Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, csekkolom!
MAT linkelt be egy boltot a zxr400 rovatba pár napja, valami yamoto vagymi, ott elvileg mindenhez tudnak, különösen yamahához..
Hello!
Színtelen plexid nincs 88-as ezres FZR-re ami magasított? Sötétített alacsonyt le akarom cserélni.
Sziasztok! Van néhány felesleges FZR 1000 "87-"88 -as idomom! 25 ezerért odaadom egyben! Külön-külön is eladó!
hello! én motromban is szét ment a kormány csapágy a beleset után de úgy hogy a csészékbe a golyók nyoma benne van! nem tudná valaki megmondani hogy ehez a 250-es hez való alkatrész hol lehet megvenni? nameg a teleszkóp belsejében lévő távtartókat
akkor szarunk bele
nembaj zsolti, majd csak egykerék, akkor no para a kormánnyal.
Ha nagyon meg van szorítva, olyan mintha jégen mennél bringával, vagyis járna oldalra a hátulja a motornak. Gondolom ilyenkor nem mennek a kis ellenkormányzások. Minél gyorsabban mész annál jobban érzed hogy egyenesben ki akar dőlni oldalra. 200 körül elég érdekes érzés, tuti észreveszed Harmadikra találtuk el hogy mennyire kell meghúzni. Olvastam olyat is hogy háromszor kell összeszorítani és 54 [Nm] de ez 600-as Fazer volt. Ja, és csak motorozás közben jön ki hogy jó-e, kiemelve jónak tűnt, de kiderült hogy mégse. Ha tényleg csak 50-nél hülyül a motor, akkor úgyhagynám, mert ha szétszeditek akkor sok baja kijöhet amiket nem is érzékelsz.
BUÉK!
csőőő
próbáltam a rajta ül, fék behúz rángat dolgot,de csak a teló hintázott fel-le...meg aztán én 70 kilós vagyok, a motor meg 200....
megkérsz valaki fogja meg a motort, és megrángatod a villát, vagy felülsz és első fék behúz, majd előre-hátra rángatás. másvalami?
A kormány nyak csapágyat, hogy lehet ellenőrizni amikor csak oldal támasszal rendelkezik a motorkerékpár? Van rá valami csel?
mennyibe kerül az ijen moka?
Hello! Gratula a géphez! Lehet kormánynyakcsapágy, ha megszorítod egy kicsit és egy pont körül akad, akkor csere. Persely el tud deformálódni, ezért van. Elhajlik. Kerékcspágy meg ha terhelésváltáskor koppan valami, pl. kiengeded a féket kanyarban.
okés de gyorsulásnál és nagobb sebességnél nem csinálja.
ezér fura
talán kerékcsapágy, vagy kormány nyak csapágy...
vagy valami ilyesmi....
esetleg más is lehet...
szevasztok

az gáz ha 50km/h körül kovájog az fzr1000-es vagy nincs baja ?
most vettem egyet és volt egy kicsi fura kovájgása ut közben...
hali!
hát nemtom ezt az olajevés dolgot...nekünk volt 3 FZR 600-asunk(egy utcai, 94-es, egy 89-es, valamint egy Streetfighter célokra, tehát gyepálva volt...) egyiknél se tapasztaltunk olajfogyasztást...
lehet, hogy csak nekünk van szerencsénk
asszem most rakok bele ásványit, olcsó és egy próbát megér...
Nekem Castrol Racing van benne!10W50-es és hibátlan!Bár igaz hogy még mást nem próbáltam.
Az ásványival kapcsolatba csak annyit tudok,hogyazt nem eszi(állíttólag)
Sziasztok!
Milyen olajat használtok/ajánlotok az FZR 600R-be?
Nekem most Castrol full szintetikus(tán R1) van benn, de nem jó...zajos a motor, nehezen jár a váltó,stb..
milyet írnak elő neki?20W 50-es ásványi?
Szevasztok!
Tudtok pár helyet mondani, ahol olcsón kapok Yamaha FZR-be kuplunglamellát?
Előre is kösz!
Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
Átment! Jó bulizást
ÉN IS JÖVÖK VÁRJATOK,ÉN IS KÉREM LÁSSÁTOK!?
A címem:ikim2025@freemail.hu

KÖSZIKÖSZI
Bocsi kicsit előszilvesztert tartok
Üdv!
A motorozást mesterfokon átküldtem a címedre a toldacuccot.hu val! Ha még kell valakinek szóljon!