tehat akkor mondhatni,h hivatalos.nem tudtam amugy,nem vagyok pesti.itt lent delen melyen hallgatnak errrol:) nem is tudok legalis osszejoveteleket. csak illegalist:PP
wisecot ajanlom,en elvileg most kapom 20ert a komplett szettet 250-eshez. azert mondom,h csak elvileg,mert a szerelom hozatja,annak meg csak akkor hiszek,ha mar itt van:P
Szerintem ha REPSOL -al ilyen volt Valvoline-se lesz jóbb kb egy kategoriás olajak söt a Valvolint nem szereti annyira az olajós kuplung hajlamosabb a csuszásra de prbáld meg hátha, rosszat nem teszel vele
Köszi bakosi! Amúgy a szerelőm azt mondta hogy szelephézagok, szimmeringek, dugók, minden rendben van csak az alsó gyűrűknek nagyon nagy a hézagja. Kompresszió, motor erő rendben van csak zavaró a füst... 20w50 es repsol ásványi olaj van benne de sztem 25w50 es Valvoline is segítene valamennyire. kb 80-90e km van benne. na ennyi voltam
Üdv valami nem paszol ott mert ha jol látom a vastag csö hírtelen vékonyá lesz valami nem jó ott persze élőben lehetne jól látni a csőnek az áramlások véget vastagbol lassan kell vékonyodnija a dobod meg azért nehéz mint a dög mert az egy régi vas dob egy normális dob 3-5kg majd irok neked paramétereket milyet keres nem kell 50ezret ki baszni az ablakon mert megmagyaráza valaki ,hogy ez jó rá majd irok csak elfoglalt vagyok.!
Üdv a farok idom R1 -es a gyürürölmeg pesten a száva utca 8. YAMAHA szerviz aránylag itt olcso a drága gyürü de nembiztos ,hogy segiteni fog az eredeti mert sajna az a baj a régi YAMAHaknál FZ FZR stb hogy az olaj lehúzó gyürünek nincs vála és régi tipúsoknak sajna csak kopott a perseje és az újjal sem biztos hogy jobb lesz de probáld meg sok sikert KB 9000/garniturája1hengere külön nem nagyon fogsz kapni de proba szerencse
Sziasztok!
Fz750 hez olajlehúzógyűrűt mennyiért vesztegetnek tudja valaki? Mivel a többi gyűrűm még jó csak ezeket kéne cserélni mert füstöl a gép hidegen...
Reglapos képeket nagyon lebutítja, de itt látszik hogy megvan hegesztve a lábtartó környékén a cső, meg a gyári genesis dob összekötőcsöve még a lábtartó előtt kb. 20 centivel kezdődik. Dob az vagy 10 kilós, meg a benzintankom is.
Köszi.
Gábor voltál kinn mostanában?
Én kéthete vasárnap, szerda este és szombaton egész nap.
Fz750 hez olajlehúzógyűrűt mennyiért vesztegetnek tudja valaki? Mivel a többi gyűrűm még jó csak ezeket kéne cserélni mert füstöl a gép hidegen...
te szoboszlói vagy? én nyiregyházi vagy a környékbe való? maj ha jobb idő lesz és kész a vasam majd csapathatunk eggyet