Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen jó lenne ha találnál képet, szívesen megnézném! Sokminden van a gépedben nem tudod h így hány ló dübörög benn? Ha jól tudom ezek gyárilag 110 lovasak? Ami még nagyon érdekelne és te már tapasztalt játékos vagy, hogy mennyire zavaró a teljesítmény különbség ill. h észrevehető e vagy van e egyáltalán sor 4 és V2 közt? Megmondom őszintén kicsit félek hogy csalódni fogok a V2 ben! 1x volt szerencsém néhány km-ert csavarni egy 2003-as 1000-es SV-vel de az FZR-em után nem voltam elájulva tőle! Sokkal finomabb volt mint amit egy V2-től vártam és a kakaótól sem csináltam össze magam! Te ezt hogy látod a Kawa és a Honda esetében? Köszi a válaszod! Üdv.: KOKO
oké értem akkor majd megnézem! köszi az infokat
jaja.
400-asoknál a típuskódot az alvázszám első pár számjegyéből veszik. pl nekem 3TJ1-el kezdődik a szám, és ez a típuskódja a mocinak
aham értemés akkor honnan lehet tudni az én mocim az pontosan melyik!majd teeszek róla képet fel sztem holnap
hát 250 ből meg több is van.. 3ln, 3ln3, 3ln5, 3ln7. ezek a közel azonos motorok más más évjáratai. úgynevezett típuskódok, mivel a mi általunk használt neveik legtöbbször csak fantázianevek, meg a ccm-számok sem a valóságot takarják, így a gyártók, meg akinek szükséges ezekkel a típuskódokkal pontosabban lehet tudni milyen motorrol van szó. (alkatrész, beállítások..)
Mindegy mit adok neki, benyeli mint kacsa a nokedlit!
hellosztok! van 3 féle yamaha fzr 600: yamaha fzr 600 3rg
yamaha fzr 600 3he
yamaha fzr 600 4jh

valaki megtudná monsódani hogy mi a külömbség köztük?
Tényleg vicces ez a fajta! Éjszaka (nappal is )horkol mint az állat! Aludni szinte lehetetlen mellette! Tv-t nézni szintén! Megsértődik ha nem vele foglalkozik az ember! Az enyém mindenevő! a tiéd is?
A belső szem héjja volt kifordulva...az egyiket elsőre megcsinálták, a másikat most műtötték negyedszerre...de neki is kevés a könnye, kell is kezelgetni. az, hogy sértődékeny, az nem kifejezés... amilyen pofákat tud vágni ennél viccesebb kutya nincs
Neem! ZX 9-es vettem! Az egy haveromé volt! Egyébként azért van festőnél mert mattfeketén vettem és már ideje lefesteni! Van benne K&N szűrő, DynoJet , elsővilla Progresszív rugóval, fém fékcső elöl, hátul, kuplung! Merevített lengővilla! Carbon első,hátsó sárvédő,üléspúp! Egyedi első, hátsó lábtartó konzol! A Maxx Powernál csinálták! Versenyezni akartak vele de gyengének találták!(közben kijött az SP 1 )"99-es 48 ezer van benne most! Jaaa! Az Akrapovic rendszert már eladtam róla! 290 -et mentem vele óra szerint! Voltam vele már a HRingen! Nagyon jó! Miért adom el? Nem mindenáron akarom eladni! Nem sürgős! Tavaly 1200 Km-t mentem vele! Én 980 körül gondoltam! Keresek róla még képet oszt fedobom azt is majd! Üdv!
Hát igen! Az enyém is gyakori vendég az állatorvosnál! Mi volt a szemével? Nekem a bal szeme nem termel könnyet ezért mindíg begyullad! kibaszott lusta egy "dög" az enyém! Jaaa!,és nagyon sértődékeny! a tiéd is?
A ZX12 a 4 év V2 után vett sor 4-ed? Mennyi idős a VTR-ed? Hány km van benne és mi lenne az ára? Miért akarod eladni! Azért van fényezőnél, mert buktál vele? Van ben vmi tuning a dobon kívül? Mi a végsebessége? Őszintén szólva én pályázni szeretnék és egy SP2-nek jobban örültem volna (ez az álmom!), de kiváncs vagyok a FireStormodra is! Jó lenne ha lenne róla egy olyan kép amin kicsit többet látok! Köszi szépen!
Üdv.: KOKO

Ui.: Ez a kiszemelt áldozat!
Tegnap műtötték a szemét...még egy kicsit durcás
Képet a tiédről?
Ez nagyon jó! Tipikus bulldog testhelyzet
A lustaság!
A mienk fiu és 1.5 éves. És attól tartok nekik nem lesznek kölykeik...
Azért egy képet feldobhatnál róla!
Haller! Szuka! ( ivartalanított) 5 éves
Basi neked fiu, vagy lány buldid van?
Az RSV -k nagyon jó gépek! Nekem van egy VTR-em! Nagyon meg vagyok elégedve vele!Arra vigyázz hogy a V2-vel meg kell tanulni motorozni! Nem egy ismerősöm van aki a soros négy után átült a V2 -re és eldobták a vasat! Néhány száz méter után! Én is sor 4 után ültem V2-re de én ráéreztem az ízére egyből! Van ilyen is! Nekem nagyon bejön a V2 de mégis húz a szívem vissza a sor 4 felé! Vettem is gyorsan egyet ! 4 év V2 után! Elég volt! Van egy felesleges VTR-em! Nem érdekel? Firestorm! Teljes idomosra alakítva! ThunderCat idommal lámpával! Jelenleg fényezés alatt van! Van egy képem róla! Igaz nem nagyon látszik rajta de ott van a 12-es mögött!
Hali 8 az alja?
Helo basi! Egy RSV-t néztem 1mill-ért! Ilyen körüli árban gondolkozom! Miért?
Köszi sztem is korrekt, bár az egyik érdeklődővel már 410-nél tartunk! Mondjuk ez csak azért van mert kinéztem a következőt, és nem akarok lemardni róla!
vaddisznó lesz