Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát amelyik most van,arra gondolok,de ha szét van kapva,az is érdekel.
Mi a baja,miért szedted szét?Átalakítod?Újra fényezed?stb...
Én tavaly vettem a gépet és szerencsém volt vele,mert kissebb hibákat
elnézve,mint például lánc szett,kuplung lamellák,első fék betét cseréje,ilyenek
voltak,egész egybe van.De ezek mind kopó alkatrészek,tehát elmegy.
Most valamilyen optikai tuningon gondolkodom,de még nem tiszta,hogy milyen lesz,még ötleteket
gyüjtök.
Melyikre gondolsz? A 3HE eladva, a 4JH meg darabokban, most meg egy zsiráfon lóg segge :-) kivettem a rugóstagot. A régiről persze nagyon sok képem van, főleg darabokban
Ezt így hiába kérdezed,mert hallani kellene...De szerintem laza a vezérlánc...
most megyek a móricra meg vissza, majd sasoljatok pupákok! addig meg várom az üzemi-zörejekre a gondolatokat, és hogy minek milyne hangja van..
Köszi!
A tiéd már össze van rakva?Esetleg egy kép róla?!
Én meg uvzöld mellény, és szórólap a kezemben
hát, sztem inkább a vez.lánc, nemtom, a főtengelynek milyen hangja van..
piros sisak, fekete ruha? szinte száz hogy én voltam. minden nap motorral járok..
Ha gyorsan ment akkor ővolt
Kedden motoroztál? Vagy szerdán? Nem tudom, de szerintem téged láttalak a margit hídon a lehajtósávban a buda oldalon, integettem is, de nem vettél észre, aztán lehet másnak integettem
főtengely vagy valami iylesmi nemlehet?
mintha hangosabban zörögne a motorom mostanság... a 250esetek mennyire zörgős? ok, van a kuplung, de azt nézten, az okés. más?
Igen, bár XT-hez nem jó, scak FZR-hez (600, 750, 1000).
5 rugó? de mi az szerelési könyv?
Tényleg úgy néz ki Amúgy pont egy ilyen masinát adtam el ősszel, jól néz ki a tiéd.
Hé,mi egész közel vagyunk egymáshoz!
Hali!
Köszi az ajánlatot,de egy ismerősömnek meg van ez a könyv és ha szükségem van rá,akkor elkérem tőle.
Különben tényleg jó könyv,nekem is sok pénzt meg spórolt már.
Mér akarod kiszedni?Nemlesz olyan nyomatékos...sztem kár lenne
Nem lesz semmi baja a gépnek!
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha kiveszem az exup szelepet a kipuból akkor károsodik-e valami a motorban? Azt hallottam hogy csak jobb lesz a hangja, és alacsony fordulaton kicsit gyengébb lesz, de a motornak nem árt. Ez igaz lehet?
Helló, nekem a 3HE után megmaradt a Haynes manual. Mivel a 4JH-hoz nem jó, ezért eladnám. Új ára 10k, a feléért vihető. Nagyon hasznos, még ha nem is magyarul va. Nekem többször visszahozta az árát , féláron még jobb vétel

Üdv,
Bagoly
köszönöm szépen a linkeket! :)
Én már láttam ezt a könyvet kézben:
http://www.maroti.net/products...

Elég jó,annak ellenére,hogy én is csak egy nyelven tudok.
Azért jó,mert minden szerelési fázis le van fényképezve,hogy mindenki értse.
ja, bocs. ez is angol...de legalább jó drága.