szaisztok.sürgösen elado egy fzr 1000 exup.olaszbol lett saját részre behozva,de kaptam egy külföldi állást és ezért sürgösen elado.forgalomba helyezhetö.átirás kb egy honap vagy olasz forgalmival elado.olasz forgalmival:430000ft
névre irva:520000ft
segitséget elöre is köszönöm.
nyárra elkezdtem felkésziteni.friss olaj, olaj szürö,uj gumi.tökéletes müszaki állapot.
karbon tükör,sportkipufogo,egyedi hátso
sztem jo a 91-es ra,mert azutan mar csak a 3ln1... 3ln5 alvazszamu motorok voltak,minimalis elteressel.pl lampak. de ha nem mersz kockaztatni,ajanlom az ebay-t. en azert beprobalkoznek a szatunanal.
üdv mindenkinek! tudna valaki nekem segíteni? a 250-es fzr-emhez keresek plexit, 96-os évjárat 3ln alvázszámú, trapézlámpás. a szatuna oldalán találtam de ott csak 91-es évjáratig volt. vagy az is jó rá?
meg keresek rá jobb oldali oldalidomot. aki tudna segíteni az létszi jelezzen. széles utat mindenkinek.
Hello.Nincs véletlen elfekvőben fekete oldalidomod Neked vagy valakinek?
Igazából a szín mind1 lenne csak láttam a képeid között az elődöt és nekem ugyanolyanom van....
Helló, igen tavaly nyáron, szombaton. Nem írom le, hogy milyen egyszerű volt az ügymenet, mert az nem biztos, hogy jót tenne nekik, de nem fognak kekeckedni.
Hello,
Ádám, jó kérdés hogy ez a dob milyen legyen, de kell lenni valami ellenállásának. 100 ezer körül megy egy márkás dob.... de ez csak egy cső, és benne egy másik az összekötőcsővel megegyező perforált cső és a lényeg hogy átlátsz rajta úgyhogy 2 cső meg a végek+összekötő meg a méreteknek kb. ugyanazoknak kell lenni, sok dobot úgy árulnak plhogy sor 4 250-re vagy 400-ra stb. Az elenállását meg ki lehet mérni, de kell rá idő és néhány szerszám[u-csöves manométer made from gumicső] Meg a nagyobb csövön van hangszigetelés ennyi a sportdob. Meg ott van az anyagpárosítás aminek nagyon nem árt utána nézni mert megeszi egymást a két anyag ha nem párosíthatók, sajna van aki mindent mindennel, aztán meg veheted a következőt.... Nagyon meg kell nézni a kémia könyvben Gyantát ha tudod légyszi kérdezd meg nekem mert mindig lefullad a motorom, mert a rozsda eltömíti a porlasztókat és nagyon kéne a gyanta, nincs más esély
Köszi még egyszer! Rákerestem, megvannak!Van törzskönyvem és szerintem minden papirom rendben van... Holnap felveszem velük a kapcsolatot.Mostmár csak a főnökömmel kell megdumáljam...
Jó hogy mondod a szombatot. Ha hétvége akkor Bercel. Na az még jobb! Utoljára én is ott voltam a régi vassal. http://www.muszakivizsga.hu/ Mondjuk ide kell szólni, hogy mikor mennél és ha nincs törzskönyve a gépnek, akkor csak hétköznap (mindenhol) mert az integrált vizsga csak hétköznap megy.
Köszi!Helyileg hol van?Az elérhetőségüket nem tudod véletlenül?A kirándulás jó lenne ,csak az a helyzet hogy reggeltől estig melózom minden nap. Esetleg kiveszek egy szombati napot ha nyitva vannak!?
Pestet ugyan nem ismerem, de Rétságnál nincs jobb. Eddig mindig minden átment, nem kötekednek és nem is kell bejelentkezni No és egy jó kis kirándulás is Pestről.
Üdv!Valaki próbálta már a conti road atackját? Most újitottam be egy elsógumit...jövő hó elején müszaki!Nincs vmi tippetek hova érdemes vinni müszakiztani itt pesten!Félek belekötnek a kipufogómba, elég nagyot szól...
névre irva:520000ft
segitséget elöre is köszönöm.
nyárra elkezdtem felkésziteni.friss olaj, olaj szürö,uj gumi.tökéletes müszaki állapot.
karbon tükör,sportkipufogo,egyedi hátso