Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ábrusné: - Na majd mindjárt megmondom Én Neked, hogy mit meg hova rakjál!
Az ilyet Én is nagyon bírom szeretni...kölcsönadod, mert jófej vagy, megbízol benne, aztán sosem látod többet viszont. Nekem a nfs:carbon dvd-met nyúlta le így valaki...
Az asszony féltékenyen vagy irigyen(nem tudom melyik) nézte Kinga képét,bár felhívtam a figyelmét hogy nem egy korosztályban játszanak. (generációs különbségek vannak)
(felvetettem egy közepes poszter lehetőségét is a garázs falán,szerintetek mi volt a reakció?)
Na kezdjük a végéről: kompressziómérőm volt,amíg kölcsönadva egyszer (pár éve)szépen nem kaptam vissza mert elveszett(?)és mivel nem rossz szándékból veszett el hanem csak úgy,ezért erről nem tehetett senki és ezért az árát sem láttam viszont. Érthető okfejtés nem?
Azóta nincs mert már nem praktizálok itthon,az enyémet meg nem szoktam mindennap méricskélni.(bár néha jó lenne)
Egyébként az egyszerűbb fajtája (nem az otthon csináltra gondolok) 6-7e ft környékén kapható. (nekem mm papíros regisztrálós volt,az sokszor annyi)
A problémáról:(amit nem egészen értek) Mikor kezdődött és mik voltak az előzmények. (fokozatosan lett ilyen vagy egyszer csak ezt csinálta) hosszú időt állt elindítás nélkül,lett-e rajta változtatva valami?
Innen kéne elindulni.
Mi is a neve Qray fzr clubjának? Le akarnám tölteni a 250-es robbantott ábrás pdf-jét, de nem jut eszembe
és mennyi ilyen van...
Az nem érdekel hogy a degenerált barma hogy akar megdögleni de azt nem fogja fel a gyökér hogy mások életével szórakozik.
Bezony...mondjuk vicces egy picit, viszont ahogy a srác vezet...még csak donornak se lesz jó...
A kurva anyját az ilyenből a szart is kiverném az út szélén a rendőrök helyében. (mocskos tetű)
Ja és természetesen ez is az én hibám, hogy pöcs méretű vagyok. Természetesen!
Cicafájt mondjuk télleg a szöszi volt a gyík, szétnyitotta a lábait, amivel tartotta magát
Semmi másra nem gondoltam itt, minthogy a hölgy gyakorlatilag nagyobb darab mint Én! Semmi illetlenség vagy valami, komolyan gondoltam, amit már máskor is megemlítettem, nagyon csinos hölgy. Máshogy is kifejezném magam, de lehet, hogy az én Párom is rá-rá néz a fórumra, nem akarnám, hogy elverjen. Maxxximális tisztelet a női nem iránt
P fiam légy szíves és viselkedj rendesen.
Egyébként irigy vagy és nem segítek.(de lehet kéne a képhez egy kattintásszámláló)
Késő.(és van egy nyomdász és reklámplakátos ismerősöm)
A pinairigy rohadt formádat, tee
Nagyon csinos hölgyemény, mondjuk Én félnék, hogy megerőszakol, nem biztos, hogy jó ha eljön a talira. Meglátja a sok okos szép erős tökéletes motoros srácot, aztán elpártol a Kis Gőzmozdonytól még a végén, akkor meg mi leszünk a hibásak
Na szóóval, jön a mese. Ugyebár itt a KASZINÓMBAN 5-ig vagyok papíron. 9-17:00 vagy 17:00-24:00 . Ekkor kellene jönnie a váltásnak, aki tegnap elfelejtett jönni. Itt vártam szépen csendben 6-ig, majd megpróbáltam felhívni, hogy ugyan hol a ...... van. Nem kapcsolható. Na mondom ez nice, merthogy mostmár korán sötétedik, fél kézzel, vakon fasza lesz karbit szerelni. Hívom főnökasszonyt, váltótárs sehol. Bazmegol meg anyázik meg minden, de mondom ettől Én nem leszek beljebb, viszont a munkaidőm - amiről mellesleg szerződés se íródott.... - az bizony 1 órája lejárt, húznék haza a faszba, doki is megmondta, pihenjek, meg jegeljek....whiskybe. Küldd valakit 9-re, addig tudnék-e. Mondom bázmeg, 30 perc és úgy bezárom a boltot, hogy ki se nyitok többé. A lényeg a lényeg, srácról semmit nem tudni, úgyhogy ki tudja ma meddig tart a munkaidőm, lehet ma se lesz belőle lófasz se, nem hogy motorozás. Ha a talira elkészül a motorom, MEGBÍZHATÓAN fog műkszeni, akkor ott leszek 100%, asszony meg 100, hogy nem, mert fiatal és féltem Tőletek. Felhívlak ábrus hamarosan, hogy legalább elmondd, hogy mit fogok látni és mit NE csináljak még véletlenül se. Nem akartalak tegnap amiatt hívni, hogy bocs, de nem hívlak...cindy, akinek meg nincs is FZR-je az csöndeljen be! Talin kaptok
lol
http://youtu.be/FBj8P1LpeE4 Tuti degec-en született a srác, érdemes végignézni! reggelt' majd mindjárt olvasok és írok
Nyílvános fórumra rakta mindent szabad vele