Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülye picsa.
Ja soknak nem megy win 7 alatt
Hosszan gondolkoztam hogy válaszoljak-e erre amit írtál,mert azt gondolom hogy mondhatunk mi bármit,úgyis azt fogsz venni amit Te elképzeltél magadnak és ezt valahol meg is értem.
Nem tudom hogy mi volt a legerősebb gép amivel mentél eddig (nem is érdekes)de az amit a 250/400-as SPORTmotorról gondolsz az nincs arányban a valósággal (a 125-ös Mito és társai akármilyen tuningdobbal a közelébe sem ér egy FZRCBRZXRGSXR 250-hez,a 400-asokat meg ne is említsük,az két-három csillagközi egységgel(asztrológiai jele:cs.e) messzebb van.
A szerelgetésről annyit: mindig is nagyra becsültem azokat akik saját maguk karbantartják,vagy ha kicsit jobban belemélyedve javítják a motorjukat-autójukat,azaz foglalkoznak velük a saját képességi szintjükön.
Ez a megbecsülés ugyanúgy kijár annak is (részemről) aki "csak" arra vállalkozik hogy kicserél egy izzót vagy esetleg az akkumulátort,mint annak aki csukott szemmel rakja össze a blokkot.
Nagyon fontos viszont tisztában lenni a "saját képességi szinttel"
hogy ez mire lesz elég az adott probléma megoldásával kapcsolatban. Itt arra gondolok hogy nem ugyanaz javítani sem szerszámozottságban,sem szakmai szemmel egy kétütemű robogót ,vagy pl:egy több hengeres,16-20 szelepes négyütemű technikát ami adott esetben akár jóval 200km/h feletti tempóval képes haladni és ugyaninnen meg is állni.
Ki kell tudni szűrni a nem szakszerű eddigi "javításokat",ehhez pedig tisztában KELL lenni a jármű eredeti felépítésével,ez pedig részletes dokumentáció nélkül NEM lehetséges. És ehhez kevés a "de ezt is csak emberek rakták össze" hozzáállás.(én sem egyből bonyolult,többhengeres nagy teljesítményű technikával kezdtem sem a motorozást,sem a szerelést kb:20 éve)
A másik az alkatrészköltség: ezeknél a gépeknél Kb:40e-ft egy tömítésgarnitúra a blokkhoz,a négy dugattyú gyűrűkkel 120 ezerből jön ki és ezen a szinten már nem játszik a "majd öntetünk hozzá dugót,meg keresünk rá gyűrűket" elgondolás. Egy-két kis bizbasz(gumi tömítő gyűrűk,pici csavar,stb) igen könnyen 7-8e forintért kerül a kezedbe és csak nézed hogy mi a ..... kerül ezen ennyibe de nem kapsz hozzá máshol csak gyáriban és KELL.
Tehát ez már nem a kétüteműek iskolája,ide sok pénz kell ha ezen a szinten akarsz játszani,nem elég összekaparni az árát a gépnek ez folyamatos kiadás. (ez mind csak jótanács,a döntés a Tiéd)
Akarok játszani a terrorost takedown 3 al de valamiért nem indul csak fekete képernyő de leszedtem 3 crack et hátha azzal elindul.
. . . mintha a főnőköm látnám mikor focizik az őrrel csak kicsit finomabban csinálják hetente 2x cserélek gipszkarton ahol ők vannak. .
egy jórreggelt videó
http://youtu.be/0ydXbJrQ4jc
Mee, puhány vagy!
Jó reggelt neked is Ultras!
Hűűűdekurvára nincs kedvem dolgozni. BAKER !
Mi tegnap betonoztunk uncsimékkal. Ment a hülyeség mint dög! Unukaöcsém mezitláb tolta, mimeg az egyik csukáját bevágtuk a zsalu közé. Beöntöttük.
Olyan jó kis izomlázam van comb fenék mell alkar váll. Rendesen kellett kapaszkodni a vason mikor gyorsult.
Sportcipőnél csak jobb lehet.
Igen 1 értelmű. .
Jó reggelt uraim. .
ruhavásárlási tanácsadás:
http://youtu.be/QfKsPqvwG-U
Amikor nagyon fasza állapotba volt a mocc, lemértem (nem órával), hogy mit megy. 5-ön megette a 100km/h-t és 140-ig 2 személlyel is lankadás nélkül dinamikusan gyorsult...hova ennél több a városba? csak legyen kész, úgy meghajtom, hogy magam is megbánom
1.8nál kezd felmászni az agyadba az adrenalin,2kilo gyorsul bizsereg mindened,kanyar geci nehéz alkar eldurran,megáll?
Na Én ezért is nem merek 1000-est venni, mert ez a kis 250-es pontosan elég városba, nem mondom, hogy nem húznám neki néha tovább, viszont ha ezzel eldurran az agyam, még akkor is megtudok állni a csatt előtt, gyors mint a fene, de mégse 1000 ccm...
Tudom, tudom...minden "külföldi" ismerősömnek van...mindegy, kawaszati-ba 5 pénzért elviszik...nem fogok ezen vergődni a 100.000-ek mellett...azért köszönöm Zsolti
Ghostpeti,amit Ábrus irt az 100%ig igaz ,Ha már mindenképp FZR az ezredest huzd ki a sorból.Motorozz ki egy kisebbet biztonsággal aztán ülj egy nagyobbra.Az 1000 gyilok-nehéz és erös .
Hidd el ugyis elgurul a gyógyszer,ezt nem lehet megállni.
Talán holnap
Nekem van, csak hát Szeged Pest, kicsit pézes. Még haveri alapon is, ha csak üzemanyag meg pályadíj.
Szerelmes lettél mi?
Az idei Balaton szépségverseny dobogós helyezettjei?
Én elmentem megnézni a Bemboba és elég gáz! Képen sokkal jobban néz ki mint élőben.Elég kínai minőségnek néz ki nem is nagyon vitték még 15-ért sem.De Te tudod,nézd meg......Én biztos nem vennék.
Hali, erről maradtál le:

A többieknek a magyarázat: ma volt a nagykirály III Tiszaalpári motoros napok, ami miatt úgy halottam Kunmadár is csak félgőzzel üzemelt, és volt benne motoros sárdagonya is, csak mi félreértelmeztük a végén