Én ugyan pest közeli vagyok,nem tudom,hogy felétek milyen üzletek vannak,
de ha bemész egy motoros boltba,ahol árulnak Luis cuccokat,szerintem ott kapsz tükröt
katalógusból.
De VIGYÁZZ a felfogatásnál a lyukak távolságára.Nekem is össze kellett variálni a régi
tükröt az újjal.Igaz én azért vettem új tükröt,mert nem láttam hátra a gyárival.
Igen, Uk-ból származik, azért ritka itthon. Itt a fórumon is csak Conusnak van, de ő eltűnt , pedig nagyon kéne egy donor amin lehetne mérni.
(Apropó, nem ismeri valaki Conust személyesen?)
Szal alkatrész van az eBayen, csak pl amit vettem gyújtásmodul azt sem tudom biztosan, hogy jó, mert ugye kipróbálni nem lehet Más baja nincs is a gépnek
Szép gép, látom a fényszórót már átberhelték :-) Tükörre nem nagyon volt szükségem, így boltot nem tudok mondani, de nagyobb üzletekben biztos találsz utángyártottat.
A fesszabot nézdd meg, hogy milyen állpaotban van és ha csak a gyári hűtőlemez van rajta akkor azt gyorsan cseréld ki. Ez igaz a többi 3HE tulajra is Az enyémben anno már új volt, mert a régi kicsit szétégett és elég drága pótolni, ha új kell. eBayen viszont van olcsóbban.
Nekem is van még Haynes FZR manual, ennek a száma: 2056. De ebben nincs is 600R, ami 4JH. Az megtévesztő lehet, hogy az USA-ban a tiéd féle gépet vitték tovább a Thundercat megjelenéséig FZR600R néven. UK-ban meg 94-től új modell 4JH kóddal, és más elektromos renszer. De egyszerű kideríteni, a rajzon van benzinszint jelző? Ezen van. A Thundercat-tel szinte azonos a villamos hálózat, pl a relé az teljesen.
Továbbá ennek 2 csatlakozója van 4 és 8 vezetékkel. A 3HE pedig 3 és 6 vezeték.
Továbbra is kéne egy FZR600R, annyiva könnyítve, hogy mindegy hol van, csak ki tudjuk próbálni a két modult ami van és a pár oda menő vezetéken levő jelet meg tudjam mérni.
Nos? Valaki? Egy-két sörkockát vagy hasonlót szívesen felajánlok
üdv van itt telefonszám: 20/943-1176 takáts gergőnek hivják a srácot neki van minden fajtához fék és kuplungkarja olcsón! Hivd fel és tud neked segiteni a fékkar dilemmádban Üdv
de ha bemész egy motoros boltba,ahol árulnak Luis cuccokat,szerintem ott kapsz tükröt
katalógusból.
De VIGYÁZZ a felfogatásnál a lyukak távolságára.Nekem is össze kellett variálni a régi
tükröt az újjal.Igaz én azért vettem új tükröt,mert nem láttam hátra a gyárival.