Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem fzr 600-am van,nem tudom,hogya 400-ba jó-e,de itt a legolcsóbb:

http://www.biker-world.hu/kate...(3HE)&hivo_ca
t_id=30&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=30
Én a pinkmotors-ban vettem az árára nem emlékszem de nem volt drága . Sportlégszűrő lehet nyomna valamit az alsó tartományban de csökkentené a motor élettartalmát!
Kössz, de a nagyvason nem találtam pont az enyémbe valót, az első és az utolsó link be sem jön...
Nemtom milyen van a tiédbe,deha az előző link nemjó akkor ittvan ez
Üdv!
A mocimba keresek légszűrőt FZR 400RR, valaki nem tudja megmondani hogy kb mennyibe kerülhet? Vagy hol lehet olcsón venni?
Érdemes sportlégszűrőt venni bele, vagy nem dob akkorát a teljesítményen?
egyébként mind1 mindenkinek a sajátja a legszebb lol
én nem fikázlak csak azért na.. egyébként full gyári idomok vannak az enyémen már mint az r1 es idom... de én arra mondtam hogy furcsa párositás hogy egy félfejes utángyártiott idom rá van hekkelve a gyári oldalidomra de mind1 te tudod mi tetszik neked de ez a féllámpás dolog elég amorf dolog
nem akarok ilyen szaron vitázni...TÉMA LEZÁRVA!
széles utat!
hát nem akarok semmit mondani...sztem azé ez szebb meg igényesebben van épitve...meg olcsóbban jutottam hozzáá!
ha jol tom a tied se gyári idom nekem igy jobban teccik az enyém..ennyi nekem kell hogy teccen nem neked meg senki másnak!
jegermanoka! sztem ez nem egy tákolmány és kurva jól néz ki! és nem fikázom de telefonba jónak mondta képen szép volt..és elmentem meg semmi nem ugy nézett ki mint a képen az ülés meg a tank között van 10 cm...az idomok ugy vannak ráhányva..me láttam mikor levette a hátsó idomot...gondolsz amit akarsz leszarom ez jó motorikusan sztem m,eg szép is!...ráadásul ingen csak jó áron vettem...
amugyis mi közöd hozzá h fél lámpás..sztem igy szép..ha joltom még nem szoltam le a tiedet..

SZTEM NEM AZ ENYÉM VOLT MÁR PÁRSZOR RIPITYÁRA TÖRVE..MEG AZ IDOMOK NINCSENEK ÖSSZEHEGESZTGETVE..ERRŐL ENNYIT!
de mikor ott voltunk ugyebár nem indult be..és ahogy inditgattad nem volt vmi egészséges hangja..na mind1
üdv megnézem hogy milyen az enyimé
aztán ha jó akkor kell mert az enyém le van harcolva
te adam! mielott meg eltorod a plexit,nincs kedved elcserelni az enyemre?:) az enyem teljesen ep,csak kicsit mar be van sargulva. majd teszek fel kepet. jovo heten. addig te is tehetnel fel a tiedrol...
es mit jelent az,h egyi kfakobb,mint a masik?marmint mennyire erzekelheto ez?nem tudtam igy hirtelen neten utananezni,igy kerlek,mindkettorol tegyel fel kepet,es mikor hazamegyek,lemerem a sajatomat. nekem meg inkabb fekete kell,mert az egesz motor fekete. de ez a szin kulonbseg kicsit zavar...
valld be,h egy uj idomgarniturat akarsz a motorodra:DD v ennyire jo a biztositos kiscsaj,aki intezi,h naponta akarsz menni hozza? hogy sikerult?
es meg csak nem is draga:D ha chopperes lenen,tuti vennek egyet:P
Startbol fekete! Én is ezüstösen csillogót kerestem! Amugy sok helyen néztem de mindenhol csak feketét találtam... Ja és az egyik fényesebb a másik pedig mattabb fekete szal ha érdekel vagy átfested hogy egyforma legyen vagy lecsiszolod őket!
utánna lesek fekete vag yezüst egyébként? passzolj fel róla 1-2 képet :)
Foggalmam sincs de szerintem az 1000 hez inkább passzol!? Ha tudsz nézz utánna!
Ezt a bukót lessétek meg a fikázás helyett:

http://www.santiagochopper.com...
Üdv!1500 pénz darabja és egy filért sem nyertem (nem is akarok) rajta, mert nekem ott volt a postaköltség is. Hogy jó e az 1000 - re nem tudom, de én az enyémre már tettem néhány ezresrő való cuccot és semmi különbség. Ha gondolod még teszek fel róla képet, én is azután azonosítottam be!