Hát ennyit tudtam produkálni...Ha részletes magyar nyelvűt akarsz, van az is de nagyon drága. Viszont benne van minden: http://www.maroti.net/products...
Hát lehet. Énis gondolkodttam régen rajta de ezmiatt inkább elvetettem az ötletet. Aztán most van fasza ledem az meg megy a hátsó idom alá és megvilágítja majd a hátsókereket .Egyébként karbonmetricából van nagyobb méretben is mint amekkorát te vettél?
szerintem csak azon a fajta lámpába ront ahol a lámpába az egész belülröl foncsol tehát az egész töri a fényt
pl az r1 be van beülröl egy ovális félkör foncsolrész én akkorát teszek bele hogy ne érjen a fénybe de egyébként átlátszó.... annyira nem feltűnő ha bele is érne mivel közel van a fényközépponttol tehát a foncsolhoz akkor is csak nagyon minimálisan lehetne észrevenni mivel az angel eyesn keresztül haladó fény ami az utra vetődik már homályosan vetitené az Eyes árnyékát az uttestre....
egyébként az egész áttetsző max nagyítaná a fényt... én igy gondolom...
aha akkor az
Amerikai igen egy kazincbarcikai sráctol vettem de pestre mentem érte most meg nyíregyházán van ..... oké ha gondolod rakd fel szivesen veszem ugy látom te Móri vagy akkor bejárta az országot a moci
hali! Szerintem ez az a gép! Honnan vetted?- mármint helyileg- Egyébként a blokkja nagyon jó volt! Ez tuti! Egyik esésénél a karter lett cserélve! ( nem emlékszem de lehet hogy csak hegesztve lett) Már régen volt 4 éve! Egyébként ha jól tudom Amerikai a gép! Lehet hogy van róla képem ! majd felrakom ha megtalálom!
jah és amugy szétszeded szikével a lámpádat.. szévédő ragasztóval van beragasztva.... kettészeded és ez nem csak sima karika hanem a karika szélén van átlátszó keret amiböl kialakitod magadnak hogy hogy tudod felfogatni.... de segitek amit tudok ha nem megy de nem egy ördöngősség:) üdv
az van hogy 2 nagyobb és 2 kisebb van namár most ezt helyzetjelzőr lehet rákötni.. azt nem tudom hogy belőle nekem melyik kell bizom benn hogy a nagyobbik... nem tudom:_) de szólok neked és 2500 ért a tied a 2 db :) igy fifty fifty :)
apropó skacok megcsináltam az indexkonzolt előre meg feldobtam az első indexeket ragasztottam a fémlapra egy kis karbonmatricát hogy egybeolvadjon az indexel itt vannak a képek_:)
egyébként mint mondottam ebböl az indexböl 5 ért vettem 4 et vaterán:)
aham :)
figyu már ööö egyébként motorikailag milyen a gép? mert az előző tulaja aszonta hogy nagyon jó motorja van... ebböl mi igaz mondjuk szépen duruzsol... nicns vele gond... lehet az a moci amiröl beszélsz nem tudom midnenesetre ezt megkérdem.... üdv!
Hát ha az a motor amire gondolok akkor igen! Egyik haveromé volt! Egy párszor javítottam! Nem emlékszem már rá hogy 3x vagy 4x dobta el! Egyszer lengővillát egyszer pedig komplett elsőtelókat cseréltem rajta! Volt felnijavítás is hátul. A műszerfal és az első hátsó lámpa is cserélve lett! Kétszer nagyon odavágta! Mindkétszer korházi ágyban pihizett egy kicsit!
kétszer voltam már műszakin mind a kétszer megnézték a hangját. De egyszerse kisérleteztem hogy mit szólnak a sebringhez mindig fölraktam az eredetit. Ez mondjuk a vizsgáztatótól függ valaki jobban odafigyel rá valaki meg nem.
hát hajrá Q! am tényleg szép az angel eyes ráadásul 5000 ért amit lehet venni az hófehéret világit és hosszu az élettartama! esetleg az alőző kérdésemre a müszakis kérdésemre ha van valakinek hozzáfűzni valója nyugodtan mondja szivesen veszem:) tuningra fel!
en pl be se inditottam muszakin,es atment:P se bunda,semmi ne mvolt benne,csak ne mfoglalkoztak vele.fek,kormany,indexek,lampak,feklampak,ennyi. nekem ez a tapasztalatom,de hallottam olyat is,h egy srac ott bomboltette a motort a muszakin,verszemet kapott a vizsgaztato,es az osszes motornak ami ott volt ellenorizte a kipufogojat,es dobalta vissza oket...
http://www.maroti.net/products...