legalabb aterzed,mit erzek:) junius 20-an motoroztam utoljara a sajat "nagy"motorommal. igaz volt egy cbr125-os is,de az nem sajat, es motoroztam mar simsonnal is,de az meg nem nagy motor:)
elvonasi tunetek jelentkeznek eleg durvan.
huzodik,ahogy az lenni szokott.elvileg tegnap megkaptam,gyakorlatilag a garazs ures
mint kiderult a motor olyan allapotban van,ahogy odavittem.szet va nszedve,az alkatreszek meg a vilag kulonbozo pontjain javitas alatt. ehhez kepest mar tobbszor mondta,h ossze va nrakva,meg minden.nem tudom hogy tudta osszerakni alkatreszek nelkul,de biztos varazslo. mindenesetre tegnapi elbeszelesunk alapjan ma viszem el, immaron 300.-jara
a gond az,h a nyomozo is piszkalja mar, es ma kel ljelentenie a nyomozonak,h atadta-e mar a gepet.es hat ez tegnap elmaradt.ebbol neki lesz gondja nem nekem,mert barmikor hivott,en felvettem,es maximalisan alltam a dolgokhoz. egyszoval,meg motor nincs,baj az van,ideg az van,en meg nezek ki a fjembol tehetetlenul.
azert az tulzas,h nincs nekik. en a 250-eshez kerestem ket uels kozotti idomot,es tudtak volna szerezni, pedig belpiacos. igaz az ara horribilis volt. 14.000Ft azota szereztem ebay-rol 3.000-ert:P
javaslom az ebay-t mint alkatresz forras.rengeteg van,es egesz jo aron, meg postakoltseggel is! pl egy komplett blokk ebay-rol nekem 50E ft-tal olcsobb,mint itthon a bontoban,es ebbe mar benne va na postakoltseg!
Voltam a Yamaha Citynél én is, de csak érdeklődés képpen...Korrekteknek tűntek, farok idomot kerestem a 750-re, végignéztük a robbantott ábrákat, de aztán amikor kiderül, hogy ez belpiacos akkor elhajtottak. Bár az 1000-é ugyan az, szinte biztos...és az európai úgy tudom...
ahha, nem a vácin lax? mert pár hete sztem téged láttalak, befelé mentem a városba asszem és jobb oldalon állt a motor meg te. egyből megakadt a szemem mennyire gyönyörű állapotban van. ezekhez képest enyém szemétre való..
Hali!
Köszi az infót!Rájuk kerestem a neten és azt hiszem fel is veszem velük a kapcsolatot. Az ár az tényleg nem volt semmi, viszont gondolommegérte és jó munkát végeztek! Aszem kezdem is a gyüjtögetést! Amúgy itt nem messze tőlem a Lehelen van egy szerviz (yamaha city) nem tudsz - tudtok rólla valamit?Árfekvés, megbízhatóság, garancia...stb
ez az r1es 8decis fogyasztás kamu, szerintem ennyit nem esznek 250000 km után se, kérdezzetek meg csak egy olyat akinek ilyenje van.
Nehogymá majdnem annyi olajat egyen mint az enyém, de ez 2t! :)
Ha az r1 8deci olajat eszik ezren az már régen rossz
olajcsere periodusonként ha jo ablokk utána sem kell tölteni
Az fzr az más tészta az naon is szereti
Hali masterix!
Nekem Pécsett csinálták a Yakomoto bt.Szoktak járni Pestre, levitték, visszahozták. Enyémnek annyi volt a baja amikor megvettem, hogy a generátor hajtó lánc zörgött mert meg volt nyúlva. Na most ennek a cseréjéhez szét kell húzni a blokkot teljesen, és ha már szétszedték kicseréltek benne mindent ami rossz volt.Tömítések,szimmeringek,generátor lánc ugye, kuplung lamellák, kinyomó rúd, főtengely-hajtókar csapágyak,szelep lapkák,porlasztó fúvókák,olaj, olajszűrő, levegő szűrő, karbi szinkron + váz alkatrészek:lánc koptató, hiányzó csavarok, kerék csapágyak, szimmeringek, teló szimmering+olaj.
Lényegében vázig lecsupaszították és mindent megcsináltak amit kellett.Bizony nem volt olcsó, olyan 300eFt. Én is Castrolt rakok bele 20W50-t (szerintem ez nem szintetikus).Eszi nekem is, de csak akkor ha pörgetem.Olyan 8 ezres fordulat felett.Ha az alatt maradok, akkor semmit nem eszik...Egyébként állítólag az R1 Yamahának a megengedett olajfogyasztása 8dl/1000km....Én most cseréltem olajat Castrolt raktam bele, meg Metabondot. Hátha....
elvonasi tunetek jelentkeznek eleg durvan.