Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alakul a molekula
remélem soikaknak tetszik r1 idommal az 1000 es
node még korántsem néz ki ugy ahogy kifog
Tavasszal benne vagyok én is az fzr találkozóban!
De most mit akarsz?Szöges gumival menjünk?

MÉG VALAKI?!TAVASZIG SZEDJÜK ÖSSZE A BANDÁT VALAHOL!
Üdv!8pénzért oda adom mind a kettőt, nem nagy cucc és egy lakkozás még ráférne!
Persze! Német FIGHTERS magazinból vannak!
basi ezek utcai divat street fighterek nem? mondjuk nagyon jól néznek ki
Mennyit fordítasz a V2 -re?
nekem a 250es ára 550volt, ami a részletek miatt egy 7kiló körül áll meg. ahhoz képest jó.
az az oldal tele van kamu adatokkal,érdemes megnézni néhány pontosan ismert modellt
Köszi mégegyszer! Látszik h zsír gépek az FZR-ek, mert az enyémnek 132LE-t mértek tavaj a FullGasban! Mondhatni h semmit sem vesztett a 135LE-höz képest! De megmondom őszintén, nekem a V2 felé húz a szívem uh most ott tartok h fájószívvel ugyan, de megválnék tőle. 450e-re hírdettem szerintetek ez rendben van? Ja és van egy alkatrészmotorom is eladó ha esetleg valakit érdekel!
Itt + tudjátok nézni:
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Új első és kb:1000km-es hátsó fékbetétek!
Csokki oldala pedig tényleg qrva jó!
Nagyon állat ez az oldal! Végre reális adatokat tudttam meg a gépezetről.
http://www.motorcyclespecs.co....

ezen az oldalon rajta van minden motor gyártási évekre lebontva adatokkal.
Ez is!
Néhány FZR Streetfighter!
Hali! Tükröm az nincs hozzá! A "87-"88 modellek ha jól tudom 135 vagy 138 LE -vel jöttek ki ! Az EXUP-os pedig 145 LE -vel! Egyszerű az EXUP kérdése! Ha fekete a blokk akkor nem EXUP os! A két blokk csak külsőre hasonlít egymásra ! Más a főtengely más a henger stb...
A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc, miegymás.
Egy srác odamegy egy már jó ideje ücsörgő lányhoz:
- Veled nem táncol senki?
- Nem.
- Akkor feltennéd a virslit főni?
Csáá! Tavasszal jó volna együtt gurulni az fzr-es bandának! (Július-augusztus németben leszek) Igazából eddig még nem volt olyan h mindenki motorja egyszerre lenne jó de majd most
Ja és még valami q vagy feri vagy qray miért küldözgetsz buzi társkeresős emailt? ráadásul saját névvel. Csak hogy tudja mindenki. Családod biztos büszke rád. rohadt buzi, szégyen gyalázat
B.U.É.K. mindenkinek.
csere esetleg nem érdekel alkatrészekre? ven egy 350-es jawa motorom. müszakival vagy nélkül.
üdv.gábor
kezd alakulni a jarganyod:) gratulalok hozza!
az fzrclub honlapjan vent van a 250-es FZR osszes alkatreszenek bontott abraja.ot tkikeresheted.
bontokban,markakereskedesben,es kulfoldon:) sjna a belpiacosok eleg nehez esetek.bar pecsen van ket bolt,ami rendel alkatreszt belpiacosokhoz is.termeszetesen "megfelelo" aron. itt ertsd,nekik megfelelo:) ha erdekel megprobalom kideriteni,melyik ket boltrol van szo
sajnos elroppent a jo hir:( azota sincs meg a henger,meg a hengerfej,meg a penz.ja meg nehany aprosag,teszem azt utocso,gyertyak,gyujtokabelek,trafo:(
Hát ez igazán jó hír! Örülök.
onnan tudnád hogy exup-os hogy hallas zegy villanymotor-hangot gyújtásráadáskor, ahogy oda-vissza megforgatja a szelepet. nekem pl (de sztem nektek is) a nyereg alattról bovden megy a blokk alá, a kipuffhoz.