Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszátokmeg elaludtam fél hét körül és most két oldalt kell visszaolvasnom.
Nem szerintem arról tudnánk, menne " a fú de mekkorát karistolt a lábtartó" duma.
egen 15 volt és a kesztyű is fasza. Nem 1 25eft os berik kesztyű tény de jobb mint a semmi.
JÓ REGGELT.
Azt néztem de elnyomott az álom.
Innen találkoztam ma du.6 körül a Mátrában FZR-es alakulattal?
És mit csinál az asszonyka? nézegeti a sebeidet? vigyáz, nehogy hozzájuk érjen?

Don Poti, a horvátnak ott volt a lófej másnap az ágyában?
Tivadar Anyámtól 7-8km (Fehérgyarmaton lakik).Múlt hétvégén voltunk otthon a párommal,motorral! Szigetszentmiklós-F.gyarmat kb320km a párom nem igazán élvezte már a vége felé.Többet nem akar motorral oda menni.De engem ez nem tartana vissza. Tivadar jó hely ott töltöttem kölyök korom felét .Jó kis partik voltak ott .
Nem csak tőlünk függ... én 2,8ér vettem új asztmát anno, és mikor 1 évesen totálkár, a biztosító azt mondta, 2350 az Eurotax értéke... nem kérdezte, mennyit költöttem rá, meg hogy el akartam-e adni az első évi legnagyobb értékvesztés után
Csak azért írtam, mert kicsit visszás számomra, hogy úgy kell kezdeni a spórolást, hogy befizecc - de tom, így megy ez
Én valszeg gázoznék, ha nagy benyás autóm lenne.
Igen,érdekelne. Egyeztetünk,nézz be még ide! Most sajna nem vagyok járóképes.
Meg nézheted ha gondolod.
Megnézném vmikor,ha nem gáz. Nekem is volt egy,bár nem sokat mentem vele,mire kész lett,el is ment.
Egy hónapja vettem, nem jó aksi van benne.
Holnap 9-től itt leszek 5-ig fórumon, tessék nekem majd sok okosat és szépet mondani! Mára jó éjt, bújok be Asszonyka mellé az ágyba
Áhh, még egy 250-es exup-os hellóbelló. Már csak Te és én vagyunk azok akik a legkisebb frézit lovagolják meg. ádám meg egy picsa
Na! Vége a filmnek! Mi van má alszotok?
Régóta megvan a vas?
Felüljáró mellett van nekik,legalábbis 3 hónapja még volt.
ja pécsi vagyok és köszi.
Na most jól ráijesztettél!
Teljesítmény:12v 10 Ah
Típus:GM10-3A
ne válaszolj!
ne is mondd.. holnap motorozok vele reggel utoljára