Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100 km. Azt mg kibírom.
Ami fontos !
Ahoz, hogy pl. Tivadar működjön, kell, hogy a napokban tudjam hány fő. Ha nem foglaljuk le előre, nem lesz hely. Namost...
Mivel előre ki kell fizessem, akkor arra kérném a kompániát, hogy ha netalán valaki nem jön el, mert csak, akkor annak a szállását dobjuk már össze, mert nekem azt is ki kell fizessem. Ha 2 ember nem jön 3 napon szállással, az már szíp píz. Nem akarnék ráfizetni.
Ágynemű van, apartmanonként fürdőszoba is van. Van hol aludni, tisztálkodni. Van hová kiülni, a motoros császkálás forgatókönyvét meg bárki megtudja nézni. Ahhoz már nem kellek.
Kérnék akkor nyilatkozni, hogy Tivadar jó-e azért a pízért, és hogy ha igen, rákérdek van-e hely. Ha van, elkezdjük a szervezést, és jövő hétfőre kéne egy létszám. Megrendelem a napokat, kifizetem, oszt ti pedig ideadjátok majd ott.
Így jó?
Akkor az bukik b@zdmeg majdnem 1800ft-ot!2 éjszakára! Nagy kaland! Legalább ösztönöz mindenkit,hogy gyűjék el!
HA előre kell fizetni az szopás mert mivan ha valaki mégse tud elmenni.
ÍÍííígy van ! Ezért intézem nektek is ennyiért. Ami kibaszottul jófejség tőlem, mert előre kell kifizetni.
Hehe a fotók jók a tangás rendőr.
http://do-while.com/use-your-b...
Azért 2db ZZR visszapillantó tükröt vettem az FZ 750-re,mert jobban tetszik mint a gyári FZ tükör.
Nekem is volt olyan gondolatom,hogy veszek egy ZZR-600 Kawát.
Aztán FZ-750 Yamaha ami meg valósult belöle,és a 100-LE teljesitmény maradt a-cél.
Én is ismerem.
Az más. Az Yamaha.
Nálam is így kezdődött! És a vége egy jó vas lett.
Ha akarod megnézem neked mivel itt van helyben és ismerem kutyát.
AZ a motorba már van vagy 3 cs.e megtett út,ezt viszont megvette,rendbetették de az 1400-as Kawa project miatt lassan elbúcsúzik a 600-asoktól. (Ő szart nem ad el)
ez jó.
Megállok, teletankolom (hatezeré'...jajj) és elindulok vissza. Valami wannabe sportautó birokra kel velem a gyorsítósávban, ezt még három hengerrel sem tűrhetem: visszakapcsolok számtalan sok fokozatot, teligáz, háromhengeres repedtfazék börrögés, és PAFF!

A tükörben még látom, hogy hatalmas KOSZ-POR-KOROM elegy dörren ki a kipufogóból - valószínűleg ez gátolta a harmadik henger leömlőjét a szabad légmozgásban. Meg azt is látom, ahogy a piros kétajtós pléhdoboz, a tükrömben apró pontként igyekszik lépést tartani a rakétával, és mintha villogna is a reflektora... de ez már mind mellékes.
De ez nem AZ a motor, amivel jár. gondolom ez egy projektbike volt. de szép nagyon.
. . .
Valamit már muszáj volt kitalálnia hogy ne legyél otthon egész nap Azért majd hívd fel mielőtt hazaérsz, esetleg csengess be

bocs
Ezek nagyon nagy arcok!
Aha, jó vétel egy törött nem forgalomba helyezhető pályagép, annyiér mint egy mille/tl-r..
Áááááá! Megkapom a benzinpénzt+szállás árát a szeptemberi kirándulásra! Húúúú de király! Azzzééé jó fej asszonyom van nem?
Csalk hogy ne feledkezzünk meg a magyarokról sem
RAAM Szőnyi RAAM Káldy