lenne egy olyan kérdésem hogy mennyire nézik a motor hangját műszakinál? mert ezzel a dobbal kegyetlenül tüdőrengetős hangja van nagony mély és nagyon remeg tőle a mellkasom...
előre is köszönöm az esetleges válaszokat
a következő lépés veszek Angel Eyes karikát tunying bótba 5000.- pénz 4 darab mondjuk nekem 2 kell...
de csak 4 es kiszerelésben van azt beépítem ez alső lámpába ...
ma az első indexek kerülnek föl....
még a multor vettem vaterárol 5000 ért 4 darabot ilyen rövid száru mandula vágású karbon mintás és szivárvány szinü a világító rész ... szerintem nagoyn jó dolgok vannak a vatera.hu-n
én ott vettem 50 be egy 54 es soumy ruhát zsír hibátlan és szagtalan állapotba 120 az uj de szerintem sokan tudják ezt... meg egy teknic csizmát 15 ért az is zsír uj volt a srácon 3 volt 43 as amcsibol hozta 260 dollár egyébként .. ki kell fogni a dolgokat.... az idomokat meg a dolgokat vettem ööö hát köbö nyár közepe óta kezdtem el gyüjteni és most 2 hónapja jött össze minden lámpával üléssel együtt: az áruk:
15 farokidom
15 az alsó két hasidom
14 volt a két oldalidom
30 volt a fejidom
25 volt a lámpa
8 volt a hátsó ülés
10 volt az első
szerintem még igy is olcsó volt... ahoz képest hogy milyen horrorisztikus árak vannak amint mondtam ki kell fogni.. és is sokáig néztem idomok után... nem szabad elkapkodni több tízezer forintot lehet megspórolni....
a plexit én csináltam hozzá az az fzr plexije volt
a többi az meg már csak kiegészitő a kijelző meg markolat megegy két dolog....
nyáron remélem sokmindenkivel találkozok
üdv Peti először is köszönöm nnem utolsó sorban neked is a soraidat!
a tükröket én a Ducatiba vettem itt nyiregyházán 4-5 évvel ezelőtt.. köbö
de ha bemégy szerintem egy ducatiboltba vagy egy valamilyen márkakereskedésbe biztos hogy van importáló cég kölföldön aki szállit ilyeneket... egyébként állitható a tükör hosszusága...
csak megmondod hgoy neked DPM RACE visszapillantó kell... ezt én katalógusba néztem ki annó lehet neked is katalógusbol kell a boltba kinézni... sok sikert kivánok hozzá!
apropó létezik több szinbe is aszisze4m a jol tom akkor van eloxált pirosba krómba feketébe karbonba
Üdv Csokki!
a régi cuccokat már eladtam most multhéten vették meg az uccsó idomokat az öszeset a fejlesztésre költöttem megpróbáltam kompenzálni az árakat a piacon ezzel igy is fele annyiért vettem meg
és nagyon szépen köszönöm neked a pozitiv gondolataidat!
Hello! Nagyon fasza lesz a motorod, mondjuk jó sok munkád van vele, de megéri. A tükrök különösen tetszenek. Hol lehet ilyesmit venni. Az enyémen a gyáriak vannak és azoknak olyan rövid a száruk, hogy szinte csak a vállaimat látom bennük.
Hello Zoli RR! Csak azt akarom kérdezni, hogy a kintről hozott alkatrészvámos mocik, mint a tiéd egy műszaki vizsgáztatást követően forgalomban használhatók-e abban az országban ahonnan behoztad?
amúgy penge a gép!
Üdv.
előre is köszönöm az esetleges válaszokat