100 km. Azt mg kibírom.
Ami fontos !
Ahoz, hogy pl. Tivadar működjön, kell, hogy a napokban tudjam hány fő. Ha nem foglaljuk le előre, nem lesz hely. Namost...
Mivel előre ki kell fizessem, akkor arra kérném a kompániát, hogy ha netalán valaki nem jön el, mert csak, akkor annak a szállását dobjuk már össze, mert nekem azt is ki kell fizessem. Ha 2 ember nem jön 3 napon szállással, az már szíp píz. Nem akarnék ráfizetni.
Ágynemű van, apartmanonként fürdőszoba is van. Van hol aludni, tisztálkodni. Van hová kiülni, a motoros császkálás forgatókönyvét meg bárki megtudja nézni. Ahhoz már nem kellek.
Kérnék akkor nyilatkozni, hogy Tivadar jó-e azért a pízért, és hogy ha igen, rákérdek van-e hely. Ha van, elkezdjük a szervezést, és jövő hétfőre kéne egy létszám. Megrendelem a napokat, kifizetem, oszt ti pedig ideadjátok majd ott.
Így jó?
AZ a motorba már van vagy 3 cs.e megtett út,ezt viszont megvette,rendbetették de az 1400-as Kawa project miatt lassan elbúcsúzik a 600-asoktól. (Ő szart nem ad el)
ez jó.
Megállok, teletankolom (hatezeré'...jajj) és elindulok vissza. Valami wannabe sportautó birokra kel velem a gyorsítósávban, ezt még három hengerrel sem tűrhetem: visszakapcsolok számtalan sok fokozatot, teligáz, háromhengeres repedtfazék börrögés, és PAFF!
A tükörben még látom, hogy hatalmas KOSZ-POR-KOROM elegy dörren ki a kipufogóból - valószínűleg ez gátolta a harmadik henger leömlőjét a szabad légmozgásban. Meg azt is látom, ahogy a piros kétajtós pléhdoboz, a tükrömben apró pontként igyekszik lépést tartani a rakétával, és mintha villogna is a reflektora... de ez már mind mellékes.
Ami fontos !
Ahoz, hogy pl. Tivadar működjön, kell, hogy a napokban tudjam hány fő. Ha nem foglaljuk le előre, nem lesz hely. Namost...
Mivel előre ki kell fizessem, akkor arra kérném a kompániát, hogy ha netalán valaki nem jön el, mert csak, akkor annak a szállását dobjuk már össze, mert nekem azt is ki kell fizessem. Ha 2 ember nem jön 3 napon szállással, az már szíp píz. Nem akarnék ráfizetni.
Ágynemű van, apartmanonként fürdőszoba is van. Van hol aludni, tisztálkodni. Van hová kiülni, a motoros császkálás forgatókönyvét meg bárki megtudja nézni. Ahhoz már nem kellek.
Kérnék akkor nyilatkozni, hogy Tivadar jó-e azért a pízért, és hogy ha igen, rákérdek van-e hely. Ha van, elkezdjük a szervezést, és jövő hétfőre kéne egy létszám. Megrendelem a napokat, kifizetem, oszt ti pedig ideadjátok majd ott.
Így jó?