Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont így csináltam,és tökéletes,semmi változás,nem érzek különbséget
Oké hogy nagyot akarsz szarni de ne a gatyádba! Azt számold ki hogy megéri-e átalakítót venni az E85-höz,nyomi!
helo-helo.
nem arról voltszó nem számolgatunk... ?
ugyan nem felesbe, de az van benne....
20-80 % arányba.
A 20 az etanol...
Előbb próbáld ki felesben és számold ki hogy hogy jössz ki. Átalakíttatni utána is ráérsz.
Hamár szarunk, szarjunk nagyot !
Átalakíttatom, hogy 100 % menjen etanollal.
Úgy az igazi
Várd meg amíg kb:10l benzin marad a tankban(tartalék környéke) majd tankolj rá 10L E85-öt és 10L benzint. Ezzel még simán mennie kell és meglátod hogy reklamál-e a check engine lámpa a megváltozott keverék miatt.(nem fog)
Ha bármi gond van akkor van még hely a tankban,nyomsz rá benzint és kész. Ha faszán működik akkor ugyanígy jöhet az 50-50%-os kísérlet.
mlas kollégához meg kérdés van:Érdekel-e a Schubert sisak úgy ahogy Pávafalván beszéltük? Azért kérdezem,mert ha nem,akkor átalakítom a belsejét a szemüvegem miatt.(de addig nem kezdek bele)
hühaa..
Na jövőhéten átültetem az elméletet a gyakorlatba.
Gázzal sok a baszakodás ha mész műszakira és sokat kell menni vele hogy megérje és sok helyet is foglal.
E85-ből nem fogyaszt kevesebbet,hanem jó esetben ugyanannyit vagy egy picit többet mint benzinből de attól még fasza anyag.
Táblázat meg csak az elméleti embereknek kell,a gyakorlatiasak E85-tel járnak.
Kompressziómérő kb:10e körül van de vékonyszárú kell ami befér a hengerfejbe mert elég mélyen van a gyertyanyílás.
Kinga körméért biztos kár volt,bár minek egy ilyen csinos lánynak ilyen épített marhaság.(Te meg egy szájkosárköteles közveszélyes állat vagy )
A kompresszió visszajönne ha az a baj hogy nincsen de biztos hogy az a baj?(szívómembrán lezár teljesen? karburátor jó? gumi szívócsonk nem repedt?nem lehet hogy a variátorgörgők nem belevalók és nehezek? )
Genesis 98-ban? 18-as kerékkel? régifajta vázzal? régi idomozással? a csávó el van tévedve vagy 8-10 évvel meg 250e ft-tal.
Nos elgondolkodtam a kocsi gázüzeművé alakításán. a gáz 160 Ft az etanol 220. Gázból többet fogyat 10-15 %-al, míg etanolból ha kitakarította a kocsi üzemanyag rendszerét (kb 1000 km) 2-5 %-al kevesebbet, és az átalakítás 5-d annyiba kerül.
Ábrus kell hozzá megtakarítás számoló táblázat?
Én csináltam.
Az MBK Booster nem megy. Húzom neki, variátor elkezd hajtani, és vége. Leáll. Elvileg ha egy új dugót és gyűrűt veszek is vissza jön a kompresszió, legfeljebb nem lesz 100 %-os. Ugyi?
Kinga adott egy falat kockasajtot kézből. Megharaptam az épített műkörmét, és eltört.
az uccsó szériás nem az ahol a lámpából megint kettő van, de nem kerek, hanem ovális? Olyan amit tegnap akartak ránk sózni...
Az a fiatalabbja
Hívtam cimbit. 1 hónapja seholse találja a kompresszió mérőt.
Drága píz egy olyan?
Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)

ábrus: időpont: jó, úticél: tökmindegy
bekessanyi:időpont: jó, úticél: tökmindegy
Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra. úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
Ikim2025: Időpont: Jó Hely : Tökmindegy,de Tiszavalami jól hangzik,szerintem intézkedj!
Fzr.”nemérekrácsakszombaton”hooligan: talán jó
Mlas: időpont jó, hely mindegy, ha jól értettem
csövi: időpont jó, (25-26) úticél mindegy, egyformán messze van, de talán a Tisza az érdekes lehet...
Thomas007: csak Tiszavalami és vonzáskörzete 100 km-ig ok
jaszipapa: nekem aztán kurva mindegy
Royal03 :nekem aztán kurva mindegy,ha jó az index akkor megyek
Mi a picsáért nem linkelte be?
Valóban. A képek mindent elárulnak.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_genesis_fzr_600-3686123
Valóban. A képek mindent elárulnak.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_genesis_fzr
_600-3686123
Vékony,-rövid,-büdös,-puha,hogy ne fájjon
ez 1 találóskérdés
Már rég volt. Biztos sok a meló!
Hol lehet Zsolti? (biztos répát szed)
Ez a Töki úgy motorozik jogsi nélkül mintha szabadna.
Akkor miért ilyet vettél? (ráadásul nem is megy)
Deszép moci...
Egyébként elől is kibaszott kényelmetlen...
Na elmentem motorozni 1 et . Majd vok.