Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok most vetem egy fzr-t és csak a kilométer óra világit a többi óra nem.Igy kell müködnie vagy nem?
Kössz , de sajna más a modul, ezért csak a 4JH jó, amiből viszont kevés van.

Esetleg ha van olyan vállakozó kedvű 4JH tulaj, aki engedné, hogy a két gyújtásmodult kipróbáljam a gépében az is jó lenne. Ugyanis az egyik a saját modulja, a másik az eBayről van, egyiket sem láttam még működni :-)
Ha jó lenne megvenném. Az ára az szimpi. :)
Nekem 600-asom van ,de 3HE.

Ja,és Fóton lakom.Érdekel?
Persze,elado.Azért válaszoltam a kérdésedre.Van még ezen kivül pár aproság.Felvettelek msn-re.ott megdumáljuk
OK, thx. saary.zoltan@dunaweb.hu. Amúgy van 600-asod is? Adatlapon csak 400-al többes van

Már feltérképeztem/kimértem a gyújtásmodul bekötését, mivel rajzom nincs hozzá, csak YZF600R-hez. Ez alapján rém egyszerű, mégsincs szikra. Valamint vettem egy másik modult is, hátha az, de nem.
A balost megvenném ha eladó.
Hello! Pomázi vagyok. Az nincs messze. Segitek ha gondolod. Akár mailben is leirom miket nézz meg.
Hello!
Nekem van itthon jobbos és balos idom is!
Szevasztok, keresek Vác vagy Bp környékén olyan vkit, akinek FZR600R (4JH) gépe van. Valahogy az enyémen nem akar szikra lenni és ha tudna rám szánni egy órát megmérném a működő motoron, hogy melyik lábon mi van.

Előre is kössz!
szarjál gecit. azé hangos me megy.
az rossz vicc. aszhittem h csak meg kell kenni valamit aszt kész
amugy ádámnak is nyikorog , mondjuk neki lassan hangosabban nyikorog mint a blokk
Megkukk a motorod. Mennyi a végsebessége? Milyen áttétel van fenn első/hátsó fogaskerék. ?
Hány lovas? Tuning? Mennyit eszik? Neked is eszi az olajat? Mert nekem ette még tavaly.
Na ha a hülye is,akkor talán én is. :)
Na mindjárt megkukk a mocidat.
Ha végre összeáll az enyém,veszek rá egy ilyen műszert.
És a mocihoz is vannak alkatrészek?
https://bolt.egumotors.hu/inde...
itt van a linkje olvass róla a kijelzőn 2 féle skint tudsz változtatni... hogy a ford számmérés száámal történjen vagy mutatóval bla bla bla :)
szia!

minden cucc van hozzá a legapróbb cssavaroktol az olaj és a vizgombáig még műanyag vezeték kötegelő is van hozzá egyszóval csak össze kell rakni.... angol nyelvű a beszerelés de rajzzal együtt szóval nem bonyolult ... a hülye is meg tudja csinálni.. kurva sokat tud diagrammba koordinátarendszeren gyorsulás mérés olajhőfok vizhőfok voltmérő minden digitálisan és számmal az egyik legkomolyabb cucc szerintem nekem fzr 1000 em van de r1 esre átalakitva ott van a profilomban...
ha kérdésed van irj
Tud valaki FZR 1000 exup Bal oldali idomot? És fej idomot? Meg egy rakás cucc kéne még.
Köszi! Neked milyen motorban van? Te szerelted be? Mit adtak hozzá? Hőgombák meg stb-re gondolok.
Esetleg magyar használati utmuti van hozzá?
Nekem is nyikorog az 500-as!Nem a rugostag hanem a lengővillába a tűgörgö!
A yamaha world-be 30ezer forint 2 görgő+tengely!
Szerintem neked is az a baj!
te adamfzr! van meg azon a motoron ep idom?:) most mentek neked 3-jara asszem az elmult 1-2 honapban,jol szamolom?
üdv az egümotors-nál 50 papír
5-6 korul. de lehet 10
Hello! Mennyibe került a cucc?
tudja valaki hogy hol és mit kell megolajozni vagy zsirozni a fzr 1000-nek hátsó rugóstagjánál hogy ne nyikorogjon?
Nekem is volt ilyen negatív időszakom.
1 éven belül 2x belém jöttek(igaz az autómnak).
EZT AZ IDŐSZAKOT TÚL KELL ÉLNI!