de én nem fikázom de akkor se fikázd a másét akár mit is mondott mindenki el akarja adni amilye van miért ne fényené győződj meg a szemeddel hogy milyen motort veszel oszt ha átbasznak akkor magadra vess... ennyi... + attol még hogy 1 hónapot állt és beindult lehet egy kalap szar... ennyir errröl
hehe bocs de a te r6 os idomos fzrd csak egy 2 féle motorbol összetákolt csoda ráadásul nem tudom hoigy lehet olyan izlésed hogy egy fél lámpás gépet veszel meg mind1 te tudod hiába nem idult el vagy elindult a dádisé akkor is szebb mint a tied már bocs...
akkor miről beszélünk?
neked sikerült egy fasza motort venni..ennyi
ezt meg megveszi aki akarja...hogy akkor miért nem indult el arra még ma se tudok rájönni, előtte is utána is indult(és azért egy órával később hívtalak, mivel bátyámat vissza kellett vinni és csak azután foglalkoztam vele..)de most is indul..szal nem értem.monnyuk az akksi tényleg elszarta magát.
szerintem nincs miről vitázni...motorvásárlásnál benne van a pakliba(és hangsúlyozom, hogy valótlant nem állítottam a motorról, se neked, se másnak)pláne ha az ember télen akar venni...
széles utat!
DÁDIS! mikor odamentünk a garázsba volt a moci és dőlt belőle a meleg és inditgattátok de hiába még i se hült! utána meg azt találtátok ki h gyengén teker az akksi a kocsiról megbikáztátok hajtot mint állat és semmi...és nem 4-5 hónapot állt mertmondom meleg volt mikor ottvoltunk. gondolom előtte járattátok jh elindujon de nem jött össze..és 20 percet vártunk nem indult el pedig próbáltátok...akkor bevittétek a lakásba...na onnan vége volt..ott se indult el! aztmondátok ott meleg van és elindul amugy nem vot -10 fok! és hazafele bementünk egy kereskedésbe ott kin van egy csomó motor az udvaron.és ott szemeltem ki az fzr-t r6 idommal...mondtam a palinak mutasa meg..hozott egy akksit és pöccre indult! 1 hónapja hozta be olaszból és kinn állt a hidegbe 1 hónapig és mégis elindult akkor ez hogyan van?és azt meg is vettem ..!
amugy meg rá 1 órára hivtál fel h végre beindult a moci....kössz inkább nem kérek/tem belőle!
telefonba azt állitottad h kitünő állapotban van..
meg azt is mondátok h az ilyen motorok 10fok alatt nem indulnak...vicces
Hali!
most esedékes az olajcsere, és 20w50es rakok bele(ha jól tudom ez a gyári...). Amúgy a fighterbe is ilyen olaj van..az a gyári olajat kaptam(Q8).
a második mondatodat:"nem mondanék semmit az olajról mert már mindegy annak/azoknak" nem igazán értem...
hello!
én akkor is mondtam, hogy -10 fok van...egy motor se indul el ilyen időben...(4-5 hónap állás után)
és arról meg nem tehetek, hogy ennyit mentetek feleslegesen, vártatok volna 20 percet és pöcc-röff...
ennyi hozzáfűzni valóm van.
ja és másik, ha meleg volt a moci, akkor valahogy elindítottuk, nem?(csak utána ki lett vive a minusz 10 fokba és egyből megfagyott a karbi...)és utána is hallottad, hogy üzemel a motor...
nem szeretem ha fikázzák, főleg ha nem is ismerik...
Hello Paller! Akkora pangás megy itt hogy nem igaz! Jó nektek ha már nyelezgettek! aztán idén nehogy bukfenccel indíts megint. Áprilisig kormányteló+szimering+kémény+lábtartó+1 műtét a program
Peti, 1989-től jött be az exup, előtte genesis volt, meg 1994-től ikerlámpa+más váz 600-on
Na, megtaláltam SAE 20W-40-es olaj kell bele. Most megnéztem 1993 van a forgalmiban nem tudom miért írtam "94-et, talán mert az eladó ezt mondta. Bár ha a tiédbe is teljesen más volt írva, akkor a fene tudja. Honnan tudtad meg, hogy 1988-as. Én csak az idomok belsején láttam évszámot , de mindenen mást. Van amelyikre 1989 van írva van amire 1991 stb. Pedig nem tűnik úgy, hogy ezer darabból lenne összerakva a motor: gyári fényezés, váz nincs újrafújva...
