Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akit erdekel,uj fejlemenyek a motor ugyeben! sajnos nem eppen jok
felhivtam a nyomozot. azt mondta megvolt a hazkutatas, meg a mult heten,ahogy igerte,de nem talaltak (mily" meglepo). tegnap ujra elmentek, es nem hivott,azaz megint nem talaltak otthon (eze nis meglepodtem). mondtam,h hivott, eselkerte a szamot,amin elertem.kozoltem,h az,ami a jegyzokonyvben van,de csak 10 percig volt elerheto. innentol kezdve ne mtudom mit fognak csinalni
nekem a szervizkonyv azt irta,h ha szurot is cserelek,akkor 2,2-t kell beletolteni.lehet ez csak kulso szurosnel igaz. az,hogy gyorsan lefojt,jelentheti azt,h mar oreg volt az olaj,es inkabb a viz tulajdonsagait mutatta,mint a rendes olajet.(magyarul a viszkozitasa "tonkrement"). en 2,5-ot toltottem bele,es akkor lattam csak a szintet a kis ablakon.majd utana meg 5 decit kellett par szaz km utan.mert mocskosul ette a sizntetikusat.vegul adalekkal felsuritettem, es onnantol nem ettte,mig tonkre mnem ment:) ha adsz egy e-mail cimet adok egy PDF dokumentumot,amibe le van irva a 250-es FZR osszes gyari adata. aszelephezagokto la gumimereteken at egeszen a gyertyahezagokig minden.
Hali!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy űléstaró konzolja fzr 750 r - hez, vagy tipje hogy honnan tudok ilyet szerezni? ( az a fémváz ami az űlést, hátsósárvédőt, űlésidomokat tartja) Előre is köszi!
na. oloj le lett eresztve. fekete ahogy kell , szürű lecserél, előírt 2 liter beleönt, de most van fura dolog: eddig ha csak éppen leállítottam a motort, egyblőp láccott olaj a nézőablakban. most percek után folyt vissza annyi hogy az alján láccon. mikor töltöttem be utána míg nem forgattam meg a moccot pont középen volt. leheccséges hogy ez a normális állapot, és eddig volt túltöltve?
Lehet alkudni!
Csak mondtam egy árat.Polgárdi bontós mondta öket!Már alatta vagyok.
Srácok alkudni lehet!Én csak mondtam egy árat.A motor még bontatlan minden van.Nem szívesen bontom meg.De másra kell a lóvé.Gsx-r-t pofozgatom.
senki nem szolt nekem meg.majd ma felhivom a nyomozot,h elvegeztek-e a hazkutatast. se szerelo,se nyomoz,lehet testverek?
Hello!

gyari konyv szerint 10w30-as v 20w40-es megy bele. gyakorlatilag ilyet talalni szinte lehetetlen:)
en 10W40-est tettem bele,ette,de szerette:) most ha vegre visszajon,es felujitom,valsozinu megprobalkozom az asvanyi 20W40-essel.
na mi a stájsz a motorral?
Voltam, de csak egy kis kör-M.háza ig. Vissza Abasár.
Ez nekem is sok. Abban maradtunk a bontó árai alá megyünk mélyen A benzin csap "nyitója"?
Nekem 600-as gépem van és van hozzá gépkönyvem,abban azt írja,hogy jó bele a 10w40 és a 20w40 vagy 50 is.
250esbe milyen olajat tettetek? én 10w40est céloztam meg és utántöltésnél azt is tettem bele, de a neten találtam olyat hogy20w40es megy bele.. no?
jáj teso háá szeginy vagyok! álkudnyi lehet belüle?
Szia! Műszerfal 15000Ft. Kormányvégek 2000ft
Üdv.:Gábor
Szia!
A burkolatok 30000FT lámpák 8000ft fejidomtartó 5000ft.Ha érdekel hívj.
Üdv.:Gabesz
hali.
bocsi csak most jutottam gép közelbe. voltál motorozni? szerintem kicsit hideg van hozzá.
hali nézd meg a www.szatuna.hu -un
Sziasztok! új vagyok itt az fzr-es fórumban szal nem sok mindenkit ismerek! érdeklödni szeretnék nincs-e valakinek 250-es fzr-re plexije. akinek van légyszi szóljon elQre is köszi
Lesz eladó fzr 1000 trapézlámpás idomgarnitura kompletten! lámpával új plexivel olcsón! akit érdekel irjon a reeeman@freemail.hu-ra.... én meg vennék jobb oldali kormánykapcsolót! jah és az ülés is eladó!
ez még csak ugy rá van hajingálva.......
áh nagyon köszönöm bár nekem kabocsó szerintem ki van törve:S a jobb oldalibol a kapcsoló faszba kéne egy olyat szerezni..... átépitem a sast mutatok egy két képet
sztem meg nincs is osszerakva,szoval az atnezessel ne mlesz gond:)
De lehet ugyanúgy mint az autókon v a legtöbb motoron: jobb kéz lámpa be ill helyzetjelző bekapcs, tovább húzod a gombot tompított.
Bal kéz tompított/távolsági, ill fénykürt.
Sztem tüzetesen nézd át a biztonság kedvéért ha visszakerül hozzád!