Hát amelyik most van,arra gondolok,de ha szét van kapva,az is érdekel.
Mi a baja,miért szedted szét?Átalakítod?Újra fényezed?stb...
Én tavaly vettem a gépet és szerencsém volt vele,mert kissebb hibákat
elnézve,mint például lánc szett,kuplung lamellák,első fék betét cseréje,ilyenek
voltak,egész egybe van.De ezek mind kopó alkatrészek,tehát elmegy.
Most valamilyen optikai tuningon gondolkodom,de még nem tiszta,hogy milyen lesz,még ötleteket
gyüjtök.
Melyikre gondolsz? A 3HE eladva, a 4JH meg darabokban, most meg egy zsiráfon lóg segge :-) kivettem a rugóstagot. A régiről persze nagyon sok képem van, főleg darabokban
Kedden motoroztál? Vagy szerdán? Nem tudom, de szerintem téged láttalak a margit hídon a lehajtósávban a buda oldalon, integettem is, de nem vettél észre, aztán lehet másnak integettem
Hali!
Köszi az ajánlatot,de egy ismerősömnek meg van ez a könyv és ha szükségem van rá,akkor elkérem tőle.
Különben tényleg jó könyv,nekem is sok pénzt meg spórolt már.
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha kiveszem az exup szelepet a kipuból akkor károsodik-e valami a motorban? Azt hallottam hogy csak jobb lesz a hangja, és alacsony fordulaton kicsit gyengébb lesz, de a motornak nem árt. Ez igaz lehet?
Helló, nekem a 3HE után megmaradt a Haynes manual. Mivel a 4JH-hoz nem jó, ezért eladnám. Új ára 10k, a feléért vihető. Nagyon hasznos, még ha nem is magyarul va. Nekem többször visszahozta az árát , féláron még jobb vétel
Mi a baja,miért szedted szét?Átalakítod?Újra fényezed?stb...
Én tavaly vettem a gépet és szerencsém volt vele,mert kissebb hibákat
elnézve,mint például lánc szett,kuplung lamellák,első fék betét cseréje,ilyenek
voltak,egész egybe van.De ezek mind kopó alkatrészek,tehát elmegy.
Most valamilyen optikai tuningon gondolkodom,de még nem tiszta,hogy milyen lesz,még ötleteket
gyüjtök.