Hello! Két hete vettem egy FZR-t és azt kérdezném, hogy az első kerék mögötti részen , ahol a két oldalidom találkozik alul, általában szokott lenni a motorokon egy háromszög alakú műanyag betét. Ami letakarja a kipukat meg gondolom kicsit védi őket a felverődő víztől stb. Az én gépemen ilyen nincs. Most nem tudom, hogy egyáltalán kell rá ilyen, vagy ezen a tipuson nem szereltek rá gyárilag?
link
itt kinezed ami kell(keresobe "FZR 250" v "FZR250"),kontaktolsz az eladoval,kuldi-e magyarorszagra, es ha igen,megveszed. erdemes elotte mindent letisztazni,mielott licitalsz. javaslom a paypal rendszert,biztonsagos es olcso.
érdekelne hogy nem -e tud valaki fzr 250 -hez azt a kis idomot ami a fejidom két oldalán van és a légbeömlő csövet takarja el nagyon kellene de semmi ötletem nincs hogy honnan lehet szereszni bontott/használt is tökéletesen megfelel előre is köszi
CSODA TORTENT!
visszatert a motorom !
nem vicc,tegnap a rend orei lefoglaltak a jelenletemben, es hazatolhattam. igaz hianyzik a fel lelke,mert azt nem talaltuk,de allitolag azt ma kapom vissza. ilyen aprosagok mint henger, hengerfej, karbisor,komplett hutes, idomok. ne mtetel
termeszetesen az a f.sz ne mvolt jelen, az apja adta at.na nehogy mar o ilyen aprosagokkal foglalkozzon,mint az ellene elindult eljaras! de addig jar a korso a kutra,mig ket skinhead ossze nem tori...
irtam:) igaz szegedi arak,de azert viszonyithatsz. szelepallitas, karbiszinkron,vezermulanccsere 38E pez.meg kis aprosag is volt mellette. ebbol 16-18 volt a vezermulanc. szoval kb egy 20-asbol kijott a szelepallitas es a karbiszinkron. termeszetesen keszulekkel,nem fulre ment a szinkron:DDD
na én ugyanugy nem látom a te oldalad, ne tudom erröl a forumrul miért nem lehet odavándorolni ? érthetetlen. de esliemyspace@freemail.hu a myspace cimem igy keress rá akkor talán megtalálsz. a csütörtököt szoptam mert megcsusztak egy meloval igy azt csütörtökön kell befejeznem , igy a héten egyetlen szabadnapom is oda. de amint tudok szerezni egy napot hivlak és megyunk motort nézni. sorry és beszéljunk, és megyek.
köszönettel eslie
nem vagyok fent az iwiwen mert nem szeretem. de már itt van a telcsiszámod nállam. és felhivlak a héten hogy akkor csütörtökön mikor tudnánk összefutni és elmenni megnézni a mocit.http://home.myspace.com/index....
ez egy myspaces_URL
ha rám vagy kiváncsi.
eslie
amugy probáltam kitölteni az itteni reg lapot de valamiért nem menti el az adataim. amocimrol meg csináltam fotokat és tagnapelött orba szájba kerestem öket és nem találtam meg. :(
én erzsébeten lakom, most még elöl van a moci de nem tudod meghallgatni a hangját mivel ugye eltört a kerék és a kipufcsövet is megzuztam, emiatt nem olyan hangja van mint kéne :( de tavasszal szivessen megmutatom , addigra megcsináltatom ugyis, meg ki is megyek veled arra a karancsi pályára , én is probára tenném magyam. viszont én kimennék akkor lehet csütörtökön megnézni a mocit hogy milyen állaponak örvend, nem csak a szive :)
eslie
köszi
eslie
Más fzren sem láttam még.Meg minek?Jobban hül
itt kinezed ami kell(keresobe "FZR 250" v "FZR250"),kontaktolsz az eladoval,kuldi-e magyarorszagra, es ha igen,megveszed. erdemes elotte mindent letisztazni,mielott licitalsz. javaslom a paypal rendszert,biztonsagos es olcso.
érdekelne hogy nem -e tud valaki fzr 250 -hez azt a kis idomot ami a fejidom két oldalán van és a légbeömlő csövet takarja el nagyon kellene de semmi ötletem nincs hogy honnan lehet szereszni bontott/használt is tökéletesen megfelel előre is köszi
Ha valakit érdekel, maradt pár fölösleges cucc, melyektől szivesen megválnék.
EBC szinter első fékbetét-garnitúra 90%-os. 5000,-HUF
Haynes manual FZR600-hoz: 6000,-HUF
FZR600 első féknyergek: 8,000,-HUF
Ha valakit érdekel, szóljon!
visszatert a motorom !
nem vicc,tegnap a rend orei lefoglaltak a jelenletemben, es hazatolhattam. igaz hianyzik a fel lelke,mert azt nem talaltuk,de allitolag azt ma kapom vissza. ilyen aprosagok mint henger, hengerfej, karbisor,komplett hutes, idomok. ne mtetel
termeszetesen az a f.sz ne mvolt jelen, az apja adta at.na nehogy mar o ilyen aprosagokkal foglalkozzon,mint az ellene elindult eljaras! de addig jar a korso a kutra,mig ket skinhead ossze nem tori...
köszönettel eslie
ez egy myspaces_URL
ha rám vagy kiváncsi.
eslie
amugy probáltam kitölteni az itteni reg lapot de valamiért nem menti el az adataim. amocimrol meg csináltam fotokat és tagnapelött orba szájba kerestem öket és nem találtam meg. :(
eslie