srácok nincs valakinek elfekvöben egy 250 es fzr első felni, vevö lennék rá mert az enyimen eltöröt :( valami barom az utközepén hagyott egy táblatarto talpat ha tudtok ilyett vagy tudjátok honnan tudnék szerezni azt megköszönném. eslie
érdekel a dolog valamikor megnézném akkor élöben , felirtam a számod konzultáljunk hogy mikor tekinthetem meg :) sajni rohad sokat dolgozom de akkor valahogy csak ki tudok menni oda. neked a hétköznap vagy a hétvége jo inkább?
eslie
tok egy R1 idomzatot ijjet mint tiéd, Mike Tamás pályaidomzata volt, kétféle plekóval aszem. egyik barátomnál van, és el szeretné adni első rendes ajánlatér, majdnem én vettem meg, de végülis szeretem frézit ahoigy van.. ha érdekel szójá! :D
Látványosan nem kell, hogy üzemképes legyen. A papírok, a rendszám meg egy olyan motor amit műszakira el lehet tolni.Tudomásom szerint a műszaki vizsgának nem feltétele, hogy a motor üzemképes legyen. A fék,az elekromosság legyen jó, a többit már én megoldanám. Ha válogathatok akkor fehér-piros színű kellene.Köszi
Üdv mindenkinek!
Nem tud valaki eladó FZR250?
Leginkább a papirjaira lenne szükségem, tehát az állapota mindegy. Az a lényeg, hogy a nevemre tudjam venni és a műszaki vizsgákon át lehessen tolni. Köszi
nemtom, dugó tuti kell, a motor persejezve van, szal ha fúrni is kell(bár nem hiszem az sem nagy költség..). azért nem csináltam meg mert jöt a jahaha, és inkább ebbe teszem a pénzt. azért még kikaptam a dugót, blokkot, de úgy megrekedt a projekt. 100ér viheted . óbudán van a motor amúgy, ha érdekel 06707711708.
adamfzr! köszi szépen! hát igen egyenlöre simora tellett... de sztem megalapozni a dolgokat arra elsö osztályu mert ha ezzel megy akkor utánna nagyobb motor már csak megszokás kérdése...
Üdvözlettel:MityaTT
jobb mint a szinyó, de sztem kevésbé agilis mint egy mai motor. sztem ha azoin megtanulsz, akkor bármivel király lesző. hátra rékúrsz egy geccinagy fogaskereket, oszt jónapot.
ezen belul megkeresitek a tipusokat (jobb oldali menu), azon belul fzr 250. ott kidob egy vacak kis oldalt,ahol a linkek talalhatok.letoltes egyertelmuen a jobb gomb/mentes maskent-tel tortenik.egyebkent csak megnyitja. sry,de ennyi ido alatt nem tudok professzionalis oldalt osszedobni:)
van meg egy FZR400-as manualom is,amiben ha jo llattam van nehany kapcsolasi rajz is.idovel az is felkerul,persze majd a fzr400-ashoz.
na msot nekem vn par pdf-em, barmily meglepo:) h eze nvan-e nyomatekgorbe azt ne mtudom.azt tudom,h az osszes alkatresz rajta van,meg par dolog meg.meg nem neztem at teljesen,mert 21 mega, es 192 oldal.
mivel ugy tunik mocskos sokunknak van 250-es FZR,ezert arra gondoltam csinalok neki egy linket. fel orat kerek,aztan megprobalom belinkelni ide acuccosokat.
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy "91-es belpiacos fzr250r-em és megadta magát a műszeregység.
Arra gondoltam, h kimérem a fordulatszámmérő jeleit és építek rá egy ledes fordulatszámmérőt, de ha már ílyen nagy fába vágom a fejszémet, akkor emellett eltörpül az az ötletem, h teszek a fordulatszámmérőbe egy elváltóledet. A képlet egyszerű, ahhoz a ledhez ami azt a fordulatszámot mutatja ahol lebukik a nyomatékgörbe, bekötök egy villogó ledet és már mutatja is, h hol érdemes elváltani. Mostmár csak egy nyomatékgörbe kellene, de hijába hajkurászom a neten, nemigen találom.
Ha vki tudna segíteni, nagyon megköszönném, esetleg ha vki próbálkozott már hasonlóval, szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
Előre is köszi!
nézegettem a neten hogy mennyit kostál most egy ilyen és ugy 200-250 e körül vannak de azok mennek. meg kénne tudni hogy mennibe fájna a renberakása mert én nem vagyok egy ilyen nagyszerelő, mert bár konyitok valamennyit a mocikhoz de szerintem a házi szerelés sose lesz olyan amilyennek kell lennie. csak a dugo halt el? hol tartod amugy mert lehet hogy megnézném ha nincs nagyon messze. ha kiderül hogy jo lenne nekem akkor ott esetleg alkudozhatnánk. eslie
Ezt most találtam a képesmotoron http://kepesmotor.hu/felni/i?p... ! Nekem csak a gumi kellene róla!