Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rá gondoltam
Nekem valami olyasmi kéne ami 1 kicsit magasabb és hátul fogja a popóm ne csússzak el. Hülye dumára nem vagyok kíváncsi.
Én lehet hogy valami hasonlót készíttetek magamnak. Az új ülés szivacs már megvan.
Jó étvágyat mindenkinek!
Húúú! De kényelmes!
Na Te meg ne röhögj! Mert a Tiéd az aztán tuti ugye?
Akkor ha nem lesz olyan kemény,akár 100km is ki lehet bírni rajta! Hát ez igazán jó hír. Elöl engem nem zavar,sztem több órát simán lehet menni vele megállás nélkül.
csak ennyi
Keskeny-rövid-kemény és nagyon magasan van a lábtartó. Más baja nincs.
Van nálunk kárpitos,majd összehozzuk valahogy,ne legyen kényelmetlen. Szted kemény,vagy maga a forma gáz? Ő azt mondta sokkal jobb mint a kicsié,az nagyon kemény volt.
Ez (is) Hondáé de ilyet nem tudsz felrakni mert sokkal szélesebb üléshez és ülésidomhoz való. Csőből lehetne hajlítani egyet de nem hinném hogy sokat fog ülni mögötted mert 60-80km után elviselhetetlen.
Inkább nem,mert többé nem ül fel rá! Idáig is nagy eredmény ez is!
A motor bírja ki a két nap alatt ezret! Én kibírom!
Tegnap nézegettem a gépedet,konkrétan a hátsó kapaszkodót. Beszélgettünk a Vicussal (Zassszony),hogy sokkal kényelmesebb lenne,ha nem a tankon kéne támaszkodni Neki. Egyébként már voltunk megállás nélkül kb 70km-ert,és nem nyafogott,csak a kanyarokban kicsit éreztem hogy nagy a para!
Áááá! Nem bírná ki,még a negyedét sem. Sajna nem tud jönni,mert konzin vak Kaposvárott. Az utolsó éve,legalábbis remélem. Sikondára lejött volna,kihagyná azt a napot,de ilyen messze,és ennyi időre nem megy. A gyereket sem tudjuk itt hagyni ennyi ideig,max szombat-vasárnap erejéig,akkor is csak szombat de-től vasár. du-ig,mert a nővére vigyázna rá. Sajna az Öregek már nincsenek olyan állapotban,hogy bevállalják a kisebb lánykát.
De biztos hogy asszonyod kibírná a hátsó ülésen? (én egyszer ültem hátul a gyári ülésen,hát az halál kegyetlen!)
Hogyhogy csak akkor? Hát arra a hétvégére VAN szervezve minden! (amúgy tényleg tök jó messze van,még nekem is 380km )
Akkor marad a hosszú 1,8m-es motorzár,és a villanyoszlop. Ha azt viszik,akkor már nagy a baj!
Tudod,az a gyanús hogy nem gyanús!
Én azt a védelmi mechanizmust használom hogy ha ellopják akkor veszek egy másikat.
Abszolút nem szoktam lezárni mert sajnos ha csak hozzá nem zárod valamihez kyptonit vagy valami ilyen kaliberű zárral akkor gond nélkül vihető.
Se a féktárcsazár,se a riasztó,se a villazár nem akadályoz meg semmit. (sajnos tudom hogy csinálják)
Szted érdemes?
Lehet 1 tárcsazár is van ilyen árban.
Nekem olyan van hogy hiába keresi a tolvaj úr nem találja hogy hatástalanítsa és ezért nem fogja ellopni.
Nem nekem megér pár ezrest hogy berakják ezt is elbasznám mint a váltókart és hívhatnám Ábrus mester telefonos segítségét.

De papa mindenki ugyanazokat a típusokat árulja nagy választék nincs.
ez 1 másik oldal és ua csak az árakban van 1-2 ezres eltérés.
http://autoriaszto.startuzlet....
Te fogod beszerelni?