Igen jó lenne ha találnál képet, szívesen megnézném! Sokminden van a gépedben nem tudod h így hány ló dübörög benn? Ha jól tudom ezek gyárilag 110 lovasak? Ami még nagyon érdekelne és te már tapasztalt játékos vagy, hogy mennyire zavaró a teljesítmény különbség ill. h észrevehető e vagy van e egyáltalán sor 4 és V2 közt? Megmondom őszintén kicsit félek hogy csalódni fogok a V2 ben! 1x volt szerencsém néhány km-ert csavarni egy 2003-as 1000-es SV-vel de az FZR-em után nem voltam elájulva tőle! Sokkal finomabb volt mint amit egy V2-től vártam és a kakaótól sem csináltam össze magam! Te ezt hogy látod a Kawa és a Honda esetében? Köszi a válaszod! Üdv.: KOKO
hát 250 ből meg több is van.. 3ln, 3ln3, 3ln5, 3ln7. ezek a közel azonos motorok más más évjáratai. úgynevezett típuskódok, mivel a mi általunk használt neveik legtöbbször csak fantázianevek, meg a ccm-számok sem a valóságot takarják, így a gyártók, meg akinek szükséges ezekkel a típuskódokkal pontosabban lehet tudni milyen motorrol van szó. (alkatrész, beállítások..)
Tényleg vicces ez a fajta! Éjszaka (nappal is )horkol mint az állat! Aludni szinte lehetetlen mellette! Tv-t nézni szintén! Megsértődik ha nem vele foglalkozik az ember! Az enyém mindenevő! a tiéd is?
A belső szem héjja volt kifordulva...az egyiket elsőre megcsinálták, a másikat most műtötték negyedszerre...de neki is kevés a könnye, kell is kezelgetni. az, hogy sértődékeny, az nem kifejezés... amilyen pofákat tud vágni ennél viccesebb kutya nincs
Neem! ZX 9-es vettem! Az egy haveromé volt! Egyébként azért van festőnél mert mattfeketén vettem és már ideje lefesteni! Van benne K&N szűrő, DynoJet , elsővilla Progresszív rugóval, fém fékcső elöl, hátul, kuplung! Merevített lengővilla! Carbon első,hátsó sárvédő,üléspúp! Egyedi első, hátsó lábtartó konzol! A Maxx Powernál csinálták! Versenyezni akartak vele de gyengének találták!(közben kijött az SP 1 )"99-es 48 ezer van benne most! Jaaa! Az Akrapovic rendszert már eladtam róla! 290 -et mentem vele óra szerint! Voltam vele már a HRingen! Nagyon jó! Miért adom el? Nem mindenáron akarom eladni! Nem sürgős! Tavaly 1200 Km-t mentem vele! Én 980 körül gondoltam! Keresek róla még képet oszt fedobom azt is majd! Üdv!
Hát igen! Az enyém is gyakori vendég az állatorvosnál! Mi volt a szemével? Nekem a bal szeme nem termel könnyet ezért mindíg begyullad! kibaszott lusta egy "dög" az enyém! Jaaa!,és nagyon sértődékeny! a tiéd is?
A ZX12 a 4 év V2 után vett sor 4-ed? Mennyi idős a VTR-ed? Hány km van benne és mi lenne az ára? Miért akarod eladni! Azért van fényezőnél, mert buktál vele? Van ben vmi tuning a dobon kívül? Mi a végsebessége? Őszintén szólva én pályázni szeretnék és egy SP2-nek jobban örültem volna (ez az álmom!), de kiváncs vagyok a FireStormodra is! Jó lenne ha lenne róla egy olyan kép amin kicsit többet látok! Köszi szépen!
Üdv.: KOKO
Az RSV -k nagyon jó gépek! Nekem van egy VTR-em! Nagyon meg vagyok elégedve vele!Arra vigyázz hogy a V2-vel meg kell tanulni motorozni! Nem egy ismerősöm van aki a soros négy után átült a V2 -re és eldobták a vasat! Néhány száz méter után! Én is sor 4 után ültem V2-re de én ráéreztem az ízére egyből! Van ilyen is! Nekem nagyon bejön a V2 de mégis húz a szívem vissza a sor 4 felé! Vettem is gyorsan egyet ! 4 év V2 után! Elég volt! Van egy felesleges VTR-em! Nem érdekel? Firestorm! Teljes idomosra alakítva! ThunderCat idommal lámpával! Jelenleg fényezés alatt van! Van egy képem róla! Igaz nem nagyon látszik rajta de ott van a 12-es mögött!
Köszi sztem is korrekt, bár az egyik érdeklődővel már 410-nél tartunk! Mondjuk ez csak azért van mert kinéztem a következőt, és nem akarok lemardni róla!
yamaha fzr 600 3he
yamaha fzr 600 4jh
valaki megtudná monsódani hogy mi a külömbség köztük?
Üdv.: KOKO
Ui.: Ez a kiszemelt áldozat!
Azért egy képet feldobhatnál róla!