otthon leszel és csinálod akkor kérdezel ha nem megy valami.
Igen és nem lepődtem meg...ez ugyanaz mint a bmw-s, audi-s, merci-s köcsögök, akiknek mindent szabad. Nekem az is csak 1 lerúgandó visszapillantó tükör