akit erdekel,uj fejlemenyek a motor ugyeben! sajnos nem eppen jok
felhivtam a nyomozot. azt mondta megvolt a hazkutatas, meg a mult heten,ahogy igerte,de nem talaltak (mily" meglepo). tegnap ujra elmentek, es nem hivott,azaz megint nem talaltak otthon (eze nis meglepodtem). mondtam,h hivott, eselkerte a szamot,amin elertem.kozoltem,h az,ami a jegyzokonyvben van,de csak 10 percig volt elerheto. innentol kezdve ne mtudom mit fognak csinalni
nekem a szervizkonyv azt irta,h ha szurot is cserelek,akkor 2,2-t kell beletolteni.lehet ez csak kulso szurosnel igaz. az,hogy gyorsan lefojt,jelentheti azt,h mar oreg volt az olaj,es inkabb a viz tulajdonsagait mutatta,mint a rendes olajet.(magyarul a viszkozitasa "tonkrement"). en 2,5-ot toltottem bele,es akkor lattam csak a szintet a kis ablakon.majd utana meg 5 decit kellett par szaz km utan.mert mocskosul ette a sizntetikusat.vegul adalekkal felsuritettem, es onnantol nem ettte,mig tonkre mnem ment:) ha adsz egy e-mail cimet adok egy PDF dokumentumot,amibe le van irva a 250-es FZR osszes gyari adata. aszelephezagokto la gumimereteken at egeszen a gyertyahezagokig minden.
Hali!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy űléstaró konzolja fzr 750 r - hez, vagy tipje hogy honnan tudok ilyet szerezni? ( az a fémváz ami az űlést, hátsósárvédőt, űlésidomokat tartja) Előre is köszi!
na. oloj le lett eresztve. fekete ahogy kell , szürű lecserél, előírt 2 liter beleönt, de most van fura dolog: eddig ha csak éppen leállítottam a motort, egyblőp láccott olaj a nézőablakban. most percek után folyt vissza annyi hogy az alján láccon. mikor töltöttem be utána míg nem forgattam meg a moccot pont középen volt. leheccséges hogy ez a normális állapot, és eddig volt túltöltve?
gyari konyv szerint 10w30-as v 20w40-es megy bele. gyakorlatilag ilyet talalni szinte lehetetlen:)
en 10W40-est tettem bele,ette,de szerette:) most ha vegre visszajon,es felujitom,valsozinu megprobalkozom az asvanyi 20W40-essel.
Sziasztok! új vagyok itt az fzr-es fórumban szal nem sok mindenkit ismerek! érdeklödni szeretnék nincs-e valakinek 250-es fzr-re plexije. akinek van légyszi szóljon elQre is köszi
Lesz eladó fzr 1000 trapézlámpás idomgarnitura kompletten! lámpával új plexivel olcsón! akit érdekel irjon a reeeman@freemail.hu-ra.... én meg vennék jobb oldali kormánykapcsolót! jah és az ülés is eladó!
áh nagyon köszönöm bár nekem kabocsó szerintem ki van törve:S a jobb oldalibol a kapcsoló faszba kéne egy olyat szerezni..... átépitem a sast mutatok egy két képet
De lehet ugyanúgy mint az autókon v a legtöbb motoron: jobb kéz lámpa be ill helyzetjelző bekapcs, tovább húzod a gombot tompított.
Bal kéz tompított/távolsági, ill fénykürt.
felhivtam a nyomozot. azt mondta megvolt a hazkutatas, meg a mult heten,ahogy igerte,de nem talaltak (mily" meglepo). tegnap ujra elmentek, es nem hivott,azaz megint nem talaltak otthon (eze nis meglepodtem). mondtam,h hivott, eselkerte a szamot,amin elertem.kozoltem,h az,ami a jegyzokonyvben van,de csak 10 percig volt elerheto. innentol kezdve ne mtudom mit fognak csinalni