nekem nyáron simán szivató nélkül, és most a nulla fokokban kel la szivató hogy menjen, bár elindulni elindul anélkül is ha nagyon akarokm csak le szoktt áélíni, így szivatóval indítom amivel gyakorlatilag pöccre indul, max páradik fordulatra, és indulás után még lejjebb is kell vennem a felére kb a szivatót hogy ne forogjon nagyon.
Sziasztok!
Yamaha FZR 600R-em van(1994-es) és rohadt nagy a holtjátéka a kuplungnak(2-3-4 cm, még ha teljesen kitekerem az állítókáját akkor is....). Lehetséges e hogy ennyire meg van nyúlva a bowden, vagy lent ( a lánkeréknél) kell állítani a kuplungon(ha igen akkor merrefelé kell tekerni a csavart?)
Előre is kösz!
Hát az enyémnek 25C fölött már nem kell szivató még hidegen se.Óvatos pici gázzal pöcre indul.
10C körül szivató és pici gáz és már dübörög is.A kompresszióm nem tudom,de szerintem jó,olajat nem
eszi.
Sziasztok lenne 2 kérdésem. Minuszokban hogyan indul be az fzretek? Az enyém még melegben is általában szivatóval indul hidegen ilyenkor pedig csak köszörül de nem röffen be(bár fz-m van de ua.). Motorgenerál megvolt és szelephézag karbiszinkron kompresszió(9-9,5bar) mind rendben korához képest jó. A másik kérdés a dynojet eléssel kapcsolatos, mennyibe kerül, érdemes e és honnan lehet beszerezni?
Hát ez érdekes.Most meglepődtem !(Énmég nem néztem a neten a fogyasztást)
De egy biztos,mi se szoktunk lassan vezetni motort.Ami a csövön kifér.IMÁDOM A SZÁGULDÁST,DE ÉSSZEL!Jövőre lesz szar,ha kiépítik a hátulról is fotózó kamera rendszert az autópályákon.
Na majd kitalálnak erre is valami okosságot.
egy ezres azé fogyaszt pl.. a superbikosoknak 16litert sikerült mewgetetni az R1el, ghostrider-féle egyéletes nintendot játszva.. nekem ia a bő 5 liter autópályán 140el jött ki, de pályán körönként 2-3 leszabbal nem merem megmérni mennyit eszik..
Hát sztem is rohadt sok, de már utánaolvastam teszteknek és ott is azt írják rá, hogy legóvatosabb vezetés mellett 6,5-7 liter, hajtva simán 10. Még jó hogy nem az az én mocim.
Ez tényleg jó fogyasztásnak mondható, remélem az enyém is beéri majd kb. ennyivel. Amúgy többre gondoltam, bátyám motorjából kiindulva. Az ilyen tempónál 10 litert benyakal. 750-es GSX-R-e van.
Cső! Itt a fórumban már egyszer leírtam a 2292 és a 2295-ös hozzászólásban, hogy én is hasonló cipőben jártam. Márkaszervízbe ne vegyél, nagyon drága. Ezt a címet hívjad fel, bármikor hívhatod és számomra barátságos áron futárpostával küldte. Bár nekem km spirál kellett, de mindenféle bowdennel foglalkoznak. Van egy Szolnoki címem is, ha előkerül, akkor azt is küldöm. Sok sikert.
diákhitel? nem azért h beugassak, de az sem egy okos üzleti megfontolás.
minden esetre ha rá voltál szorulva, akkor vedd semmisnek az ugatásom :) csak az egész egy nagy lehúzás
Sziasztok!
Yamaha FZR 600R-re(1994-es) kellene nekem kuplungbowden(a gyári megnyúlt mint a piii....)
Hol tudok ilyet olcsón szerválni, vagy esetleg van e vkinek fölösbe egy, ami nincs megnyúlva(az volna a jó, ha olyan lenne mint a gyári, tehát a karnál van benne egy 90fokos hajlítás...)
Kb milyen árban dobnak egy ilyet utánam?
Előre is kösz!
Üdv
Yamaha FZR 600R-em van(1994-es) és rohadt nagy a holtjátéka a kuplungnak(2-3-4 cm, még ha teljesen kitekerem az állítókáját akkor is....). Lehetséges e hogy ennyire meg van nyúlva a bowden, vagy lent ( a lánkeréknél) kell állítani a kuplungon(ha igen akkor merrefelé kell tekerni a csavart?)
Előre is kösz!
Nem tudja vki a z FZR klub honlapcímét?
Köszike!
10C körül szivató és pici gáz és már dübörög is.A kompresszióm nem tudom,de szerintem jó,olajat nem
eszi.
De egy biztos,mi se szoktunk lassan vezetni motort.Ami a csövön kifér.IMÁDOM A SZÁGULDÁST,DE ÉSSZEL!Jövőre lesz szar,ha kiépítik a hátulról is fotózó kamera rendszert az autópályákon.
Na majd kitalálnak erre is valami okosságot.
túl sok superbikeot olvasol haver :D:D
najó énis
A 10lityót sokallom.
Különben nagyon szupi kis gép.
minden esetre ha rá voltál szorulva, akkor vedd semmisnek az ugatásom :) csak az egész egy nagy lehúzás
Esetleg érdekel valakit egy eladó shox tipusu kétrészes összecipzározható börruha,piros fekete xl-es vatta új 50000papirért
250Km-es mocizás volt.Szerintem NAONJÓÓÓ!
Yamaha FZR 600R-re(1994-es) kellene nekem kuplungbowden(a gyári megnyúlt mint a piii....)
Hol tudok ilyet olcsón szerválni, vagy esetleg van e vkinek fölösbe egy, ami nincs megnyúlva(az volna a jó, ha olyan lenne mint a gyári, tehát a karnál van benne egy 90fokos hajlítás...)
Kb milyen árban dobnak egy ilyet utánam?
Előre is kösz!
Üdv