Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs motor,viszont van hattal tobb igeretem, h meg fogom kapni. kozeledek az R1-hez
ja a legujabb ido egyoran belul lejar
na jo,de minde nmasnap mondta:D sot volt olyan,h egy nap tobbszor is,h meg nincs kesz,de 2 ora mulva hivjam:)
en is idegesitenem,hidd el,csak nem a pestieket,hanem a szegedieket:D
azért ez eőr politikai jellegő állítás, mivel olyan 100napja vagy max 150 lehet ott, és nem hisze mhog minden nap mondta, tehját az állításod a legkevésbé sem helytálló... én meg idegesítem a népeket itt pesten a seggbosszantóval.
hat persze, mint ahogy tegnap,meg penteken,meg vasanap, meg 3 hete minden nap:D en nem hiszek neki,tul soxor mondta mar,h holnapra kesz a moci,meg ma este johetsz.ha annyi 1000-esem lenne,mint ahanyszor ezeket mondta,vehetnek egy uj R1-et hitel nelkul:D
nemmondod? ma lehet lesz mocid? tök durva bazz..
sehol, de lehet veszek egy R1 idomgarnitúráét
valamelyik nap megpróbálgatom rámegy-e úgy hogy jool is nézzen kji
aztán hátha
szep szep,de hol a tied?:P
jaja,mondtam neki,h surgos dolgom van,es mindenfelekepp kell jarmu.erre szerzett egy 125-os CBRt
ma mar vissza kellett adnom,de gyorsan belenyomtam 200km-t es nagyvonalu voltam,teletankoltam kemeny 1500Ft-bol
ja es ma estere igeri az enyemet
erre varrjaotok gombot pupákok:
naaaa.. mifene? kaptá cseremotort?
tegnap motoroztam!
nem kell megijedni,meg oromujjongasban kitorni,nem a kicsikemmel,hanem egy szerelom altal kolcsonadott Honda CBR 125-ossel:D
en ugy neveznem a kis harci dog,kicsi,haraposnak tunik,de ne maz igazi.mondjuk 4T 125ccm-tol ne is varjon tobbet az ember:)
gyorsan beleraktam vv 200km-t, meg teletankoltam 1500Ft-bol
enyém 89-es. valószínű a tiédbe is annyi kell. de tuti érezni fogod hogy elég vagy esetleg sok lett bele. nekem sem 435 van benne. hanem 440.
Szia!
88-as adatai kellene.
előre is köszi
nem lenne szar, egy nagyobb bklokk ,me ugynézk ia motor marad sokáig szal ezt kéne faragni..
hugy. sajnálom, majd jövöre bepotolod
tobb,mint szazezret - forintban
amugy meg szinte semmit ide ntalan motoroztam 500km-t
ezek után megsem kérdem idén nyáron mennyit tettél bele a gépbe.
mi a terved? csak nem egy 400-as blokkon gondolkodsz?
hm.. ahogy nézem a 250-esben a blokk teherviselő elem, míg a 400-asban kapott egy felcsavarozott bölcsőt..
kb a felfogatási pontokat nem néztem még képen legalább?
nincs
DE ma lehet mgyek erte megint,mint eddig
és van éééé már motorod ugyan
azert nem,mert az egsz ugy kezdodott,h csak kicsi baja van.aztan meg egy kicsi,meg egy kicsi,vegul teljesfelujitas.ekkor mr annyi penzem allt benne,h nem erte volna meg a blokkcsere. (mocskos sokat buktam volna rajta). igyinkabb befejezem ennek a felujitasat.
ezen mar en is gondolkodtam,de ne mjutottam semmire. talan a 400-ast meg elviseli