OK! Köszi. Amúgy nem tudom mi van az évjárattal, én is filóztam rajta, hogy mi lehet az igazság, mert nincs a vázon feltűntetve de nem "94-ben hozták be hanem 2007-ben. Akkor 2007-es
A váz baloldalán van egy luk azonkell benyúlni
egy hosszabb csillagcsavarhúzóval.
Lehel hogy egy szürke gumidugóval le van zázva.
Ha ezt kiveszed és belenézel ott megtalálod.
Csá
Attila
Hello Peti! Louis.de-n van egy kereső ami kidobja a mocidhoz az összes terméket év+típus alapján vagy service manual ezeken a helyeken nézz utána ez tuti más nem biztos. 1994-es évjárat az csak a forgalmidban lehet(ekkor hozták be az országba) de ennek is nézz utána mert az már más váz+idomzat, olyan mint Dádis R-ese. Nekem 1992 volt a forgalmiban, de1988-as de húzás ki motorozni mert qrvajó idő van! Csőő
Hali!Kb. két hónapja rendeltem a mocimra új fék és kuplung kart ami nem nagyon akart megérkezni. Aztán rendeltem egy másik helyről és szinte napra pontosan megérkezett mind a két rendelés! szal most az egyik fölösben van.... Estleg ha valakit érdekel szives megválok tőlle!
Dádis, néztem a hatszázasaid, az R-es nagyon ott van! Remélem azt már gyári olajjal járatod nem úgy mint a szegény fightert... nem mondanék semmit az olajról mert már mindegy annak/azoknak , de nézz be a naked motorshoz, náluk voltak ilyen motorok amiknek ez miatt cserélték a főtengelycsapágyait, vagy ha kell siklócsapágyszámítási dokumentáció küldök emailben de ha valami kinyírja a siklócsapágyat az a gyáritól eltérő olaj: a hígabb olajon nem "úszik" fel a csap a perselyben ennyi
hello dádis én multkor voltam lenn nálatok biztos emléxel rám...260km-t mentem le fölösbe mert azt állitottad akkor is h pöcc röff meg minden ok. mikor odamentem meleg volt a moci 20 percen keresztül inditgattátok és semmi..vagyis egy durranás volt és annyi... szal nem hiszem h az olyan jó moci!
neked sikerült egy fasza motort venni..ennyi
ezt meg megveszi aki akarja...hogy akkor miért nem indult el arra még ma se tudok rájönni, előtte is utána is indult(és azért egy órával később hívtalak, mivel bátyámat vissza kellett vinni és csak azután foglalkoztam vele..)de most is indul..szal nem értem.monnyuk az akksi tényleg elszarta magát.
szerintem nincs miről vitázni...motorvásárlásnál benne van a pakliba(és hangsúlyozom, hogy valótlant nem állítottam a motorról, se neked, se másnak)pláne ha az ember télen akar venni...
széles utat!
amugy meg rá 1 órára hivtál fel h végre beindult a moci....kössz inkább nem kérek/tem belőle!
telefonba azt állitottad h kitünő állapotban van..
meg azt is mondátok h az ilyen motorok 10fok alatt nem indulnak...vicces
most esedékes az olajcsere, és 20w50es rakok bele(ha jól tudom ez a gyári...). Amúgy a fighterbe is ilyen olaj van..az a gyári olajat kaptam(Q8).
a második mondatodat:"nem mondanék semmit az olajról mert már mindegy annak/azoknak" nem igazán értem...
én akkor is mondtam, hogy -10 fok van...egy motor se indul el ilyen időben...(4-5 hónap állás után)
és arról meg nem tehetek, hogy ennyit mentetek feleslegesen, vártatok volna 20 percet és pöcc-röff...
ennyi hozzáfűzni valóm van.
ja és másik, ha meleg volt a moci, akkor valahogy elindítottuk, nem?(csak utána ki lett vive a minusz 10 fokba és egyből megfagyott a karbi...)és utána is hallottad, hogy üzemel a motor...
nem szeretem ha fikázzák, főleg ha nem is ismerik...
Peti, 1989-től jött be az exup, előtte genesis volt, meg 1994-től ikerlámpa+más váz 600-on
A váz baloldalán van egy luk azonkell benyúlni
egy hosszabb csillagcsavarhúzóval.
Lehel hogy egy szürke gumidugóval le van zázva.
Ha ezt kiveszed és belenézel ott megtalálod.
Csá
Attila