Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a Hornetet elfogadnám, de a krúzerek, meg a nagy disznó gépek nem az én világom.
Jó az a hely, irtó jót lehet kanyarogni. Ma is vagy 2x átmentem, meg voltam Szlovákiában is, volt 1-2 király üres szakasz, kicsit kifüstöltem a gépet.
volt: tl1000r, aprilia mille, új hornet, shadow1100, yamaha venture, két 1700-es yamaha, egy pan european, egy harley. átlegben 4-5x akkora volt a hengerűrtartalom mint nekem.. Éssss, ki érte át elsőnek a hegyen?
Mielőtt nagyobb motort vettem, nagyon szemeztem az Fzr-ekkel, meg te amúgy is sokat írsz ide, szóval emlékeztem a fehér lámpára, egyből kiszúrtam:D De ha jól láttam rajtad kívűl csak nagy böszme gépek voltak, azok nem kellenének huzamosabb használatra, jó az az Fzr, nekem tetszik.
amugy egy szelepállítás, esetleg vez.mlánccsere menynibe fáj? lehet télen meg kéne iylesmiket jáccani, de szelepet mindenképpen megnézetném. gyertyát mennyinként cseréltek?
ja, egyből levadásztad a szakadék motorom, mi a a sok csili szép gép között!
nekem 100 kilómmal egészen jól halad a vas ott. délutánra 3000 pénz, dabas mellett van, M5, vagy 5ös uton kell menni. szal nézd meg van ottani videóm fenn, de ott nem mentem nagyon, eléggé kopott gumival is lapra lehet tenni az fzr-t. szal tök szériában is okés. guminyomást kell beállítani hogy jó legyen, de abban nem tok segíteni én is csak tapogatózom. most akarom bekeméányíten ia futóművet, me kicsit nehéz vagyok a mocchoz, meg vettem rá rövidebb áttételt, jövőre nagyon gyilkos leszek ott!
Áháá, szóval titokban engem követtetek
Akkor jól sejtettem. Kicsi a világ
meg pont utánad mentünk kifelé is a városból, láttam ahogy a körforgalom utána ahol mi kimegyünk dobogókő felé, szal utána egy uccával dobtál egy balos. nna, jó vagyok?
jja, az én vótam.
Adamfzr, lehetséges, h téged láttalak ma Esztergomban a Bazilika alatti Sétányon, korzón vagy mi az? Ugyanolyan fehér lámpás fzr volt.
ja meg még az hogy ha pályázni szeretnék kell valamit változtatni a motoron? gmuikat vagy valamit ?
csáó azt szeretném megkérdezni merre található ez a kakucsring mennyi a nevezési díj meg ilyen alapadatok még elég kezdö vagyok ilyen téren elöre is köszi
Hali!
Köszi szépen tök rendes tőled! Hol újittattad fel? És menyibe került? Én is el szeretném vinni szervizbe tavaszal, karbiszinkron, olajcsere stb.Habár állitólag májusban volt és azóta kb 2000 van benne. Szerintem nagyon eszi az olajat, 1000km-en kb.8dl-t!Most castrol gp 20w50-es van benne, ha jól tudom ez szintetikus....meg szeretném próbálni ásványival, mivel ezek a régebbi gépek állitólag arra vannak optimalizálva, és igy talán nem lessz akkora étvágya!?. De fogalmam sincs mivel próbálkozzak!Te mit használsz?
Szia Lajcsi40!
Érdekel a motor, elérhetőség jó lenne!
Az enyém: engertz@pannongsm.hu
Zoli
most hirtelen nem vagom,milyen boltot ajanlottam akkor,ha tobbet tudnal mondani rola,lehet beugrik.rengeteg boltot megkerestem mar,szoval fogalmam sincs.az ebay-t tudom ajanlani,sok jo cuccost lehet onnan beszerezni,mint ahogy tettem en is.
egy éve van meg a moci, most nyáron mentem vele ötezer km.-t. nagyon jó kis motor, de hozzá kell tennem, hogy az enyémet tavaly télen teljesen felújították ától cettig
Új alkatrész van hozzá az utolsó csavarig bármit be lehet szerezni ahhoz képest hogy belpiacos.
Bontóval próbálkoztam de nem sok sikerrel inkább úgy döntöttem maradok az új alkatrésznél.
Ha valamiben tudok segíteni szólj bátran
Üdv!
A hátsó űlés milyen álapotban van? Szerinted peszol a 750 esre!Ja és mennyit kóstál? Az üléstartó segédváztól nem akarsz megszabadulni?
őőő az elképzehető, hogy nem emláékszem pontosan, de ez rémlik... És az olajos dolgot is csak ízért írtam, hogy hátha segítek azzal, hogy elvileg az a blokk nem eszi... Pedig haver nem kímélgette szegényt...

Elf? hümm nekem is az van a hyoba, bár az félszint, 10W-40 HP4 Moto nemtommi Én akartam, elötte a szervíz repsol 15W-50 et tett bele, no az nem tetszett, sűrű volt, a váltó könnyen akadozott tőle pl esőben, és vaalhogy nem volt szimpatikus... Elötte a castrol actevo az jobb volt, és most az Elf nagyon szimpi...
Üdv!
Örvendek márkatárs! Gyanitottam hogy elég ritka... itt a forumon is találkoztam kétkedőkkel! Bontoban azért lehet hozzá találni alkatrészt ha ugy adódik?Neked mióta van meg a motor? Mi a véleményed róla? Ja és honnan tudok szerezni 18-as 170-es hátsógumit?! Az enyémet sikerült bevinnem a munkahelyemre, ott rengeteg időm van vele foglalkozni, tehát készül a téli pihenőre!
szia masterix

végre egy márkatárs tudtad, hogy ez az fzr750 elég ritka bringa? Engem nyáron nagyon csúnyán megtréfált az ac pumpa. egyszerűen elfogytak róla az érintkezők...
szép estét. nem árt utána járni a biztosítóváltásnak. nekem ilyen adatok jöttek ki.
MÁV
2.908 Ft 11.631 Ft
K&H
4.386 Ft 17.544 Ft Az Ön jelenlegi biztosítója
GenerTel
5.741 Ft 22.962 Ft
Generali
6.043 Ft 24.173 Ft
Allianz
6.210 Ft 24.840 Ft
KÖBE
6.497 Ft 25.986 Ft
Union
6.522 Ft 26.088 Ft
Garancia
7.752 Ft 31.008 Ft
Groupama
9.183 Ft 36.732 Ft
Signal
14.250 Ft 57.000 Ft
UNIQA
16.153 Ft 64.611 Ft
TIR
39.646 Ft 158.584 Ft

a tir-en erősen gondolkodom
Hello!
Feri, ebben a pdf-ben egy könyv van bescannelve, ezeket csináld végig bátran, de sose más/vagányság miatt... de lehet hogy már olvastad is, mindegy. Szelepszár szimeringeket akarok venni, írtad nemrég hogy tudsz valami jó boltot ahonnan érdemes venni (extrás fzr oldalon) majd megírnád nekem ide vagy infoban van az emailem, oda?
köszi

http://myfreefilehosting.com/f...
3yk 250-es FZR-ben ugy tudom nem letezik. 1HX 2HX... 5HX van tudtommal.bar lehet tevedek:)