Elég vészes ez a meló tempó-mennyiség. Remélem azért rendes pénzt kérsz érte! OKés, itt leszek.
emre, nem tudom sajnos, annyi minden lehet és nem is tudok egyedül kilőni dolgokat, mert az, hogy ÉN hogyan gondolom az nem biztos - sőt - ,hogy úgy is van. Holnap meglátjuk remélhetőleg beljebb leszek valamivel.
Jelenleg gondolkodni is képtelen vagyok de ha holnap megszűnik az alvajáró üzemmód akkor kitalálunk valamit. (végeztek a garázsajtó nyílásommal de alvás az megint nem nagyon volt )
Na megyek megint.
A szokásos reménykedéssel várom ábrus-t, hátha mondd valamit, hogy csak ezt a csavart tegyem arrébb 2 fordulattal és jó lesz a motor, de gondolom dolgozik épp ... majd csak jön. Nézitek a tűzijátékot?
Papa tényleg félelmetes ma a váci úton 2x mentem és 3. 3000 körül szépen utaztam a rendőrautó mögött. Persza nálunk kinyílt a csipám a bartókón 2 sor ház között csak úgy zengett. .
Lehet az az 1 gyertyád szar nem az összes. A karbiba elég ha 1 fúvóka el van tömődve és alig megy. Itt volt nekem is mikor leesett a fuvoka és alig ment 1 henger miatt és füstölt mint állat szétszedtem visszaraktam és mint akit picsánrugtak úgy elindult.
Ja nekem is szarakodik valami. mert tankoltam 15l benyát és gyújtás és vészleállító és kerepel továbbra is az ac de ezt a 7. kapcsolás után is de ha beindítom semmi jele annak hogy valami gebasz lenne.
van még új benzincsövem holnap kicserélem azt is mert töredezett a régi.
emre, nem tudom sajnos, annyi minden lehet és nem is tudok egyedül kilőni dolgokat, mert az, hogy ÉN hogyan gondolom az nem biztos - sőt - ,hogy úgy is van. Holnap meglátjuk remélhetőleg beljebb leszek valamivel.