Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem fasza lenne!
Tuti ott lennék akárhol is lenne!
Markoati barátom megint felvetette az FZR tali ötletét. Szerintetek?
áááááá mennyünk már motorozni! hiányzik már a Most powerfull angry japan :)
Aha! Semmi baj, sőt hálás vagyok a felhomályosításért! (azért írtam 90-est, meret ez van a forgalmiban) Akkor az enyém nem exup-os ugye? Nem tudod véletlenül h ezek hány ló-val jöttek ki gyárilag? Ja (!) és esetleg balos tükröt? Köszi!
El kell hogy keserítselek! A motorod (ami a képen van) nem "90 es! "87-"88 ban jött ki! Fekete blokk 998 cm3 !"89-től ezüst színü blokkal jött ki 1002 cm3 ! Ja és ez már EXUP rendszerű volt! A kipufogó rendszerben van egy forgó szelep! Alacsony fordulatszámon növeli a forgatónyomatékot! ( vagy mi )Más a váza más idomok más futómű! Szóval teljesen más modell! Bocsi!
Szervusz masterix mennyiért adod őket? Igazából nekem csak a bal kellene!
írtam a motoromról a boncteremben.
Szevasztok! Teljesen új vagyok itt, uh bemutatkoznék! Kornélnak (KOKO) hívnak és Somogy megyei
vagyok! Van egy 90-es 1000-esem, amire szeretnék venni valahol egy bal visszapillantót, mert néhány hónapja egy fehér Opel egy balos kanyarban magával vitte! Hálás lennék, ha vki segítene találni egyet!
Mindenkinek előre is köszi! Üdv: KOKO
ja, így jobban elférek, meg nem nézegetek hátra.
direkt nincs tükröm, amúgy mennyi? me öcsinek se lenne rossz..
Üdv!
Ha érdekel van egy pár eladó tükröm a 750röl! Karbon kevlár bevonattal.
nem .
eladta 1 liter tablettás borér
A tükröket elvitte a cica?
aham néztem már ezt is ez a tiéd gyönyörű motor
Made in Hungary!
nemtom, sasold meg a képeket hátha látsz valamit, majd még keresek: http://www.bikepics.com/member...
Biztos összekókányolt főtengely volt benne!
nincs véletlen egy képed fzr telóról vagy egyben vagy szétszedve mer nem találok
hát ezaz amúgy pöpec gép volt de nem sokáig bírta alatta talán 600 km-t
ahelyett hogy fzr-t vett volna..
semmi gond vele csak egyik haveromnak beszart a zxr-e és néztünk egy fzr-t 87-est és nekem talán jólenne bele az enyémbe az első villa de még az se biztos neki meg a blokk ha belemenne ezért kérdeztem! mert a kawán kilyukadt a blokk és elhagyta az egyik hajtókart és kigyulladt alatta a motor szal nem járt jól és kurva drága hozzá az alkatrész
minek? neked az egyik utolsó kiadásu fzr-ed van. mi baj azzal?
hali érdekelne hogy egy zxr 250-es vázba belelehetne-e rakni egy fzr 250-es blokkot meghogy a 87-es fzr asszem(2kr típus) eleje a villaszárak ha kell a villabefogók is hogy azok belemennének -e a 3ln fzr-be 94-es évjáratú
köszi
Plexim sajna nincs!
új képek: