Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

batmanjelmezben? 115-120kg körül
hazafelé karamboloztam, képek jóbarátok topicban..
ÁÁ Hello kollega!
Nekem is R-es FZR-em van, csak nekem még a gyári állapotban...
Tuti kis gépek ezek...
Én per pill kuplung problémával küzdök...
Neked frankón szuperál a gép?
Hello!
Nekem folyton bedilizett a digitális,kicsi sebességméröm,ha arra gondolsz.Pedig márkás is volt.Lehet csak a folyton kerekezgetéstöl de vége lett 2 uj mérönek.
OKé! Köszi! Olvasom ,nézem ,tanulom:D
kicsit olvasgass vissza,mert itt epp folyik egy FZR atalalkitas.o digitalis orat meg indexeket is cserelt,szoval tuti tud okosat mondani. az FZRclub meg nem bejelentet klub,csak nehanyan osszeutottunk egy honlapot,meg egy forumot. fzrclub.extra.hu
Köszi mindenkinek a bókot:) még nincs kész! Nem találtam FZr klubot magyarországon valaki küldhetne egy linket! !
Még Index és Óra hiányzik rola! Szerintetek miylen index paszolna rá ami pici fehér prizmás?
És érdemes e digitális órát rátenni! ha nem akor valaki tud órát estleg? Elöre is kösz a válaszokat!
by Conus
Az tuti! Az a baj, hogy az előéletéről semmit nem tudok, mert én vok. az első tulaj az országban. Olaszoktól jött ősszel. Mondjuk azok ütik a gépeket, de hát ez van.
de ha a 24.000km alatt vegig stopiztak vele,meg egykerekeztek,az rendesen megviseli am...
nem lehet,h csak olajat kene cserelni benne,mert mar osoreg az olaj,es elvesztette a kepessegeit?sztem rakj bele eloszor egy kemenyebb olajat,es ugy is nezd meg
hogyhogy? en 95 kilommal egyszer sem utottem fel az en 250-esem villajat. hany kilo vagy te? aszittem en vezetem a merlegelest:D
mocskos qrva g.ci jol nez ki:D javaslom az fzrclub honlapjat,ott van markoati.o alaktija a sajatjat streetre,o lehet tud segiteni gepkonyvvel is.
CR8E, de van aki CR9E-t hasznal.ha penzed van,vehetsz bele iridium gyertyakat.egyebkent ez is benen van ama bizonyos PDF-ben. ja es NGK-rol van szo.a leirasba nszerepel meg egy asszem japan gyartotol szarmazo gyertyatipus is,de most meg ne mmondo ma nevet
mi erdekel vele kapcsolatban?
Azt nem tudom , hogy ugyanakkora-e, de azt igen, hogy az enyém 600-as és olyan puha az eleje mint a szar. Lehet, hogy csak ki van fáradva és gyárilag nem ennyire, de nem hiszem, hogy 24 ezer km alatt így elpuhul. (persze ez csak akkor igaz ha a km óra nem hazudik)
különben is, hé! mér kötözködsz? megpofozlak kisfiam! üljleegyes!
jo, de szétnézek azé
Multkor nemaztmondtad h valaki jól beállíccsa a futóművedet?
aűz 5-600as villája ugyanakkora mint a 250esé? mert nekem kéne egy keményebb futómű, mer ta súlyomhoz kevés a motor így..
Na részemről jöhet a jó idő. Ma beraktam a teleszkópokat, idomok felszerelve. Így fest a gép:
vazee! ez kurvajóól néz ki!
Sziasztok NEMrég vásároltam egy FZR600R Naked streetfighter lovat és sok rajta a hiba de nem merek hozzá fogni ezért ,FZR-hez keresek gyári kézikönyvet/gépkönyvet aki tud segitsen! köszönöm!
utólagos engedelmeddel felvettelek msn-re :) küldök hangok enyémnek is elég furi hangja van
Héj, 250es kiscsávók! meséljetek hangokat a blokkotokból! léci
vazee! isten a BMW! amúgy könynen vagyok faszagyerek: nincs pénzem autóra, de sokat járok a városban, plusz évekig futárkodtam, szal elvezetgetem a motort, ha kicsit rosszabb az idő azért..