Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

YAMAHA FZR 1000 EXUP eladó.
Nagyon tökéletes motorral, EXUP, törzskönyves, 2009-ig műszakival, friss olajcserével, költözés miatt eladó.
Ára: 360 eFt
06-70/502-6989
Sikerült mgcsinálnom a töltésem! feltöltöm ma az akksit és megmérem pontosan mennyi.
Nekem japo, de a műszerfal sztem már cserés. és nem működik
a 250esre miylen láckereék köll? mert szedtem le iylen katalógust, de abban scak yilen számok vannak..
a piros lámpa az azt jelzi ha át léped a 80km/h. gondolomneked is belföldi a gép.
A polgári perhez az én esetemben számla is tartozott bizonyítékként, de az se ért szart se.
Az ügyvéd ír egy fizetési meghagyást, azt kifizeted, a bíróságra beviszed, az illetékeket megfizeted. Kiküldik neki, ő küld egy Kifogást válaszként, Te a perhez megint befizeted az illetéket az ügyvédet...stb évekig. Elkeseítő. A motor köröztetése lopás miatt sem rémisztené meg? Bár ha az összes papírja nála van.
sajna en is fenyegetoztem a rendorseggel,es sztem nem vette komolyan. gondolom nem hitte el,h eddig elmegyek. elmentem. most mar szivhatja a fogat.a jegyzokonyben is megvan,h feljelentessel megfenyegettem. bizonyitani is tudom,ott az sms. ha polgari per lesz,mire kell keszuljek? ugyvedet fogadni,fizetni,stb?
Az kemény.
innen nem igen tudok segíteni. én ha nem tudnám telefonon elérni smsben megírnám neki hogy azonnal hívjon fel és adja vissza a motort és a lovét este 8 ig. mert még ma megteszem a rendőrségen a bejelentést. Nekem volt 2 hasonló esetem, és bejött. Igaz az egyiknél nem a rendőrséggel fenyegetőztem, (itt már a polgári per 2. fordulója előtt voltunk)hanem azzal hogy nem kell a lóvé mert eladtam a tartozást olyannak akinek biztos hogy 1 napon belül fizetni fog. 1 óra múlva faxolta a bizonylat másolatát hogy utalta a pénzt.
na ez egy rettento jo kerdes ha minden igaz szegeden, es azon belul is a hobiart presszo mogott egy garazsban.legalabb is kb egy honapja meg ott volt.aztan elkerult egy masik garazsba,amit nem tudok hol van,es most allitolag visszakerult ugyanabba a agarazsba tegnap.de ezt mind az o elmondasa alapjan tudom. latni mar legalabb egy honapja nem lattam a motort.ha lattam volna,mar reg nalam lenne
Hol van helyileg a motor?
Szia! Az biz elég karcsú. Bár nem vagyok villamossági szerelő, de két évig tanították és emlékeim szerint 14,2 még jó de 14,4 az amit tanítanak. sajnos egy lakástűzben elégtek a könyveim, de majd utánanézek pontosan. este rámérek a fordra is és megírom azt is.
km órában a piros lámpa?
tegnap a fesz.szabályzót kerestem rajta hogy azt is megmérjem, de meg se találtam rajta.
majd ma világosba.
hidd el,mar 15-en vannak a kornyeken,akik segitenenek megagyalni.elnek is a lehetoseggel,ha volna ertelme. de azert ne mtudom elhozni,mert sosincs ott,es megtalalni lehetetlen.csak telefonon beszelunk,azon is csak akkor,mikor felveszi.10 alkalombol jo ha 3x felveszi. mar startra keszitve van allitva egy utanfutos auto ,ami 3/4 ora nbelul ott tud lenni, + egyfurgon,ami 10 percen belul,es meg van egy aki esetleg segitene. mar csak az kellene,h elkapjam,es mehet a dolog,de nem vagyok kepes elkapni! bezzeg a penzert mindig pontosan megjelent...
megtettem a feljelentest.most varom en is a fejlemenyeket.amugy meg probaltam a feljelentes elott is felhivni ot is,meg az apjat is,eredmenytelenul. amugy csalas vadjaval indult meg a nyomozas.ha bebizonyosodik,akkor szivni fog rendesen.
a gond az,h naiv voltam,rettento nav. azt mondta egy het alatt megcsinalja a motort,igy semmi papir nincs.se a penzrol,se a motorrol.raadasul otthagytam a forgalmit,a torzskonyvet mindent.soha tobbet nem csinalok ilyet,mar 1000Ft-rol is kerni fogok papirt!igy megszivni vmit.egy motor es 95.000Ft banhatja. tegnap megneztuk,meg a nevemen van a motor,ez jo jel!
írd be a keresőbe hogy majosháza, bontó. ott csinálnak, javítanak idomot is. ha meg szépen kéred talááán kitalálhatunk valamit matricára is, pl nekem is mi csináltuk az fzr-t.
neem megszorul ha nem MEEGIINT megszorult.
a motorszerző hadjáratban énis benne vagyok ha nem a rendőrös utat választod.
szerintem keresd a bontoban. olcsobban meguszod. de ha én a helyedben lennék akkor elöbb utána járnék mindkettö verzionak
Sziasztok Skacok! Van egy 2007-es 600-as fazer S-em. Sajna egy kanyarban elcsúsztam a villamossínen. A fejidom, oldalt a blokkon a Yamaha felirat sérült, és az ülésnél lévő kapaszkodó tört. Cascom van, de 300 ezer a limit. Érdemes beleugrani vagy innen onnan betudom szerezni én is? Előre is köszi a segítséget. Zé
erröl márkot kérdezd meg szerintem. neki ha jol tudom egy ducati van fent. a 600-éval mit kezdesz?
Sziasztok!
Melyik ülésidom rakható fel minimális átalakítással egy FRZ 600R-re? R1? Ducati?
vazze. ezt a szívást amit kaptál ettöl a csirátol. én már szét ütöttem volna a picsába, már engem idegesit ha kell valamiben segitség akkor szolj és elmegyünk hozzá a motorért.
szia. járok még motorozni, de inkább a mátrába mostanság. én nekem olyan gondom van hogy ha a lámpa rajta van akkor egy idö után hal meg az akksim. most kezdte el ezt nem régen. lámpa nélkül okés. még nem volt idö utána nézni. nekem 13.7 volt van töltéskor " lehet itt a probléma? " remélem valamikor össze futunk és gurulunk majd egyett kettöt.
na várom a fejleményeket. Egyébként van róla papirod h elvállalta?
na, motor nincs,feljelentes van.most kerdeztem meg hogy kell,es meg a mai nap bemegyek a kapitanysagra es megteszem.ezutan azt csinal,amit akar.igy jart.
Szia! Ha van egy digitális multimétered (ha nincs akkor legyen !)( sokszor ku..va jól jön! 1000-1500 ft TESCO, OBI...stb) azzal rámérsz az akkumulátor pólusaira aminek alapból 12,4 körül (inkább fölött) kell lennie, ha járó motornál teszed ugyanezt akkor elvileg tölt a generátor és akkor ennek az értéknek 14,4 voltnak kell lennie.