összenézni blokkhangilag a mocccot máséval, meg hogy egyáltalán miylen állapotú iylen gépek vannak, külsőleg belsőleg, mert most mint árvagyerek, nemtom milyen egy normális, az enyém jó vagy rossz állapotban van-éé.. ilyesmi.
hát, kinn vana a bécsi úton apámék műhelyében a motor, kivett szívvel. bármikor ráérek ha megbeszéljük, de tuti hogy vannak is mindig ott. merre lax? igazából csak a blokkhangra lennék kiváncsi, enyéámhez képest mylien másé.
adam jövöhéten csütörtök délelött dolgozol? mert ha nem megnézném a red roset. ha nem megy akkor szombaton érek még rá. amugy én pesti vok és fzr es de tudod 2 hete eltörtem az elsö kerekem. meg már hideg is van. és miért is kérded? szoval mikor is tudnám megnézni a kicsikét?
eslie
az enyim othon van és meg is néztem és 2.15x17 es a felni amit meg a srác árul az 3.5x17 es. és mint mondtam ez igy nem egyezik, de nem nagyon érek a kerékméretekhez, de szerintem a 2.15 a felsö perem átméröjét jelzik. igy a 3.5 ös nagy lenne az enyémbe.
eslie
lehet hulyeseget mondok,de miert nem kersz meg egy 250-es FZR tulajt,h nezze meg,hatha ra van irva a kerekre a merete,es egybol tudni fogod,mi a helyzet. olyat kerj meg,akinek otthon van a motorja,szoval ne engem
szal megnéztem végre a felnit , és sajni ez csak 2,15x17 es mivel 250 es az fzr em. és a gumi is csak 100/80 as. szerintem ami asrácnak van az az 1000 be valo elsökerék, és az én mocimba egyáltalán nem lesz jo :( de meg kell mondanom hogy vajnyi keveset értek a kerékméretek eme megjelöléséhez. nincs valami site ahol meg lehet nézni az adatokat a mcikrol hogy, mejikbe milyen kerék van?
errol jut eszembe valakinek nem kell a ket ules kozotti kis idom? 5000+ postakoltsegert az ove, sajna amit eloszor rendeltem az csak 2KR-hez jo,nekem meg 3LN-em van:)
lehet akkor ami nemetbol jott volna akkor az si ilyen roman volt:)
nos nekem 28E km utan vezermulanccseres volt. 16-ba fajt a csere. szelepallitas is volt meg fuvokacsere, karbibeallitas is. az egesz 38-ba volt.egy ideig ment is vele,de aztan vegleg megadta magat a blokk.
áálat. hajjátok, vezérmólánc mikor lehet cserés? ésszelepállítás holmennyi? lehet mneg kéne nézetni. az a baj, hogy még soha nem tudtam összehasonlítani másik iylennel a hangját.. hálás llennék ha valakivel eccő összefutnánk aki a NAGY faluban lakik.
venni meg csak egy kis idomot vettem,amit sehol nem lehetett kapni csak 10 folott. az egyik 6-ert jott postaval egyutt, a masik 3-ert mert torott,de javithato volt.szinten postaval egyutt. neztem elso fekkart kb 3-ert, jobb oldali elso laptartot konzollal fekkarral egyutt 4-ert. posta + 1000Ft volt. teljes festett idomszett utangyartott asszem 150E Ft volt. itthon egyet kapsz ennyiert:) a postat itt ne mtom mennyi volt.
kosz az infokat. hasznos volt ezt eddig nem ismertem az ebay-en pedig romanokkal sajnos mar az ismeroseim kozott is volt aki megjarta. azt csinaljak hogy bereggelnek nemet cimmel egymas kozott 10-20 adasvetelt lebonyolitanak olcson ennek a jutalekat befizetik utana meg jo aron arulnak cuccokat ugy hogy utalj elore. utalsz nemetekhez azt hiszed nemet van a hatterben aztan egyszer kiderul csak hogy a roman benyelte :(
a blokkot olcsobban veszed meg nalunk is 120-130-ert mar siman. kint is joval allatta talaltam. csak altalaban ekkoranal szemelyes atvetetl kernek ami galibas nekem. illetve nem tudom ha postan bejon nem akarnak-e utana jo hatosagaink vamolni...
az atalakitast nem tudom pontosan en seoha nem csinaltam. legjobb emlekeim szerint ugy 3-4 eve merult fel bennem is a dolog 2KR-em van annal vazat is kellett volna birizgalni es lebeszeltek rola...
ha nagyon erdekel adok telszamot aki csinalt mar ilyet es tud benne segiteni!
