Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maradok hajdú biharba!
Most jöttem szép idö van:D 200 nál tapadnaka bogarak!
Pupákok:)
azt holnap.
akkor 11.-dobogókő?
És akarsz menni kiállításra?
neem pupákok, most. dobogókő
Ja hova guruljunk hogy tömewgben mehessünk?:)
Hova guruljunk:D ?
na, gurulás?
Hali kollegák:) Várunk mindenkit Hajdúszoboszlóra.
Reméljük ösze jön idén is de
de nem találkozó csupán évad nyitó motoros örömnap. A pontos időpont 2008. április. 19. Szombat 11:00-óra.

Tegnap kishugommal énekletem! Süss fe lnap süss fel nap!
De teljesen más volt a motivácionk:D Kurvára motorozni volt kedvem !
by Conus

valaki indexet olcson?
na mindegy mindenkinek jó gurulást holnapra én megyek visszintesbe rakom magam mert mindgyárt kezdödik a forma 1 és még kumok 1 et sziasztok!
Nálunk is elég sokan mennek én még egy kicsit hidegnek találtam az időt,bár három hete hétvégén mentem egy pár kört akkor nagyon jó idő volt.A zsaruk nálunk nagyon figyelnek már mert ma is látam öket az elkerülönél.
arra felé is felkeltek a motorok mert itt a balcsinál már intenzivek vagyunk föleg hogy a rendörök baszogasák az embert
Én is bizom a holnapban mert ezzel a héttel már tele volt a f...om,meg a moci is ellustul a végén a garázsban.
mondom itt faszán eseget este 7 körül még majdnem elmentem 1.et motorozni mert olyan langyos idö volt aztán megisoldodot a dolog az esö véget de nagyon bizom a holnapban
Én Kaposvári vagyok itt nem esik,még a szél sem fuj.
Siójut Siófok mellet 10 km- el mér nálatok is esik
Bakosi merrefelé laksz?
Nálunk nem esik remélem nem is fog legaláb holnap estig.De amilyen szerencsém lesz holnap itt fog esni.
hát persze ,hogy jó idő lesz föleg ,hogy az elöbb nézztem ki az ablakon és klafán esik az esö fantasztikus
Remélem igazatok lesz és jó idő lesz mert már én is csapatnák egy igazit.
holnapra elvileg jó idöt mondanak remélem ugy lesz
mikor,hol,lesz a vonulás?meg a jó idő?
csak gondolom mivel te pesti vagy akkor oda készülsz én az a baj holnap 120km re leszek de még tünödöm
én kérdeztem!
melyikre?
holnap valamelyik motoros felvonulásra jön valaki?