Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hengerek számozási sorrendje pedig: ha rajta ülsz(és a farkad az első lámpa felé néz) akkor a bal szélső az egyes,a jobb szélső meg a négyes. (a két középső meg ugye nem ez)
A síkba köszörülést lehagytam mert az tegyük fel hogy nem kell.
Hát qrvára nem irigyellek. Ha kormosak a szívócsatornák akkor az már régen rossz,ugyanis visszadolgozik a henger robbanásnál is és akkor igen könnyen megégett a nem zárt szelep,az meg bizony csere. Mindenek előtt egy kompressziómérést javaslok,azzal kideríthető igen könnyen az igazság.
Tételezzünk fel egy-egy szelepet cserére,a többi szelepet is minimum illik becsiszolni,új hengerfejtömítés,ezek után természetesen szelephézag állítás mindegyiknél,+munkadíja a szerelőnek az annyi mint: foglalj helyet gyorsan.

Az új szelepek darabja kb:10e azaz:20e
+ berakása és a többi csiszolása gépműhelyben (általában jó helyen) 1000FT/db azaz:16e
+sz.hézag állítás 500ft/hézagolóbetét ha szervizben cserélik(és van nekik olyan használt amekkora kell) azaz:8e
+h.f tömítés:10e
+le-felszerelés munkadíja (átlagos szervizdíj) kb:20e
ez kb:74e Ft.
Ha menthető az összes szelep akkor egy huszassal kevesebb.
És elég finom árakkal számoltam KÉT megégett szeleppel.
Ilyenkor szoktak bontott hengerfejet keresni de arról sem tudod hogy jó lesz-e.
Vigasztaljon hogy az ezresben 20 szelep van.
Hogy biztosat tudjak nyilatkozni tudnom kell hogy hány nőci lesz biztosan ott,ugyanis az asszony csak akkor jön ha lesz néhány nőci is.(én még attól tartok hogy hogy viseli az ilyen hosszú túrát mert ennyit még nem ült mögöttem,ráadásul ez nem egynapos project)
És mi a pálya Rakamazzal?
Hú bammeg,ez a Tivadar jó messze van még Fóttól is 287Km és 3ó 7perc a gogli szerint! Szét üljük a picsánkat a mocikon.
De tőlem uccu neki.Legalább villogunk a cigóknak a sötétsarokban!
Tivadartól Tokaj elég messze van!Én nem akarok senkit sem lebeszélni Tivadarról,de ott semmi sincs már szeptenberben.Thomas tájékoztatójában leírtak egyáltalán nem érdekesek szerintem.Lehet,hogy csak nekem nem,mert én ott nőttem fel? De szerintem senki sem akar templomokat nézegetni egy motoros talin.Az üdülő akkor már kihalt,se csajok,se buli,de legalább páva sincs .Mondjuk van ott egy-két kocsma,tele Szalacsi féle őslakossal.Ha mégis azt szavazza meg a többség akkor legyen.Havonta egyszer megjárom azt az utat,igaz nem motorral,de Zasszony nélkül motorral sem vészes!
Bocs robi de ezen most elég durván röhögök remélem azért jól vagy, elég a sebesültekből a fórumon mostanra. na cakát
Ja most másztam ki a keleti főcsatornából,mert valami fasz ellopott a bejáróról 1 darabot(kapott érte a vasasba vagy 50 ftot)és sötétben jól belegyalogoltam
Megzúzódott a kezem+ a lábam+ kibaszottul felfrissültem az éjszakai fürdőzéstől
Nem szedtem szét,csak húztam rajta,ezért nem tudtam milyen csapágy van benne
Na jó,rátéptem mint 1 barom
Most meg még egyenes úton is földhöz akar vágni,pedig már visszalazítottam,ezért kérdeztem h kúpos-e.
Hülye fasz voltam nincs ezen mit tagadni,aszem mosmár tényleg szét kell szedni
--na 1 ilyet a fejembe!
Látom már,ez Tokaj közelébe van.
Tokajon voltam régebben motoros találkozón.
na megyek szunyálni.
Jóccakát!
Ábrus!Ma megint belemásztam a gépbe,próbáltam megtalálni miért nem megy a jobb szélső henger a motoron.Levettem a karbisort,a jobb szésőnél,és a bal kettesnél kormos volt a szívótorok,és egy-egy szelep is taknyosnak látszott.Ráindítottam,és egyenként befogtam a torkokat,ennél a kettőnél kihagyott a szívás,a jobb szélső néha vissza is fújt.Én már tavaly is gyanítottam hogy egy-két szelep nem zár rendesen,de eddig kis járatás után mindig elkapta.Gyanítom,a szerelő a hézag állításnál megbolygatta a szelepeket,és most már ez a két szelep nem zár rendesen.Kérdés:ezekkel mit lehet kezdeni,és mennyibe kerülne?
nem akarom magyarázni egy "külsősnek", hogy bocs de zártkörű rendezvény, és csak azért raktam ide fel, hogy egyszerűbb legyen...
Jó ez így. Ha valaki akar jönni nagyon frissként, leffeljebb 2 napra azt az 1500 Ft-ot elutalja nekem oszt csá. Igazából nincs bajom az újakkal, sőt. Pl. Bvarga a multkori talákozóra full frisként jött, és pozitívan csalódtam. Tök jófej csóka, és teljesen odaillett.
Aki jönni akar, az ide ír, és én rögzítem a nevét
Jövő hétfőn közzéteszem a névsort (2010.08.30), és akkor szépen mindenki megírja melyik napokra kér szállást, és csá.
A többit intézem.
Onnantól van helyszín és időpont. Ha valaki le akarja mondani, valamennyivel előtte még lehet, bár azt most nem tudom meddig.
Persze, majd utána még megbeszéljük, ott hol gurulunk, merre megyünk, mit csinálunk, hol és mit eszünk, stb.stb.
Ebben semmi kivetnivalót nem találok.
Ezért mertem javasolni hogy egy helyen legyenek a jelentkezések az esetleges félreértések elkerülése végett, és ne kelljen keresgélni a hsz-ek között.
De inkább nem pofázok bele, mivel ott sem leszek
nem egészen, ez egyszerűbb
Az adott esetben Tamás esetleg csinálna egy kép galériát ahol a nem odaillő hozzászólásokat ki tudja törölni, illetve lehet jelentkezni.
(épp úgy mint előzőleg )
Én csak a fórum törzsközönségének fizetem ki előre a szállását, bocsánat érte.
Ha valaki nem olvassa a fórumot, és ne tud a találkozóról, akkor nem is szeretném kifizetni a szállását, mert félek bukó lesz rajta.
Ráadásul pl. ha valami eltűnik, megrongálódik, bevasalják rajtam. Úgy lefogják a fizumból mint a szél.
Tivadar.
hozzászólás: [42164]
Valami olyanra gondolsz,mint a motorozz.hu oldalon található rendezvények túrák.
Thomas,hol lesz ez a buli?
Én a helyetekben (igazából a kinevezett házigazdának kellene) csinálnék ismét egy galériát a találkozónak, aztán ott lehet jelentkezni, törölni a kihullókat, hozzászólni stb....
Itt a fórumban nem lehet könnyen kiszűrni az információt, illetve követni az esetleges változásokat.

Sajnálom de Tivadarba én nem megyek
-Bekessanyi:ok!
-Huli: ok!
bekessanyi:ok!