na jo,de minde nmasnap mondta:D sot volt olyan,h egy nap tobbszor is,h meg nincs kesz,de 2 ora mulva hivjam:)
en is idegesitenem,hidd el,csak nem a pestieket,hanem a szegedieket:D
azért ez eőr politikai jellegő állítás, mivel olyan 100napja vagy max 150 lehet ott, és nem hisze mhog minden nap mondta, tehját az állításod a legkevésbé sem helytálló... én meg idegesítem a népeket itt pesten a seggbosszantóval.
hat persze, mint ahogy tegnap,meg penteken,meg vasanap, meg 3 hete minden nap:D en nem hiszek neki,tul soxor mondta mar,h holnapra kesz a moci,meg ma este johetsz.ha annyi 1000-esem lenne,mint ahanyszor ezeket mondta,vehetnek egy uj R1-et hitel nelkul:D
jaja,mondtam neki,h surgos dolgom van,es mindenfelekepp kell jarmu.erre szerzett egy 125-os CBRt
ma mar vissza kellett adnom,de gyorsan belenyomtam 200km-t es nagyvonalu voltam,teletankoltam kemeny 1500Ft-bol
ja es ma estere igeri az enyemet
tegnap motoroztam!
nem kell megijedni,meg oromujjongasban kitorni,nem a kicsikemmel,hanem egy szerelom altal kolcsonadott Honda CBR 125-ossel:D
en ugy neveznem a kis harci dog,kicsi,haraposnak tunik,de ne maz igazi.mondjuk 4T 125ccm-tol ne is varjon tobbet az ember:)
gyorsan beleraktam vv 200km-t, meg teletankoltam 1500Ft-bol
azert nem,mert az egsz ugy kezdodott,h csak kicsi baja van.aztan meg egy kicsi,meg egy kicsi,vegul teljesfelujitas.ekkor mr annyi penzem allt benne,h nem erte volna meg a blokkcsere. (mocskos sokat buktam volna rajta). igyinkabb befejezem ennek a felujitasat.
ja a legujabb ido egyoran belul lejar