Köszi mégegyszer! Látszik h zsír gépek az FZR-ek, mert az enyémnek 132LE-t mértek tavaj a FullGasban! Mondhatni h semmit sem vesztett a 135LE-höz képest! De megmondom őszintén, nekem a V2 felé húz a szívem uh most ott tartok h fájószívvel ugyan, de megválnék tőle. 450e-re hírdettem szerintetek ez rendben van? Ja és van egy alkatrészmotorom is eladó ha esetleg valakit érdekel!
Itt + tudjátok nézni: http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Új első és kb:1000km-es hátsó fékbetétek!
Csokki oldala pedig tényleg qrva jó!
Hali! Tükröm az nincs hozzá! A "87-"88 modellek ha jól tudom 135 vagy 138 LE -vel jöttek ki ! Az EXUP-os pedig 145 LE -vel! Egyszerű az EXUP kérdése! Ha fekete a blokk akkor nem EXUP os! A két blokk csak külsőre hasonlít egymásra ! Más a főtengely más a henger stb...
A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc, miegymás.
Egy srác odamegy egy már jó ideje ücsörgő lányhoz:
- Veled nem táncol senki?
- Nem.
- Akkor feltennéd a virslit főni?
Csáá! Tavasszal jó volna együtt gurulni az fzr-es bandának! (Július-augusztus németben leszek) Igazából eddig még nem volt olyan h mindenki motorja egyszerre lenne jó de majd most
Ja és még valami q vagy feri vagy qray miért küldözgetsz buzi társkeresős emailt? ráadásul saját névvel. Csak hogy tudja mindenki. Családod biztos büszke rád. rohadt buzi, szégyen gyalázat
bontokban,markakereskedesben,es kulfoldon:) sjna a belpiacosok eleg nehez esetek.bar pecsen van ket bolt,ami rendel alkatreszt belpiacosokhoz is.termeszetesen "megfelelo" aron. itt ertsd,nekik megfelelo:) ha erdekel megprobalom kideriteni,melyik ket boltrol van szo
onnan tudnád hogy exup-os hogy hallas zegy villanymotor-hangot gyújtásráadáskor, ahogy oda-vissza megforgatja a szelepet. nekem pl (de sztem nektek is) a nyereg alattról bovden megy a blokk alá, a kipuffhoz.
remélem soikaknak tetszik r1 idommal az 1000 es
node még korántsem néz ki ugy ahogy kifog