van egy olyan odlal,h paypal. nagyon szertik az angolok. a lenyege az,h ugy vasarolsz paypalon keresztul,mintha a tescoba kartyaval fizetnel. ezaltal nem kerul semmibe az utalas. hatulutoje,h kell egy olyan kartya,amit tudsz hasznalni.ezek csak a dombornyomasos kartyak. visa electron nem jo, csak sima visa, v maestro. en igy szoktam fizetni. a postakoltseg valoban borsos,de ha mar az utalas arat levonod, akkor mindjart megkapod, h postakoltseggel egyutt sem olyan draga,mint itthon. csak egy pelda:
kint angliaban egy 250-es blokk 70E Ft. postakoltseg 30E. itthon egy ugyanilyen blokk 150E ft. asszem a szamok magukert beszelnek:)
romanok ne mvagtak at,mert csak es kizarolag angol, amerikai, nemet, holland, ausztral,es azsiai partnerekkel targyalok.balkan, afrika kizarva. raadasul ok akor vagnak at,ha eladsz,nem pedig ha veszel. en eddig kb 15 uzletet bonyolitottam le. ebbol 2 hiusult meg, es buktam 40E Ft-ot miatta. ez nem az aru,v az elado miatt volt,hanem a dragalatos posta miatt.valahol franciaroszag es magyarorszag kozott lenyultak.sajna akkor meg kezdo voltam,es nem biztositassal kertem. a srac nyomon tudta kovetni egesz anglia hataraig,es ott eltunt.a masik nemetorszagbol jott volna,szinten eltunt.ha lehet air mailt kerj.kicsit dragabb,de tuti ideer. a vicc,h hongkongbol meg kinabol siman ideert 1-2 het alatt a cucc gondmentesen,nemetbol meg nem:) meg amerikabol is 3 het alatt:)
aukcio:ha lehet licitalj,ne villamaron usd le.igy joval olcsobban meg tudod szerezni.pl en vettem egy PDA-t 12E Ft-ert betort kijelzovel, hongkongban hozza kijelzot 13-ert,es 25bol va negy 50E Ft erteku PDA-m:) ha leutottem volna,akkor kb 40-45-bol lett volna meg.
mielott licitalsz,mindig kerdezd meg,h szallitja-e kulfoldre es menyniert.ha nem szallit,cumi,ha szallit es dragan,akkor hagyd ra,van masik:)
amugy ausztraliaban rengeteg alkatresz van ehhez a tipushoz,ujak,es hasznaltak.onnan erdemes egyszerre tobb mindent rendelni,igy a postakoltseg eloszlik,es mindjart kedvezobb a cucc.
kb ennyi,ami hirtelen eszembe jutott,szolj ha kell meg vmi.
igen de nem eri meg mert nem egyszeru max akkor erheti ha vagy magad csinalod vagy az eredeti tutira teljesen kipruntyent es csere lenne mindenfelekeppen...
olyan aki belpiacosra specializalta magat szerintem ismeri mindket blokkot es meg tudja csinalni es tobbet is lattam!
Mit óhajtasz adamfzr?
eslie
eslie
eslie
lehet akkor ami nemetbol jott volna akkor az si ilyen roman volt:)
link
link
link
a blokkot olcsobban veszed meg nalunk is 120-130-ert mar siman. kint is joval allatta talaltam. csak altalaban ekkoranal szemelyes atvetetl kernek ami galibas nekem. illetve nem tudom ha postan bejon nem akarnak-e utana jo hatosagaink vamolni...
az atalakitast nem tudom pontosan en seoha nem csinaltam. legjobb emlekeim szerint ugy 3-4 eve merult fel bennem is a dolog 2KR-em van annal vazat is kellett volna birizgalni es lebeszeltek rola...
ha nagyon erdekel adok telszamot aki csinalt mar ilyet es tud benne segiteni!
kint angliaban egy 250-es blokk 70E Ft. postakoltseg 30E. itthon egy ugyanilyen blokk 150E ft. asszem a szamok magukert beszelnek:)
romanok ne mvagtak at,mert csak es kizarolag angol, amerikai, nemet, holland, ausztral,es azsiai partnerekkel targyalok.balkan, afrika kizarva. raadasul ok akor vagnak at,ha eladsz,nem pedig ha veszel. en eddig kb 15 uzletet bonyolitottam le. ebbol 2 hiusult meg, es buktam 40E Ft-ot miatta. ez nem az aru,v az elado miatt volt,hanem a dragalatos posta miatt.valahol franciaroszag es magyarorszag kozott lenyultak.sajna akkor meg kezdo voltam,es nem biztositassal kertem. a srac nyomon tudta kovetni egesz anglia hataraig,es ott eltunt.a masik nemetorszagbol jott volna,szinten eltunt.ha lehet air mailt kerj.kicsit dragabb,de tuti ideer. a vicc,h hongkongbol meg kinabol siman ideert 1-2 het alatt a cucc gondmentesen,nemetbol meg nem:) meg amerikabol is 3 het alatt:)
aukcio:ha lehet licitalj,ne villamaron usd le.igy joval olcsobban meg tudod szerezni.pl en vettem egy PDA-t 12E Ft-ert betort kijelzovel, hongkongban hozza kijelzot 13-ert,es 25bol va negy 50E Ft erteku PDA-m:) ha leutottem volna,akkor kb 40-45-bol lett volna meg.
mielott licitalsz,mindig kerdezd meg,h szallitja-e kulfoldre es menyniert.ha nem szallit,cumi,ha szallit es dragan,akkor hagyd ra,van masik:)
amugy ausztraliaban rengeteg alkatresz van ehhez a tipushoz,ujak,es hasznaltak.onnan erdemes egyszerre tobb mindent rendelni,igy a postakoltseg eloszlik,es mindjart kedvezobb a cucc.
kb ennyi,ami hirtelen eszembe jutott,szolj ha kell meg vmi.
olyan aki belpiacosra specializalta magat szerintem ismeri mindket blokkot es meg tudja csinalni es tobbet is lattam!