Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! nem tudna nekem valaki egy bontott vagy használt fzr250-elsó teleszkópot elég a becsúszó szár a csizmák nem sérültek! előre is köszi
Sajna az edadd.hu link már nem él.
KÁR,én is elolvastam volna.
Szia!

Mar regota keresem a "Motorozas mesterfokon" c. konyvet s latom neked megvan. Nem tudnad elkuldeni nekem is e-mailben, mert Romaniaban elek es az online konyvesboltok nem szallitanak kulfoldre.Az e-mail cimem:bajtony@yahoo.com . Elore is koszonom!
Két hete adtam el 80 pénzért. Amúgy kb 120 ba volt, tehát bukta de kellett a lé!
mibe kerül egy ilyen csigás íj?
Ok!Gyere nyugodtan bármikor, várlak!
Nekem egy ismerős fényezte,úgy hogy én is segédkeztem...nem nagyon szeretnek motort fújni,macera a sok kis alkatrész...de hát az enyimet muszáj volt
ritkán járok Budaörs fele, de ha megyek arra beugrok feltétlenül!
mennyi volt a komplett festes, es mikor es mivel es hogyan? az enyemet is ujra kene huzni,bar tavasz elott tuti nem lesz:(
Nagyon szivesen neked adom a régit de ne számíts valami nagy cuccra! Erről is le voltak flexelve a doboztartók. Az újon viszont rajta van mind a kettő, igaz sisakzár nélkül, ennek csak a helye van meg. Ha netalán budaörsön jársz, a praktiker parkolójában lévő "töltőállomás" nevü faházban melózom, ott van a mocim is. Ha van kedved ugorj be egy kis eszmecserére!
Ok, kicsit jobb idő lesz, összeröffenünk... én is kíváncsi vagyok a tiédre, meg a hangjára.ez a segédváz ami hátul van? lehet hogy kéne nekem a rossz...enyémre rá volt hegesztve egy doboztartó amit leflexeltem ugyan,de egy picit látszik a helye alulról.meg azt is meg akartam kérdezni, hogy ezen van elvileg baloldalt hátul alul bukósisak zár a vázon?
Megbeszéltem vele a részleteket, most pénzt gyüjtök. Sikerült szerezzek egy új segédvázat, (az enyémben volt egy 2cm-es hajlás) a tegnap építettem be. Igaz az ezresről van, de egy az egyben ugyan az és hajszál pontosan passzol! Az egész napom ráment. Csiszolás, festés, lakozás, régi ki, új be. Annyira megszenvedtem vele hogy ma rendesen izomlázam van! Főleg a kábelekkel volt gond. Az istenek sem akartak a helyükre kerülni, de végűl is megérte a szenvedést. Egyszer szivesen megnézném a tied hogy mindent jól csináltam e.
Hát nem volt egyszerű lefényezni, felmatricázni... mi újsi masterix? mire jutottál Szilveszterrel?
Üdv!
Meg mertem volna esküdni hogy eredeti a fényezésed! Így, a kép után nagyon szép munka!
Az enyémnek kicsit össze van karistolva a bal oldala, szeretném majd kijavittatni. Nincs valami tipped, tippetek hol lehet megcsináltatni?
nem hinném hogy itt a csepeli apillia szervizben nagy kinálatuk lenne 125 ös rotax cuccokbol amit beleraknánaka ahelyet :) a lényeg az hogy megmondják mennyiböl tudják összerakni nekem mert én nem akarok hozzányulni, én olyan mocit szeretnék ami meg yés megbizhato, bár értek valamennyit a motorszereléshez de se helsem se idöm se szerszámom és annyi szakértelmem sinsc hogy összerakjam. ezért akarom odvinni megnézetni .... de most itt a qrva karácsony és senkinek semi ideje senkinek. amugy ha mukszik igy majd a dolog akkor szerzek kocsit és egy nap allat kideitjuk hogy akkor mi vagyon a blokal.
akkor jelntkezem
eslie
köszi pedig ha láttad volna milyen volt amikor megvettem...metál püspök lila... el tudod képzelni?
