Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okéoké
És inkább megcsinálom fél és alatt rendesen mit összedobva kiesik alólam a motor. Ráérek nem kapkodok.
Ja de ne felejtsd el én forgattam most 4 hónapot mellette nem sok idő volt a motorral foglalkozni.
Mióta megvan folyamatosan kicsit? :p
Ja és nem veszek 1 250 pöcsköszörűt aminek a törlesztőjét 40évig fizetem
Nem vettem szart csak foglalkozni kellett vele 1 kicsit és most hasít mint az istennyila.
Jó,akkor átalakítom.
Ment.
Jóhogyjó.. szart nem veszek, minek nézel, potihuliésatöbbinek?
Neked egy új motor, akkor 30-40évig menne baszod, gyakorlatilag ha most vennél rendes motort, életed végéig használhatnád. durva.
Akkor csak 1 re megyek legyen gumim.
A posta közelebb van mint a bank. És bank nem is tudom itt merre van. Fótón gondolom ott meg csak a pizzást a pékséget és a fagyizót ismerem.
csak ha a két FZR-es találkozóra mész el az lesz 1000 km
Bankszámlaszám nem jó?
Miért? Küldöd a két ikercsajt?
Címet küldj papa emilre.
Szerintem Ez forgatás függő mennyit tudok menni de nem hiszem hogy 5e km felett mennék 1-2 év alatt.
Bocs, valahogy átugrottam, nem láttam.
Nem, valahogy nem feküdt tökéletesen a hülye háromszög alakú fejemen, sajnáltam, mert márkás cucc óccón
Megfogadtam, hogy csak olyat veszek legközelebb. ami tökéletesen áll. Bele is kezdtem a sajátom átalakításába, öreg foszló bele ki lett cserélve, még nem kész, de már jobb.
Szerintem ha 1-2 év alatt kimotorozod a gumid futásteljesítményét (5000km felett) akkor érdemes újat venni. De ha évente csak max 1-2 ezer km-ert mész akkor megteszi a használt, de nem öreg gumi is.
Szerinted mit vegyek? Jó minőségű használt is lehet. De ha nem akkor olcsóbb új kb 20e- körül az új. Itt van a Zsoltié de a minta 1 mm középen.
Új gumit akarsz vagy használtat?
És nincsenek olyanok. (már)
16-os első és 18-as hátsókerék.
A gsxf jó választás,a kamionos haveromnak is az van és ha megkímélték (és ez is annak látszik ) akkor Ádám nem jár vele rosszul.
Felhívnám a figyelmét a 41968-as h.sz-ra.