Aha! Semmi baj, sőt hálás vagyok a felhomályosításért! (azért írtam 90-est, meret ez van a forgalmiban) Akkor az enyém nem exup-os ugye? Nem tudod véletlenül h ezek hány ló-val jöttek ki gyárilag? Ja (!) és esetleg balos tükröt? Köszi!
El kell hogy keserítselek! A motorod (ami a képen van) nem "90 es! "87-"88 ban jött ki! Fekete blokk 998 cm3 !"89-től ezüst színü blokkal jött ki 1002 cm3 ! Ja és ez már EXUP rendszerű volt! A kipufogó rendszerben van egy forgó szelep! Alacsony fordulatszámon növeli a forgatónyomatékot! ( vagy mi )Más a váza más idomok más futómű! Szóval teljesen más modell! Bocsi!
Szevasztok! Teljesen új vagyok itt, uh bemutatkoznék! Kornélnak (KOKO) hívnak és Somogy megyei
vagyok! Van egy 90-es 1000-esem, amire szeretnék venni valahol egy bal visszapillantót, mert néhány hónapja egy fehér Opel egy balos kanyarban magával vitte! Hálás lennék, ha vki segítene találni egyet!
Mindenkinek előre is köszi! Üdv: KOKO
semmi gond vele csak egyik haveromnak beszart a zxr-e és néztünk egy fzr-t 87-est és nekem talán jólenne bele az enyémbe az első villa de még az se biztos neki meg a blokk ha belemenne ezért kérdeztem! mert a kawán kilyukadt a blokk és elhagyta az egyik hajtókart és kigyulladt alatta a motor szal nem járt jól és kurva drága hozzá az alkatrész
hali érdekelne hogy egy zxr 250-es vázba belelehetne-e rakni egy fzr 250-es blokkot meghogy a 87-es fzr asszem(2kr típus) eleje a villaszárak ha kell a villabefogók is hogy azok belemennének -e a 3ln fzr-be 94-es évjáratú
Tuti ott lennék akárhol is lenne!