Szép a bringád csövi
Pedig nem mai darab,ritka szép
Nekem is 20 éve volt egy olyan, hogy mentem az mz 250/1-el lakott település melletti úton, úgy 100-110-el.szembe jött egy lada és úgy döntött, hogy bekanyarodik előttem.aszittem egy utcába haj be, és elmegyek a hátulja mögött, úgyhogy nem is fékeztem...nem egy utcába hajtott be, hanem egy kocsifeljáróra, ahonnan szépen visszagurult épp amikor oda értem.pont a hátsó lökhárítóját kaptam el a sípcsontommal, olyan 100-al. repültem vagy 15métert.az árokba landoltam megnéztem a lábam és azt láttam, hogy két térdem lett, a sípcsontomban is volt egy görbület... nekem is meg van még a velőürszeg a fiókban...
volt egy olyan is, hogy mentem kifele a Szentendrei úton, kissé másnaposan...elkaptam a zöldhullámot,viszont az aqvincumi vasúti felüljáró eltakarta a jelzőlámpát és az vagy piros,vagy piros sárga lehetett amit ugye nem vettem észre.jobbról jött ki egy Kamaz.én aszittem, hogy nekem van elsőbbségem, mert eddig az összes lámpa zöld volt...és csak megáll...nem állt meg.. én sem... csak jött...én is mentem...amikor elé értem, és kb karnyújtásnyira volt a hülye nagy sárga eleje, arra gondoltam:kész,ez itt a vég,mindjárt átmegy rajtam, itt halok meg helyben....aztán nem ment át rajtam csak hallottam egy pukkanást.félre álltam,hátra néztem a Kamaz elment.körbe néztem a motorom, a jobb hátsó indexem a kanócokon fityegett...azt kapta el
Velöürszeg igeeeen 1.5évig hordam magammal
Ez így igaz!
me már mentem annyi km-t mint egy kocamotoros életében,. meg nem is iylne túrázós fej vagyok aki egyenes utakon 90-nel megyeget. akkor nyilván nem estünk volna ennyit. de mi gyorsan élünk!
nyílt kettős lábszártörésem nekem is volt! jó kis velőűrszegezés..
ti miért estek ennyit a motorral? (jólesik...? bocs )
Na akkor én is had:Tömören este,esö november 5ike megyek akkori 250es tzmel szemből refin egy suzuki átjön a sávomba én 70körül megyek probálom kikerülni a barmot ami annyira sikerült hogy nem frontálisan találkoztunk viszont az út szélén egy óriási sitteskonténer várt tárt karokkal
Telibe vágtam,probáltam feltápászkodni akkor vettem észre hogy a jobb lábam 90fokban oldalra áll nyilt lábszártörés agyrázkodás,a csipömböl vettek csontot mert ugye csontpotlással az igazi.

Ja a buzi autós meg sem állt
Ahogy dodor mondaná: "estem előre,hátra,jobbra,balra,szaltóztam,katapultáltam..."
Én még 20 évvel ezelőtt 250 ETZ-vel 2 sávos fő út,külső sáv,belül sréhen előttem egy Zasztava.Ő sportosan ki a szélsősávba ,(valószínű a holttérben lehettem,nem látott a tükörben sem)én meg ahogy láttam,hogy közeledik az autó oldalról,hát jól rádöntöttem .Aztán gondolom,hogy hallotta a koppanást és vissza húzta balra.Én meg,ahogy kell,a balra döntés miatt eldőltem balra,és mint a salakmotorosok csúsztam sréhen előre.Mázlim volt,mert a bal lábam valahogy felemeltem és a moci nem esett rá.Ekkor látom ám,hogy a vizes árok felé lökött jobbra és közeledik egy beton KM kő (ezt az 1mp-et soha nem felejtem el).Elrugtam magam a mocitól és még a lendülettől talpra pattanva elkezdtem szaladni (hogy hogy volt ennyi lélekjelenlétem még ma sem tudom?) és megáltam.A moci meg neki a KM kőnek 3 szaltó a levegőben és PACCS!
Az eredmény egy tropa hátsókerék meg egy görbe váz.Rajtam egy horzsolás sem esett HHÚÚÚÚ!Ezt megúsztam!
Hozzá kell tennem,hogy akkoriban egy Hein Gerichke Mocis ruhám volt csizmával.Jó kis ruha volt ,el lett adva ,mikor katonának mentem.KÁR . Bár ma már úgy sem férnék bele.