Ajaj... hmm. Belefog poshadni. Figyu, megyek valamikor feléd elvileg (ahoz képest, hogy hónap végére mondták, hogy menni kő a dédászékhoz, nem kapkodják el a meghívó küldést... )
Ideadod, oszt kijárom belőle. Na?
Jövőhéten veszek fékcsövet és felrakom a magaskormányt nem bírja a derekam a hajolgatást. Meg az ülést kéne úgy átfaragni hogy fogja a seggem mert csúszok hátra és ha csúszok hátra akkor mégjobban kapaszkodok és jobban húzom a gázt és mégjobban csúszok. remélem érthető voltam ja és a lábtartókat is vagy 5cm hátrébb kéne rakni.
Úgynézki megcsináltam a fedéltömítést . A fedélbe raktam vissza a gumit először és 1 kis szilóval odafogattam és most faszántosan bepasszol a helyére. Majdnem üres volt a tartály már .
De melyik ferdeszemű fasz találta ki hogy így kell állnia a teliberakott kormánynak. jobbra eldönteni a motort és jobbra kormány és akkor van egyenesbe a tartály na meg a légtelenítés hez mégjobban jobbra dönteni.
Egy büdös köcsög tapló állat,meg fél hét óta bassza az anyját a ravatalon egy kibaszott motorfűrésszel,és persze most nem tudok lemenni! Ez a kurva nagy szerencséje!
Jó reggelt! Sajna még mindig nem megy a helyváltoztatás mankó nélkül. Kezdek nagyon feszült,és morc lenni,basszátokmegnembíroma bezártságothülyeleszektőle!
Bár a múltkor kiakasztott az asszony és úgy bebasztam a bejárati ajtót hogy kitört belőle a díszüveg (amikor lendült az ajtó akkor már éreztem hogy barom vagyok de már késő volt )
De tulajdonképpen megérte mert a mostani üveg sokkal szebb és kifizette a biztosító az egészet.
Azt elfelejtettem ideírni hogy adott esetben még egy váltórudazat felszerelés is blokkcsere rémével fenyegethet és érett férfiembert is olyan viselkedésre ösztönözhet mint ahogy a videón szereplő hölgy látható.(csak az FZR-t nehezebb felemelni)
Kapott volna akkorát hogy 1 ből a konyhába találta volna magát hogy hozza a söröcském és miközben butuska tarkoját cirogatom nyalókázott volna 1et és utána takarodott volna haza.
Bizony Ábrusnak igaza van. 17 éves korom óta motorozok kisebb megszakításokkal. Februárba megvettem az 1000rest most először mentem vele nagyobb utat mert összeraktam biztonságosra.
De beszartam akkora erő van benne 3.ba 1 pillanat alatt 160on volt és az adrenalin annyira elöntött alig bírtam visszatolni a gázkart. Akkor befostam és csak finoman mentem. VESZÉLYES JÓSZÁG az 1000res.
Ideadod, oszt kijárom belőle. Na?
ÚÚttálom mikor az ablak alatt basznak a macskák.
De melyik ferdeszemű fasz találta ki hogy így kell állnia a teliberakott kormánynak. jobbra eldönteni a motort és jobbra kormány és akkor van egyenesbe a tartály na meg a légtelenítés hez mégjobban jobbra dönteni.
(lehet hogy ismer és szándékos volt ez az egész )
De tulajdonképpen megérte mert a mostani üveg sokkal szebb és kifizette a biztosító az egészet.
De beszartam akkora erő van benne 3.ba 1 pillanat alatt 160on volt és az adrenalin annyira elöntött alig bírtam visszatolni a gázkart. Akkor befostam és csak finoman mentem. VESZÉLYES JÓSZÁG az 1000res.