keress gugliba rá hogy fzr klub extra ilyne extra.hu-s webcímen van a maygar klub, és ott azt hiszem fenn van. vagy kuuurajji úr szokott ilyesmit tudni, mivel ha már menni nem tud, legalább utánanéz ennek-annak.
nem sok haladas van,a rendorseg var,en varok,o meg elissza apenzem,es az idegeim. a szatunanal van a legolcsobb,ugy tudom. www.szatuna.hu
ma lesz fejlemeny,ha isten is ugy akarja
ha ez is olyan biztos,mint a tavalyi,nyugodt vagyok. a gep egy resze van nalam csak. meg ki kell csengetnie a teljes javitasi osszeget,amit en kifizettem neki,+ henger, hengerfej,gyertyak,gyertyakabelek,trafo,egy kis idom,+ egy hutocso. ja meg az indito kulcs
de ma jon,es ideadja,mar 3-jara
soha nem lesz abból motor vaze.. inkább azt mondd meg hol lehet nem 15-20ér átlátszó vagy szines de félig átlátszó plekót kapni hozá? most otthon áll amotor? van haladás? elvitted máshoz?
? what? milyen tarskeresos e-mailokat? nem is tudom az emilcimedet. ne idegesits mar! az en e-mail cimem {feca81 kukuc freemail ponty hu} errol az emilcimrol kuldott neked vki? kotve hiszem,mert senki nem ismeri a jelszavam. direkt mas a jelszavam hozza, mint barmi mas egyebhez. legyszives elobb engem kerdezz meg,es ne forumon becsmerelj! mellesleg a csaladom buszke ram,es nem vagyok buzi.koszi szepen. majd ha lesz tali, akor ott megismersz,es meglatod,h eselytelen, h en ilyet kuldjek.
Hali! Gyors volt a válasz :) Köszi
Az idomok apróbb darabjai,amiben a kapcsolo van baloldalt. A fejidom,nem tudo jó e lenne mert nekem a lámpák alatt van a levegő beömlö. A motor a bal oldalán csúszott,aztz kéne rendberaknom.
Valamint komplett kuplung kosár,első telók,a féktárcsám üt ugyhogy az is, meg a letakarható ülés komplett ha van. Egyenlőre ennyi,de még lehet hogy más is kell majd. láncvédő müanyag is.
Nekem egy FZR250 -esem van 90"-es kiadás és abban kérném valakinek a segítségét,hogy mennyire kell állítani a szelephézagot rajta?
Előre is köszi!
ma lesz fejlemeny,ha isten is ugy akarja
de ma jon,es ideadja,mar 3-jara
link
amugy stimmel:)
Az idomok apróbb darabjai,amiben a kapcsolo van baloldalt. A fejidom,nem tudo jó e lenne mert nekem a lámpák alatt van a levegő beömlö. A motor a bal oldalán csúszott,aztz kéne rendberaknom.
Valamint komplett kuplung kosár,első telók,a féktárcsám üt ugyhogy az is, meg a letakarható ülés komplett ha van. Egyenlőre ennyi,de még lehet hogy más is kell majd. láncvédő müanyag is.
Érdekelnek az idomok,ha aktuális még. Van más cucc is?