Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lóf@szt! Alig várom! Imádok motorozni!
Miért futóval? Nem volt vele oké valami? Kié volt?
jajj ennyit motorozni Sanyi bazz neked 1 heti hidegélelem oda vissza.
Húúú! Ettől az embernek egyből jó kedve kerekedik!
Pécs mellől hoztam frézit futóval
Na így néz ki. Legalább lehet motorozni. Ugye Ábrus? Szépen összeszedegetjük egymást.
Én lehet csak szombatra tudok lemenni.
Ne de így jobban tetszik limp bizkit 4ever.
http://youtu.be/1EIp-akd7Cw
Majd Nálad fújok egyet Papa,és onnan együtt tovább!
egy kis nyugtató zene.
http://youtu.be/iJj1txbQBRc
Megnéztem! Ez közelebb van! Nem 436,hanem csak 435km! Nem baj,jó lesz!
Sziasztok!

Na,első kussoló beszól:
Időpont: Jó
Hely : Tökmindegy,de Tiszavalami jól hangzik,szerintem intézkedj!
persze,nem is pontosan gondoltam
Hát sztem olyan 15-20 főt számolhatsz kb. Holnap reggelre nem biztos ,hogy mindenki jelezni tudja.
Holnap elintézem,csak létszámot kell tudnom mert ha sokan vagyunk jelentősen tudok alkudni az árból, bár igy sem kerül sokba,és jó hely
Ne parázz! Majd gurulunk 1-üt!
Akkó nézd meg!
Rinyapina
Elmegyek megetetem a halakat anyáméknál de mindjárt jövök.
Na üdv skacok megint szófosás volt látom. Festés project befejezve jövőhét negyed milla . meg van még a fizumból 130e azt be kell fektetnem a motorba.
Tali időpont elvileg ok uticél: min1 csak közel legyen mert félek a motoron.
No, annyit sikerült elérnem mielőtt az akksi bedobta a kulcsot, hogy az AC jó, a benzin tiszta és jön is rendesen belőle...a kezemre. Találtam valami ezer éves akksi töltőt, rádobtam, reggel leveszem és meglátom, hogy mit tudok továbbra is. Ha megcsörgetsz ábrus a nullahatharminc 544 88 08-as számon akkor tudni fogom a telefonszámod és akkor esetlegesen kérnék on-line LIVE építési segítséget
Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)

ábrus: időpont: jó, úticél: tökmindegy
bekessanyi:időpont: jó, úticél: tökmindegy
Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra. úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
Emlékszem csak senki sem szólt semmit. (nekem az is jó mert a környék fasza)
OK, akkor legyen EZ az időpont !
A hely nekem mind1, Pécsre mentem az elmúlt 20 évben kb. olyan 300x, ez az 1 még pont befér (a Zasszony családja odavalósi, én pl. ma is onnan jöttem meg), de a környék faxa.
Debri is jó, ha Tomasz teraszára lehet hányni