Ha jól olvastam, akkor elvileg ez a méret jó:
JT ASAHI lánc (azonosító: J428H.130)
* Távolkeleti gyűrű nélküli erősített meghajtólánc
* Mérete: 428/130
* A termék ára: 4100,- Forint
Csak nem tudom, hogy minőségileg 4100forintér mit kapok...
most neztem kepeid,vagany az a hatso lampabura.honnan loptad? illetve mennyibe fajt? ma lehet visszakerul a moccom,telen rendberakom,most mar sajat magam, nem bizom masra, es aztan elkezdem csinositani.
neked is felajanlom,adsz egy e-mail cimet,v irsz az enyemre (feca81 kukuc freemail ponty hu) es elkuldom azt a PDF-et,amiben szinte minden le van irva a 250-es FZR-rol.gumimeret,asszem lancmeret is szelephezagok, olajtipus, gyertyatipus,minden.
nemtom mennyiér adjam, mert kell bele dugó, mer az bezony kilukadt, persze egy 170ezres felújítás után 1700kilóméterrel, szal valamit elállított a szerelőkoma.. 91es. van doboza is. bejáratásnál pl az oovatos tempo, amikor egyáltalán nem pörgött a motor 90körül volt, ami nem rossz egy iylentől, én szerettem, de fazsom kilett mikor szétment. most kiszereltem a blokkot, kikaptam a dugót, és itt álll a projekt. bármijen használható ajánlat érdekel, mert nekem itt van frézi, meg az FT500am, szal ha ésszerű árat mondasz viheted.
Kicsit áttcsinálom az egész gépet
Leszedtem az elejét is és rájöttem hogy az elsö telokat miket meg szerettem volna javittani,olyan rossz az egyik belöle hogy csere.Idáig még ne4m jutottam odáig hogy lecseréljem másikra.
összefoglalva :) azt akarod mondani , hogy ezek szerint hosszabb túrákra is alkalmas két személlyel. mondjuk te fel mernél ültetni egy csajt és elindulni vele mondjuk prágába? vagy ahoz már kevés a gép :) persze nem sietsz csak ugy ráérössen.
amugy a tied hány éves , és mennyiért adod ? van rolla képed ?
eslie
hát ami azt illeti nekem van egy red roseom ami el is ado.. eccő mentem 140et vele, (utolag kiderül hogy ne mvolt faszaa valami szal akár több is...) két személűjjel 100at simán, akkor még a power sem nyiilik ki nagyon. kéynelmes volt, bomba első fékkel. még írok ha akarod csak megyek. kéárdezzél addig.
ádam, tökre szeretnék kérdezni valamit, mivel látom hogy használtál már aprila red rose t és én meg sehol nem találok rolla egy leirást ami a tapasztalatokat illeti. tudnál néhány felvilágosito válszt adni nekem?
ha igen akkor ezek lennének a kérdéseim.
aprila red rose 125
mennyi a vége?
hány lóerő?
utaszosebbeség?
kényelem?
2 személlyel?
hosszab turára alkalmas e? lehet e rá pakolni? és mennyire megbizható?
és a saját véleményedre is kiváncsi vagyok, milyen tapasztalataid vannak rolla.
amugy jomagamnak is egy fzr 250 esm van, de azzal nem nagyon lehet messzebb menni föleg ketten ezért keresek valami kissebb de teherbiro mocit amivel lehet barangolni.
segítséged elörre is köszönöm. eslie
a láncszetthez csak annyit tennék hozzá, hogy érdemessebb az erösitett lácot venni (ha nincs pénzed o gyürűsre) én már használtam a simát és az erősitetett is és az a 1500 ft amivel többe kerül megéri mert nem kell annyiszor utánahúzni. szal szerintem azt vedd meg. A láncszett is legyen az eredeti, nem véletlenűl igy rakták össze.hiszen igy a gyorsulás és az utazo sebeség is optimális marad.
Hali mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek az fzr 400-as megfelelö lenne-e streetfighter motornak? Még elég kezdö vok a nagyobb motorok terén ezért is kérem a segitségeteket... eddig simsonnal probálgattam, de jövöre nagyobb motor vételét tervezem. Segitségeteket elöre is köszi!
bemégy a bootba ott kataloogusbol nézk ki. én a tombikerben 13.400-ért vettem cakpakk a szettet, erősített gyűrű nélküli lánc, plusz a két lánckerék. előre meg kisebbet vettem hogy jpobban gyorsuljon.
JT ASAHI lánc (azonosító: J428H.130)
* Távolkeleti gyűrű nélküli erősített meghajtólánc
* Mérete: 428/130
* A termék ára: 4100,- Forint
Csak nem tudom, hogy minőségileg 4100forintér mit kapok...
Leszedtem az elejét is és rájöttem hogy az elsö telokat miket meg szerettem volna javittani,olyan rossz az egyik belöle hogy csere.Idáig még ne4m jutottam odáig hogy lecseréljem másikra.
amugy a tied hány éves , és mennyiért adod ? van rolla képed ?
eslie
ha igen akkor ezek lennének a kérdéseim.
aprila red rose 125
mennyi a vége?
hány lóerő?
utaszosebbeség?
kényelem?
2 személlyel?
hosszab turára alkalmas e? lehet e rá pakolni? és mennyire megbizható?
és a saját véleményedre is kiváncsi vagyok, milyen tapasztalataid vannak rolla.
amugy jomagamnak is egy fzr 250 esm van, de azzal nem nagyon lehet messzebb menni föleg ketten ezért keresek valami kissebb de teherbiro mocit amivel lehet barangolni.
segítséged elörre is köszönöm. eslie
Szerintetek milyen lánc-láncméret, típus, lánckerék kell egy 250-es FZR-re? Lehet, hogy lassan cserés de nem tudom milyet vegyek.