Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Nemtudja valaki,hogy milyen árba van egy hengerfelytömíttés FZR250-eshez?
Pff! Most olvastam jóbarátok fórumba. Ezt nem hiszem el. Má megint valami balfasz én má nem is merek pestre felmenni moccal.
megint nekemjöttek vaze.
Na mi?
na, ki találja ki mi történt ma megint velem?
Sziasztok nincs valakinek elfekvőben egy termosztátja / 400-as kellene/.
Köszi.
ertettem!megteszem:)
tessék rákeresni gugliban: citadella motoros felvonulás meg ilyesmi
tehat akkor mondhatni,h hivatalos.nem tudtam amugy,nem vagyok pesti.itt lent delen melyen hallgatnak errrol:) nem is tudok legalis osszejoveteleket. csak illegalist:PP
hát, duda, huzogatás van, de több nem nagyon. minden hónap első szombatja, váágoood..
mert ez nem csak ugy talalomra osszeroffenos, hanem szervezett talalkozo?gondolom nincs allatkodas akokr:)
ők kísérnek át í váráson, és zárják le előttünk az utakat míg megyünk.
wisecot ajanlom,en elvileg most kapom 20ert a komplett szettet 250-eshez. azert mondom,h csak elvileg,mert a szerelom hozatja,annak meg csak akkor hiszek,ha mar itt van:P
mijaza rengeteg zsaru ottan?:P
en meg alol kullogok a 0 prm es 0 km-rel mar 8 honapja:D
Szerintem ha REPSOL -al ilyen volt Valvoline-se lesz jóbb kb egy kategoriás olajak söt a Valvolint nem szereti annyira az olajós kuplung hajlamosabb a csuszásra de prbáld meg hátha, rosszat nem teszel vele
Köszi bakosi! Amúgy a szerelőm azt mondta hogy szelephézagok, szimmeringek, dugók, minden rendben van csak az alsó gyűrűknek nagyon nagy a hézagja. Kompresszió, motor erő rendben van csak zavaró a füst... 20w50 es repsol ásványi olaj van benne de sztem 25w50 es Valvoline is segítene valamennyire. kb 80-90e km van benne. na ennyi voltam
Sziasztok!

Gábor voltál kinn mostanában?
Én kéthete vasárnap, szerda este és szombaton egész nap.
Üdv valami nem paszol ott mert ha jol látom a vastag csö hírtelen vékonyá lesz valami nem jó ott persze élőben lehetne jól látni a csőnek az áramlások véget vastagbol lassan kell vékonyodnija a dobod meg azért nehéz mint a dög mert az egy régi vas dob egy normális dob 3-5kg majd irok neked paramétereket milyet keres nem kell 50ezret ki baszni az ablakon mert megmagyaráza valaki ,hogy ez jó rá majd irok csak elfoglalt vagyok.!
Üdv a farok idom R1 -es a gyürürölmeg pesten a száva utca 8. YAMAHA szerviz aránylag itt olcso a drága gyürü de nembiztos ,hogy segiteni fog az eredeti mert sajna az a baj a régi YAMAHaknál FZ FZR stb hogy az olaj lehúzó gyürünek nincs vála és régi tipúsoknak sajna csak kopott a perseje és az újjal sem biztos hogy jobb lesz de probáld meg sok sikert KB 9000/garniturája1hengere külön nem nagyon fogsz kapni de proba szerencse
Sziasztok!
Fz750 hez olajlehúzógyűrűt mennyiért vesztegetnek tudja valaki? Mivel a többi gyűrűm még jó csak ezeket kéne cserélni mert füstöl a gép hidegen...
Hy emberek Hy Conus !
te szoboszlói vagy? én nyiregyházi vagy a környékbe való? maj ha jobb idő lesz és kész a vasam majd csapathatunk eggyet
Hát Gyerekek Hajdúszoboszlón! Majális van ! 25-30 Motoros kint forog! Énis most jöttem!:)
kép:
Reglapos képeket nagyon lebutítja, de itt látszik hogy megvan hegesztve a lábtartó környékén a cső, meg a gyári genesis dob összekötőcsöve még a lábtartó előtt kb. 20 centivel kezdődik. Dob az vagy 10 kilós, meg a benzintankom is.