Sziasztok! Nekem nagy segítsegre lenne szügségem. Az van , hogy az olaj dugó ami lezárja az olajtartát az eltört. Ha valaki tudja hogy honnan szerválhatnék 1-et az légyszi írja már meg. Előre is köszi.
Bazsikaa:szedd ki a gyertyákat, égesd ki gáztűzhelyen,gyertya nélkül indítózz egy párat, hogy kiszellőzzön, majd töltsd fel az akksit fullra. Utána indulni fog.
Hát lehet.
De majd belejövök...De azt nem értem hogy 1 hónapja meg simán indult...a benzin tuti jó...100-as mind1 tavasszal úgy is megy szervízbe..karbiszinkron ,szelephézag, olajcsere
ertom,akkor az valoszinu a 2kr tipus.acelvazas,ugye? ha jol emlexem a 2kr adatai is szerepelnek a leirasban,legalabb is nem ternek el nagyon a 3ln-tol. mindenfelekepp nezd meg azt a honlapot,amit irtam. tudom, onreklam,de erdemes:)
rengeteg minden okozhatja ezt. elso korben en is a hidegre tippelnek. ha ez nem jon ossze,akkor ereszd le a karbibol a benzint,es engedj bele ujra.lehet a benzin minosege sz.r. elkepzelheto az is,h valamit felkapott,vmi koszt,es az ne makar kitisztulni.takaritsd meg a gyertyakat,es allitsd be a hezagot. nezd meg a legszurot,lehet olyan poros volt,h a para ami most igen surun jelentkezik total eltomitette.probald kitisztitani,ha szukseges. ja es meg vmi,ne oninditozd,inkabb tologasd.tudom ego,de az onindito draga,hidd e ltapasztalat:) ha ezek nem jonnek be,akkor jonnek a koltsegesebb megoldasok. ha mindet kiprobaltad,johet a kompresszio meres,gyertyacsere,karbiszinkron, szelephezag allitas. de ezek elott az elso mondatokban leirtakat probald ki,sztem te meg nem tartasz itt,ahol en
a tied 3ln 3:) ugy tudom 93-tol kezdtek gyartani v talan 94-tol. a motortipusat ne kerdezd,azt nem vagom annyira jo,talan 3hx,de az bele va nvesve a blokkba felulrol,valahol a benzinszivattyu alatti reszen.
A fejidomba való belső idom (amiben a kapcsoló is van) az megvan a jobb és bal is kapcsolóval! Mind a kettő javított! A kuplung is megvan kompletten tűgörgő nélkül! Az idommal együtt megkapod az egészet 20 ért! Ha OK! Holnap rakok fel képet az idomról és a kuplungról is! Ezen kívül van még egy jobbos oldalidomom ami egy helyen lyukas (csúszott) !
Cső! Innen lehetkinézni, de Louis-os Saito márkájú az zsír és a louis.dekeresőjével ki lehet nézni vagy Louis eladó katalógusában benne van http://www.varta-automotive.hu...
Jóvan! sárga nyakkendő majd lesz rajtam, olyan mint a motorom de télleg csaktanácsolni tudom ha találtok egy spamot ne kombináljatok hogy kinek a nickjére hasonlíthat
mert amit belinkeltem képet ahol az rózsaszín színű ott az enyém piros ahol metál fehér ott az enyém simafehér ahol az metál kék ott az enyém ilyen csúnya kék szal ez már a gyári mintára lett otthon átfestve
mert akitől vettem mondta hogy nem tetszett neki a gyári rózsaszín színe ezért átfújták
De majd belejövök...De azt nem értem hogy 1 hónapja meg simán indult...a benzin tuti jó...100-as mind1 tavasszal úgy is megy szervízbe..karbiszinkron ,szelephézag, olajcsere
http://www.varta-automotive.hu...
mert akitől vettem mondta hogy nem tetszett neki a gyári rózsaszín színe ezért átfújták