Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
keress gugliba rá hogy fzr klub extra ilyne extra.hu-s webcímen van a maygar klub, és ott azt hiszem fenn van. vagy kuuurajji úr szokott ilyesmit tudni, mivel ha már menni nem tud, legalább utánanéz ennek-annak.
Hali!

Nekem egy FZR250 -esem van 90"-es kiadás és abban kérném valakinek a segítségét,hogy mennyire kell állítani a szelephézagot rajta?

Előre is köszi!
nem adod el a plekód addig? vagy kölcsön? mondjuk 5ezerér kölcsönbe míg meglesz a motorod? ha lezúzom kapsz újat. no?
nem sok haladas van,a rendorseg var,en varok,o meg elissza apenzem,es az idegeim. a szatunanal van a legolcsobb,ugy tudom. www.szatuna.hu
ma lesz fejlemeny,ha isten is ugy akarja
ha ez is olyan biztos,mint a tavalyi,nyugodt vagyok. a gep egy resze van nalam csak. meg ki kell csengetnie a teljes javitasi osszeget,amit en kifizettem neki,+ henger, hengerfej,gyertyak,gyertyakabelek,trafo,egy kis idom,+ egy hutocso. ja meg az indito kulcs
de ma jon,es ideadja,mar 3-jara
soha nem lesz abból motor vaze.. inkább azt mondd meg hol lehet nem 15-20ér átlátszó vagy szines de félig átlátszó plekót kapni hozá? most otthon áll amotor? van haladás? elvitted máshoz?
OK! Ha aktuálissá válik hívlak! Őszintén szólva ha nem muszály nem veszem meg! A vevőm függvénye! Köszi!
amugy vissza lett szolgáltatva a gép teljes egészében?
figyi nem cseszegetlek de idén lesz a találkozó
dehogy,hova gondolsz de addigra mire FZR-es tali lesz,sztem kesz lesz
csak nem készen van?
max a motorom kaphatod meg egy korre
link
na akkor cseszhetem. a találkozon be akartalak cserkészni.
zoli kuldj mar egy peldanyt azokbol az e-mailokbol a cimemre,h tudjam mivel/kivel allok szembe. koszi
kicsit gondolkozzál már ember mielőtt beszélsz!
kiegeszitenelek. 250-esbol van 2kr, 3ln1,2,3,4,5,6,7 :)
amugy stimmel:)
? what? milyen tarskeresos e-mailokat? nem is tudom az emilcimedet. ne idegesits mar! az en e-mail cimem {feca81 kukuc freemail ponty hu} errol az emilcimrol kuldott neked vki? kotve hiszem,mert senki nem ismeri a jelszavam. direkt mas a jelszavam hozza, mint barmi mas egyebhez. legyszives elobb engem kerdezz meg,es ne forumon becsmerelj! mellesleg a csaladom buszke ram,es nem vagyok buzi.koszi szepen. majd ha lesz tali, akor ott megismersz,es meglatod,h eselytelen, h en ilyet kuldjek.
Figyi megbeszélhetjük a tükröt! Hivj ha még érdekel, a számom 06209396467
Hali! Gyors volt a válasz :) Köszi
Az idomok apróbb darabjai,amiben a kapcsolo van baloldalt. A fejidom,nem tudo jó e lenne mert nekem a lámpák alatt van a levegő beömlö. A motor a bal oldalán csúszott,aztz kéne rendberaknom.
Valamint komplett kuplung kosár,első telók,a féktárcsám üt ugyhogy az is, meg a letakarható ülés komplett ha van. Egyenlőre ennyi,de még lehet hogy más is kell majd. láncvédő müanyag is.
FZR
hangcucc a zfzr-be!
Persze hogy megvannak még! Milyen alkatrészek kellenek még?
Hello!
Érdekelnek az idomok,ha aktuális még. Van más cucc is?