hello! én motromban is szét ment a kormány csapágy a beleset után de úgy hogy a csészékbe a golyók nyoma benne van! nem tudná valaki megmondani hogy ehez a 250-es hez való alkatrész hol lehet megvenni? nameg a teleszkóp belsejében lévő távtartókat
Ha nagyon meg van szorítva, olyan mintha jégen mennél bringával, vagyis járna oldalra a hátulja a motornak. Gondolom ilyenkor nem mennek a kis ellenkormányzások. Minél gyorsabban mész annál jobban érzed hogy egyenesben ki akar dőlni oldalra. 200 körül elég érdekes érzés, tuti észreveszed Harmadikra találtuk el hogy mennyire kell meghúzni. Olvastam olyat is hogy háromszor kell összeszorítani és 54 [Nm] de ez 600-as Fazer volt. Ja, és csak motorozás közben jön ki hogy jó-e, kiemelve jónak tűnt, de kiderült hogy mégse. Ha tényleg csak 50-nél hülyül a motor, akkor úgyhagynám, mert ha szétszeditek akkor sok baja kijöhet amiket nem is érzékelsz.
BUÉK!
csőőő
Hello! Gratula a géphez! Lehet kormánynyakcsapágy, ha megszorítod egy kicsit és egy pont körül akad, akkor csere. Persely el tud deformálódni, ezért van. Elhajlik. Kerékcspágy meg ha terhelésváltáskor koppan valami, pl. kiengeded a féket kanyarban.
hali!
hát nemtom ezt az olajevés dolgot...nekünk volt 3 FZR 600-asunk(egy utcai, 94-es, egy 89-es, valamint egy Streetfighter célokra, tehát gyepálva volt...) egyiknél se tapasztaltunk olajfogyasztást...
lehet, hogy csak nekünk van szerencsénk
asszem most rakok bele ásványit, olcsó és egy próbát megér...
Sziasztok!
Milyen olajat használtok/ajánlotok az FZR 600R-be?
Nekem most Castrol full szintetikus(tán R1) van benn, de nem jó...zajos a motor, nehezen jár a váltó,stb..
milyet írnak elő neki?20W 50-es ásványi?
Színtelen plexid nincs 88-as ezres FZR-re ami magasított? Sötétített alacsonyt le akarom cserélni.
BUÉK!
csőőő
ezér fura
vagy valami ilyesmi....
esetleg más is lehet...
az gáz ha 50km/h körül kovájog az fzr1000-es vagy nincs baja ?
most vettem egyet és volt egy kicsi fura kovájgása ut közben...
hát nemtom ezt az olajevés dolgot...nekünk volt 3 FZR 600-asunk(egy utcai, 94-es, egy 89-es, valamint egy Streetfighter célokra, tehát gyepálva volt...) egyiknél se tapasztaltunk olajfogyasztást...
lehet, hogy csak nekünk van szerencsénk
asszem most rakok bele ásványit, olcsó és egy próbát megér...
Milyen olajat használtok/ajánlotok az FZR 600R-be?
Nekem most Castrol full szintetikus(tán R1) van benn, de nem jó...zajos a motor, nehezen jár a váltó,stb..
milyet írnak elő neki?20W 50-es ásványi?
Tudtok pár helyet mondani, ahol olcsón kapok Yamaha FZR-be kuplunglamellát?
Előre is kösz!
Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
A címem:ikim2025@freemail.hu
KÖSZIKÖSZI
Bocsi kicsit előszilvesztert tartok
A motorozást mesterfokon átküldtem a címedre a toldacuccot.hu val! Ha még kell valakinek szóljon!