Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ára mindent elmond róla. Nagy motor 5-6 évesen 5-6 százért...
Oszt azt hogy? Úgy, hogy szar....
Poti! Háááát nem is tudom! Azért egy 600-as frézi akkor már jobb nem?
"Eltelt 22e km a mocival. Nemrég adtam el. Hát volt már baja."

Az fzr ennyi kilométerrel épp hogy nem bejáratós
Játékmotor.
Nagyon bejön ez a Hyo GT... mennyire jól néz ki..hmm hmm
Feleslegesnek tűnik.
Igen-igen, az idővel is gondom van. Kicsit nehéz úgy elszállítani / elszállíttatni hogy nem vagyok otthon. Ha melózóm akkor az heti 7 nap, ergó időm nincs rá. Most ugye volt a nyaralás, 1 hét megint sutty. Na de a jövőhéten megoldom most már valahogy ha a fene-fenét eszik is. Csak gyógyulnának be ezek a kurva sebek... nem elég, hogy nincs bőröm, még fáj is az ütéstől alatta a csontom.
Valakinek tapasztalata,esetleg észrevétele ezzel kapcsolatban?xenon
és ha kilazítod a bilincset a kormányon, és úgy próbálod meg feltölteni?
nem maradna üres üveg amit visszavihetsz
Ha gyalog húzza el akkor is 5000-en belül marad!

kb. Én 375 Ft/ óráért bérelem.
Namost, ha Bagolyhoz viszi Göd-re, akkor kemény 3 óra oda-vissza, hogy van benne 1 óra beszélgetés.
1200 Ft kerekítve.
5 ezerért már bérelhetnél egy utánfutót is,én a múltkor felajánlottam,hogy elhúzom ingyé,de azt mondtad,hogy arra lenne ismerősöd csak a futó a probléma.Én is úgy gondoltam,hogy a bérlés már nem fog olyan sokat dobni a szerelési költségeken,de nem akartam beleszólni. Szerintem inkább az elhatározással van a gondod,mert ahogy Robi írta ennyi idő alatt az országból kitoltad volna.
Sztem Te simán találsz,ebből a méretből Dunát lehet rekeszteni,na de 47-48-ból?
Nekem nagy 42 feles de 44est kell hordanom mert széles a lábfejem.
Néztem a csizmákat,van egy 46-os Sidi! Nagyon szép,csak nekem kicsi,és most nincs is rá.
Sidi
Na még vagyok cd-t írok úgy könnyebb a munka ha zene is szól.
Majd jövök pá.
NA mentem 1 kicsit festegetni pedig ma el akartam ugorni a shox ba megnézni a kabátot meg a gatyát. Csizmát meg nézek az apróba hátha valami büdöslábút kifogok
Szép is lila is de nekem se jó pedig 1 új jó lenne.
öreg vagyok meg be se tudtam hasalni a pleko mögé a poci miatt pedig direkt nem ettem
Na ez szép. Kár hogy az enyémre nem megy fel.