meselj mar ebay-rol hogyan szoktal venni. en is nezegettem mar de ugye oda az atutalas kb 2500HUF plusz koltseggel jar plusz 25-30 Euro a szallitas ha jol nezegettem ha ezeket hozzaszamolom az arhoz mar nem annyira buli meg egyet sem utottem le emiatt. vagy tevedek? illetve mik a tapasztalataid Teged meg romanok nem probaltak ott atverni? jo balheik voltak mar ebayon...
ez engem is erdekelne. legjobb emlekeim szerint mar a 400-as blokk is szelesebb mint a 250-es. azt is csak atalakitasokkal hutocserevel stb lehet beletuszkolni de ha vki 600-ast is belepreselte az erdekelne...
az FZRclub oldalan a linkek kozott talalsz par bontot. a majoshazinal es a racsideponal tuti van 250-es FZR alkatreszek. ha olcson akarsz,es tudsz angolul,meg van egy kis eszed akkor meg ebay. az itthoni arak toredekeert is be tudod szerezn iaz alkatreszeket. en altalaban onnan szoktam szerezni alkatreszt.
lemered colostokkal a kulso atmerot, meg belul a felfoato pontokat a fekhez, es kesz:) bar egyszerubb,ha a kozel van hozzad,es a torottet elviszed es osszehasonlitjatok,abbol tuti ne mlesz gond:) a PDF-be nncs leirva a kerek merete?
OK! Megbeszélhetjük a gumit! Felvettem én is a kapcsolatot a srácal azt mondja hogy 3,5 x 17 -es a felni! Szerintem nézd meg a régi felnidet , ha minden igaz irja a méretet rajta valahol!?
Köszi, de nekem komplett kellene, csak a műszaki állapota nem érdekel. Amit használok az már meg van, csak hobby-s. Ezt kellene legalizálni. De az árakat nézegetve valószínű, hogy hozok egyet külhonból és azt fogom forgalomba helyezni és a mostani pedig alkatrész fog lenni, bár sajnálnám megbontani, mível karcmentes gyári állapotú.Majd teszek fel képet. Üdv Mészi
sziasztok ! kérdezni szeretném hogy nem-e tud valaki mondani nekem egy két yamaha bontót vagy valamiféle motorbontót mert alkatrészeket keresek a motromhoz mert ma kifordultak elém az utcánkban kocsivan és sérült a motoron az elsö teleszkóp, a sárvédö, elsö gumi defektes lett és megrepedt a jobb oldalsó idom mert ahogy meggörbült a teleszkóp a gumi nekiért a spoilernek sajnos így jártam! ha valaki tud ólcsón teleszkópot és elsögumit az legyen szíves írja meg elsö gumi mérete asszem 100/akárhányas dunlop arrowmax elöre is köszönöm
az a felni biztosan nem belpiacos motorra valo hanem sokkal nagyobbra. nem akarok kimenni mar a garazsba de nezd meg az eredetidet es ugyolyan meretut keressel egyebkent a menetstabilitasod meg fog valtozni foleg kanyarban ugyanez vonatkozik a gumira. vagyis a 100/80 max 90/90re modosithato de akkor kanyarban stabilabb egyenesben pedig instabilabb lesz a gep mint egyebkent.
Hali!
Kösz szépen de 120/70 van rajta és valami hasonlót méretet keresek!Ja és felvettem a Yamamotos Szilveszterel a kapcsolatot, tök rendes fickónak tűnik! Holnapra összeállit egy körülbelűli árajánltot a szervizre! Mondta hogy elég ritka ez a mi vasunk és nagy pénzeket fog érni!
ezt már én is megtaláltam , de nem tudom hogy ez a felni jo e a 250 es fzr be. irtam már a srácnak de ö sem tudta, most megkértem hogy nézze meg mekkora az a felni , ha másnem a gumin. nekem a felni kell szoval ha jo nekem megbeszélhetjuk a gumit, mert azon nem láttam sérülést és azt idén vettem, szal annak még jonak kell lennie. kösz eslie
Látom kanizsai vagy, bár még sosem láttalak
Egy ilyen csodát észrevennék bár mikor
Jövőre ha elmenne a hondám, valószínűleg fzr következne, lehet csak 400as, csak lépcsőzetesen
Minden jót, vigyázzatok magatokra!
Üdv: Edem
itt meg leled a választ.
amugy sárvár mellett van
hi eslie
http://www.pannoniaring.hu/
Osztrák határ mellett van. Kiskunlacházán van valami reptér, voltatok már?
Kösz szépen de 120/70 van rajta és valami hasonlót méretet keresek!Ja és felvettem a Yamamotos Szilveszterel a kapcsolatot, tök rendes fickónak tűnik! Holnapra összeállit egy körülbelűli árajánltot a szervizre! Mondta hogy elég ritka ez a mi vasunk és nagy pénzeket fog érni!