Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

apropo nem lehet kapcsolni ezeken a lámpár csak a tompitottat meg a távolságit? valaki segitsen üdv!
üdv tegnap vettem egy 1000 es fzrt:) már most imádom:) üdv:)
nincs kulonosebb valtozas, bementem tanukihallgatasra, ott megkerdeztek,h hogy vagyok:) nade komolyan, megkerdeztek, fenntartom-e amit eddig elmondtam,mondom igen.akarok-e vmit hozzafuzni,mondtam,h javitsak ki a cimet,mert elb.sztam az utcanevet.kijavitottak.a nyomozo azt monda,meg ezen a heten el akar menni hazkutatasra,lefoglaljak a motort,ekkor szol nekem,h megvan.aztan felertekelik,es egy honap utan visszakapom.oellene meg elindul az eljaras.visszamondani mar nem lehet,szoval igy is ugyis sziv.
tegnap amugy felhivott,kerdezte feljelentettem-e.mondtam igen. akkor most mit csinaljon?vigye a motort a rndorsegre?mondtam nem kell,de biztos orulnenek neki.ugyis mennek hazkutatasra. azt mondta ok,nincs semmi gond,szia.nem ertettem mire mondta,de biztos.aztan kikapcsolta a ltelefont,es csak este kapcsolta vissza.irtam neki,elhozhatja hozzam is ,hirtelen felindulasbol ezt elfelejtettem:D
Szia. Siófoktól nem messze Nagyberényben.
Szia!
Igen Eladó minden.Hívj és megbeszéljük.0630/857-3743
üdv.:Gabesz
Hali.Engem érdekelne több alkatrész is az fzr400-ból, pl: főtengely,szelep,dugattyú,hajtókar,km óra,benzinpumpa.Ha ezeket eladnád akkor légyszi közöld velem.Üdv.Fecó
Q!
na mi a helyzet?
A telefonbn nem kérdeztem merre van a motor?
Szombat 5 vasárnap 5 hétfő 2 fok.
Szombat felhős vasárnap havaseső-eső, hétfő eső.
Na? Mikor menjünk?
Mellesleg szombat munkanap.
Tegnap egy rövidet mentem, már majdnem tök sötét volt, de olyan jó idő volt.
Mióta van meg a vas?
szia. probald a www.szatuna.hu
van aki rövidített az áttételen a 250esen vagy 400ason?
Sziasztok

KEresek 250es FZR-re plexit, ha vaklakinek van eladó szoljon
köszi
Szia!
Hívj fel és megbeszéljük.Kitalállunk egy árat ami mindenkinek jó.
Üdv.:Gabesz
Szia!
Hívj fel és megbeszéljük.Kitalállunk egy árat ami mindenkinek jó.
Üdv.:Gabesz
azon ne muljon szívesen megcsinálom neked. " szeretem a sört! persze ez nem célzás akart lenni arra hogy amikor megyek cserélni legyen otthon behűtve" hétévégn nem voltam fent a mátrában. vasárnap voltam a ringen. de ha jó idö lesz a hétévégén akkor fel kénne menni.
Voltál a 7végén a Mátrában?
Én vasárnap igen. Volt egy bukás is pont előttem, nem nagy de a GSX1400 sokba fog kerülni. A srácnak szerencsére nem lett baja.
Akkor legközelebb megcsinálod nekem?
Az olajcsövet jobb oldalon leveszed, olajhűtő le, fedél le, majd addig forgatod amig a kipuftól nagy nehezen ki tudod venni a filtert?
Szia engem a műszerfal és a kormányvégek , az olaj és a vízhűtő érdekelne.külön és egyben.
Köszi
A múltkor Kecskeméten a Toyota szervizben kináltak 2 gyári lámpát, megvan a srác telefonszáma ha érdekel.
szia.
idomok+ lámpa+ fejidom tartó konzol=ft? egyben és külön külön is érdekelnek az árak.
üdv.gábor
Ja telefonszámom:30/857-3743 Bármikor hívhatsz
Ha valaki érdekel.Van egy eladó FZR-em.Egyben vagy alkatrésznek.Osztrák nem helyezhető forgalomba.Jó motor friss olaj, szűrő. nem füstöl. irányár 180 ezer
lenyegesen macerasabb:) arrol nem tudok nyilatkozni,h azt hogy kell cserelni:(
szintén zenész. nem is annyira macerás az a csere.
nekem nem "külső" szűrőm van( mint az autókon általában), hanem csak filtert tudok cserélni. ezért macerásabb.