Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! hát lelopni bonyolult megoldottam
egyébként nem zavaró:) szerintem:)....
SZép De Drága! És könnyen lelophatják! ésa Fénye nem zavar este?
Hali Ádám!
elmesélem a történetet...nyáron jött egy vevő.lefoglalózta.és mikor lejárt a határidő, nem jött érte és beköszöntött az ősz...akkor meg már nem nagyon vesznek motort...
most itt a tavasz engedek az árból ha kell valakinek.
Amúgy ha arra gondoltok, hogy azért árulom egy éve, mert szar, az nagy butaság...
Nagyon pöpec állapotban van a gép...csak fölöslegessé vált, mert nekem itt az R-es és inkább azt hajtom
Amúgy jobbulást!
kedves adam
nem annyira vannak jo hireim. szal bementem az aprilia hoz és megint utánnajártam ennek a bloknézös dologna. sajni nem tudják ugy megnézni hogy csak odaviszem , megnézik és kész. :( ott kéne hagyni, és igy már annyira nekem se tetszik, mert akkor meg tényleg nem lehet tudni hogy nem e szednek ki valamit belölle.
viszont érdeklöttem ez után a dugolukadásrol is, és sajni ezzel sem biztattak. mivel kilukadt a dugo , nagy esély van rá hogy a tengelytérbe belehulottak a cucok, és ki kéne cserélni a simeringeket és lehet hogy a tengelycsapágyakat is, és akkor a tömitéseket. Az az igazság , hogy most bizti hulyének nézel, de mivel én nem értek annyira hozzá hogy megállapitsam hogy a bélok milyen állapotban is van , a kétségbeesés környékez. szal, most ujra elbizonytalanodtam, mert számomra azt lett volna az optimális megoldás , ha tudom menyiért is csinálják meg a blokkot, és hogy igy is optimáis számomra e a befektetés. ha van ötleted ?
köszönettel .
eslie
üdv Conus
nekem KOSO rs Dyno van a gépemen
az egumotors.hu-n megtalálsz róla mindent
egy nagoyn komoly cucc szerintem érdemes digitet rárakni...
Ezt a Számot Motoros kollegáimnak küldöm!
http://www.dj-conus.extra.hu/S...
Érzem a természet és az Forró aszfalt illatát! by Conus
Akkor a sűrűbb olaj lesz a megoldás, az 3000 körül van
Másik rúgót biztos, h nem tudok venni bele egy darabig. Örülök ha fizetni bírom utána a kötelező csekkeket, mert alig van bevételem a kurva iskola miatt, állandóan tanulnom kell nem jut idő munkába menni, de márciusban meglesz a diploma utána felszabadulok. Akkor majd lehet megkereslek, hogy potosan milyen is az a rúgó. Azért köszi.
en kemenyebb olajon most a villaolajat ertettem,nem a motorolajat. a csorges szte megyertelmuen vezermulancfeszito.nekem anyira meg volt nyulva,h kiakadt mar a spanolo,nem utdta mar hova spanolni...
szoszerint gyari allapot,a legy elcsuszna rajta,olyan fenyes:PPP
Ok én 400.000 ért vettem 94 es fzr600R de a gumikat cserélnem kell!
Uhh ez a Fzr már 1 éve eladó vagy több! Énis néztem a használtmotorok .hun de inkább maradtama kék fehérnél! amugy teccik! Milyen árba adod?!
mé nem viszik ezt el dadis? nekem nagyon begyere a motyó.. ha véletlenül jól jövök ki pénzileg a balesetből, akkor pár részletben? hm?
Szerbusztok!
Még eladó ám a motor!
www.eladomotorok.cjb.hu
A 3HE első rugója alapból gyenge. 15-ös vagy 20-as olajjal lehet javítani rajta, de az igazi megoldás egy másik rugó. Öhlinst vettem bele tavaly, attól jó lett, bár 30k.
értem. vagyis nem értem. a lényeg hogy egyben vagy
jo, de anyámékhoz jönnek a csekkek, és a tavalyi negyedik negyedévivel volt valami zűr , és később is küldték, meg anymék is nemrég hozták át egy csomó csekkel egyetemben, szal semmiképp nem jó.
buta vagy. 1 honapig ráérsz befizetni a csekket addig a biztositó vállalja, csak anniyt kellett volna mondanod hogy még nem jött meg a csekk. (én is átment másikhoz és még a mai napig nem jött meg a csekk) amugy szomoru ezt olvasni
Kiválóan üzemel! csak még össze kell ismerkednünk! Ezért is keresek Gépkönyvet róla! ha tud valaki szoljon! Még estleges a müszerfal és index amugy minden oké rajta! Oda veri a CBr f2 gépeket!
Egy kis Neon és led tuningot is adtam neki tank alatt futatva egy 120cm es flexi kék neont és a lámpába egy programozható (Abstabil multivibrátort) 3 ledes 6 szinű fénysort! by conus
leírtam jóbarátokban.
98 vagyok
uhh most nézem a képeket Nemadtak elsőbbséget?Kár az fzr-ért... Neked nemlett bajod ugye?
Hogy volt? Meséld el!
Nemkötözködök bazmeg demár megint félrebeszélsz
de a keményebbel nem tudna úgy forogni, plusz nekem nem fogyasztja az olajat.. magyarán nem kopott ahhoz hogy sürübbet tegyek bele..